![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Fotografija za prijavu » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Na prijavi, na prvoj strani ostalo je DSC..., a posle je pisalo da je uspesno prihvacena. Neka nam je sa srecom!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Uopste, ali uopste, nije bitno ime fotografije, jedino mora biti .jpg i to je to... Opustite se. Poz.
|
|||
|
|||
![]()
Jeste .jpg. Svi tehnicki uslovi su zadovoljeni. Pozdrav.
|
|
||||
|
||||
![]()
Hoće li biti problem ako se prijavim sa lanjskom slikom? kako oni mogu da znaju da li je slika starija od 6 mjeseci?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ako je slika u elektronskog formi onda mogu da provale a ako skeniranje fotografije onda rizikujem da slika ne zadovolji kriterijume... uzmi dobar telefon i i slikaju se ispred bele pozadine, važno je da nema senke na zidu, ja bih tako
|
|
||||
|
||||
![]()
Nikako proslogodisnja slika. Evo kopirao sam iz pdf-a uputstva sa sajta
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma mogu oni sve sto pozele, zato bolje se nemoj kockati vec se ponovo uslikaj i sa tom novom slikom se prijavi
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam se danas prijavila, slikala kod fotografa ali sam tek naknadno proverila sliku u validatoru. Ispada da je trebalo malo zoom - da bi upala u okvir.
Da li je zaista bilo situacija da neko nije prosao dalje zbog fotografije? |
|
||||
|
||||
![]()
Ne znamo da li je neko u samom procesu izvlacenja, a pre objavljivanja rezultata, eliminisan zbog neodgovarajuće fotografije. Ali znamo da su neki dobili vizu iako im fotografije u prijavi nisu bile odgovarajuce, ali su na intervju poneli dobre.
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Da li odgovora ova fotografija? | Dzeremija | Stare teme | 20 | 07.10.2013 22:05 |
Ispravnost fotografija za prijavu na DVL | nenadbdc | Stare teme | 1 | 02.10.2012 19:24 |
Agencije za prijavu GC! | V777 | Vaša strana | 35 | 20.04.2012 20:56 |
fotografija, dimenzije, kvalitet... | bmilos | Stare teme | 263 | 04.11.2011 23:45 |
![]() |