![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Pitanja i odgovori - Q&A » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Na osnovu iskustva ne bih se mogao sloziti sa prethodnim postom. Ne znam sta su pricali u Americkom kutku, ali znam da se dolazilo na svakih 6 mjeseci i da nitko nije pravio problem niti postavljao pitanja. Podrazumjeva se da je podnijeta poreska prijava za oba supruznika i da su djeca navedena na poreskoj prijavi mada ni to nitko nije pitao prilikom ulaska
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
||||
|
||||
![]()
Gospodin iz ambasade je rekao da je u ekstremnim slucajevima to moguce i da ne dolazimo u ovakve situacije. To se moze na snimku cuti oko 37-og minuta. Medjutim, ranije je pisano da se GC oduzima na sudu a ne na granici...
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]()
Svakako je dobro sto ste mi skrenuli paznju da se i to moze desiti, mozda nije cesto ali postoji mogucnost, meni je bilo najbitnije da ko god dobije da ja mogu ostati na pocetku (naravno, opet kazem da sam svestan kolika je verovatnoca da se dobije GC).
Sto se tice jezika, supruga je ucila i u srednjoj (turisticka) i visoj skoli(vaspitacica) , tako da bi verovatno uz neki kurs brzo savladala to, ali ako bi mogla da overi svoju diplomu morala bi da govori engleski dobro jer je vaspitacica tako da kad bi bilo posla u struci morala bi sa decom da radi, a za mene nije problem, ja sa elektronicar i vozac, verovatno ne moram ni da pricam mnogo. A klinac je tu rekao bi u najgorem polozaju, trebalo bi mu sigurno vise vremena da prati nastavu na engleskom... Ma najpre prijava i izvlacenje, pa posle cemo napraviti neku organizaciju sto se tice ko ide i ko ostaje, kamo srece da zaglavim visu u pasos, istog trenutka bi mozak krenuo ubrzanu akciju organizacije, sve i da postoji realna opasnost da ostanu bez GC, gotovo sve moze da se zavrsi za godinu posle mog odlaska a od prve najave da si izvucen do njihovog pravog odlaska bi imalo 2 godine tako da se sve moze zavrsiti |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima!Zanima me koliko puta se mozes prijaviti na lutriju za GC 2018. Predpostavljam da je samo jednom, ali me buni sto ispod poruke koju clanovi ostavljaju pise npr.- dve prijave za GC 2016.
|
|
||||
|
||||
![]()
Samo jednom, nikako dva ili vise puta jer to vodi ka automatskoj diskvalifikaciji. To sto ste videli u potpisu dve prijave, znaci da su se supruznici prijavili po jednom kao nosioci. Kada ste vencani obavezno morate na navedete svog supruznika i decu. Potrazite po forumu, sve je do detalja objasnjeno. Pratite i FB stranu Zelene Lutrije
|
|||
|
|||
![]()
Hvala BetterFuture! Ali moram jos jedno pitanje.Bilo je odgovora na ovo pitanje, ali samo da proverim da li se ovako popunjava.Posto sam iz Rume, zanima me da li se Polje 8e.District/Country/Province/State popunjava - Ruma/Vojvodina/Srbija. Hvala!
|
|
||||
|
||||
![]()
Da, moze i tako da se popuni, ali moram da Vam kazem, ne zamerite, ali posto ste i sami rekli da je vec bilo odgovora na to pitanje, pretrazite forum detaljno. Moderatori su upozorili da se na trivijalna pitanja vise nece odgovarati jer se samo nepotrebno zatrpavaju teme. Hvala na razumevanju.
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima, novi sam ovde, citao sam sve oko prijave ali imam problema sa samom prijavom. Kada otvorim vas link za prijavu, pojavi mi se ovo http://imgur.com/WnIvL1Y ... Kada idem dalje, trazi mi neki Confirmation Number, koji nemam pojma gde da nadjem http://imgur.com/7Wr5u8Q
Da li moze neko da mi pomogne? Hvala Vam unapred. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Zato sto je prijava tek od sutra. Sutra ćes moci da apliciras
|
![]() |
Tags |
pomoc, srbija, trenutno u americi, usa, zelena karta |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
par pitanja za novajliju.. | sasha8338 | Stare teme | 3 | 20.03.2013 14:00 |
Par pitanja i tako :) | Leona | Vaša strana | 34 | 27.11.2008 23:57 |
Odgovori iz ambasade (o adresama i formularima) | Misa | Prva koverta | 1 | 02.06.2008 22:32 |
Neki odgovori iz ambasade | neky | Prva koverta | 4 | 25.05.2008 09:08 |
![]() |