![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav forumaši! Još jedan u klubu not selected. Druga prijava. Čekam treću sreću..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nadam se da ću biti u pravu, a sve ovo uzmite sa velikom rezervom. Na twitteru, koji je inače jako popularan u svetu, jako malo ljudi, tačnije niko da sam ja primetio, nije javio da je izvučen. Dakle ima nade za sve koji su session timeout. . Kažem uzmite ovo sa rezervom, i želim svi da dpbudu selected koji još nisu uspeli da otvore stranicu.
DV2015 - has not been selected x2 DV2016 - has not been selected x2 DV2017 - has not been selected x2 DV2018 - has not been selected x2 DV2019 - has not been selected x2 DV2020 - has not been selected x2 |
|
|||
|
|||
![]()
Dupla prijava, has not been selected... OK, prvi put smo pokušali pa i nismo mnogo razočarani ali bih lagao ako bih rekao da se nismo potajno nadali...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ja i dalje ne mogu pristupiti, pise kako mi ne valjaju podaci, kao da me nema. a ja imam i confirmation number i sve. nemam pojma sta da radim.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Evo i ja da se javim ocekivano not selekted,kod mene 3 put,i iskreno boli me Ku...,ja necu odustati,ali necu cekati godinu dana na novo izlacenje,vec cu traziti druge kombinacije jer ovo je lutrija ko zna mozda i namestena,cekati iz godine u godinu da dobijes neko sr... je iluzorno,ja cu gledati druge kombinacije da dodjem do USA,ko ne USA onda u Evropu nije ni tamo lose,i nije njihova namestena lutrija jedina na svetu,kad nesto hoces bori se,i da dodam kad vidim ljude da igraju 10 put i nista iskreno krivo mi je tih ljudi jer su zasluzili da dobiju makar da im poklone,a neki iz prvog puta sto debelo nije fer,ali kako je tako je,porucujem ljudima borite se na druge nacine da odete,ako ne amerika ima tu drugih drzava u evropi dobrih,to je to pozdrav za sve
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ducicm, čestitam! Čestitke i onima koji se još nisu javili. A mi ostali, pa biće srećan neki drugi put, a možda iskrsne i neka druga prilika za odlazak
![]()
|
|||
|
|||
![]()
jel postoji mogucnost da su me diskvalifikovali zbog necega? kako to da znam?
|
|
|||
|
|||
![]()
Verovatno nesto kucas pogresno. Da li ti javlja gresku kada ukucas broj ili na kraju kada ukucas prezime i kontrolni broj?
|
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima, evo statistike radi da i ja prijavim dvije neuspjele prijave.
Zao mi je i malo nevjerovatno da ima ovako malo izvucenih forumasa. Idemo dalje, moj savjet je ko god moze i zna, pokusajte u EU, zivjela sam i u US i u nekim EU zemljama i uvijek biram prvo EU. Mene u US vuku emotivni razlozi,ljudi koji su mi vise od obitelji, nesto sto na ovom grbavom Balkanu je životna lutrija imati, tako da cu pokusavati i dalje. Ali kažem za obitelji s djecom, kvaliteta života u vecini EU članica, se ne da mjeriti s US. Zato samo hrabro, otvorite si vise opcija i mora biti rezultata. |
![]() |
Tags |
dv 2017 - 02.10.2015 |
|
|
![]() |