![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Koliko znam oni nikad ne salju mailove, moguce neka prevara..vidi sa kojeg maila je poslano..ali ovih dana ce sigurno prevaranti slati lazne mailove i kad tad traziti neku uplatu |
|
|||
|
|||
![]()
HAS NOT BEEN SELECTED
greska je bila sto sam izgleda u prijavi zamjenila ime i prezime. |
|
||||
|
||||
![]()
Steta , vise srece sljedeci put kao i svima nama koji smo ostali uskracni za ovu godinu.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ako si ovu poruku dobio na svoj ''mail'' onda je obmana ,ali ako ti je ova poruka ispisana nakon sto si uneo podatke na sluzbenoj stranici DV-a onda CESTITAM lave ! |
|
|||
|
|||
![]()
Nisam dobio email, to je prozor koji se otvorio nakon unešenih podataka.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ducicm, to je to
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Jedina razlika u odnosu na prošlu godinu je ta što ove godine USCIS nije objavio broj izvučenih. name je prošle godine u ovom tekstu stajao i broj izvučenih dobitnika. Imaš bar kodove na strani? Koji ti je broj? (nemoj pisati ceo već samo broj hiljade, pogledaj dole u mom potpisu). Po ovom broju znaćeš okvirno kada imaš intervju ![]() Ovo nije e-mail. Ovo je tekst koji selektovani vide na stranici koju otvaraju. adastra i ja smo raspetljale situaciju, permutovala je ime i prezime prilikom prijave. Još jednom baš mi je žao adastra ![]()
DOBITNICI DV2016 TABELA - https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing _______________________________________________ DV2016 - Prva prijava 30.10.2014. - Popunjen obrazac 05.05.2015. - Čuveni "Session timed out" 07.05.2015. - SELECTEEEEED!!! ![]() CN 2016EU00022xxx 17.10. DS 260 sent 18.04. Lekarski pregled 21.04. My green daaaaay ![]() ![]() ![]() 11.10. Evo živim u Njujorku gradu |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
tikice imam isti problem... probao sam sve moguce kombinacije i uvek mi izbaci neku gresku (kao kod adastre)
Probao sam ime i prezime, prezime i ime, sa zarezom i bez njega... broj sam proverio x puta (znam ga sada napamet ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
Tags |
dv 2017 - 02.10.2015 |
|
|
![]() |