![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2019 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ne gledam ja na nista od ovoga licno, naravno da mozda izgleda da sam onako usput zainteresovan za lottery, sto i jeste tako, ja sam savet koji sam dobio na pocetku ucesca na ovom forumu shvatio doslovno i drzim se toga... Ponasam se kao da nikada necu ni dobiti na lutriji, planiram i zivim kao da se nisam ni prijavio, ako budem selectovan okrecem stranu i fokusiram se na to u smislu da preskacem ulaganja ovde i stedim za odlazak, naravno nastavljam da radim do dana poletanja ili bar skoro do poletanja...
|
|||
|
|||
![]()
Ljudi dragi izgleda da nam ga TRUMP fuknuo,koliko sam cuo ukida se lutrija.....
|
|
|||
|
|||
![]()
Koliko sam ja procitao iz teksta koji je izasao na jednom od portala , kroz neki svoj komentar je provukao preispitivanje zelene karte , vise je naslov bio bombastican nego sto to izgleda . Naravno cak i da doticni bude uporan u tome, treba vrijeme da se lutrija ukine , da prodje odredjene procese u njihovoj administarciji , tako da u najgorem slucaju , ovogodisnji proces se ne moze ukinuti .
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma bilo je to na svim vestima, dnevnicima, portalima....On je navodno izjavio da pokrece pred Kongresom proces ukdianja Zelene lutrije jer taj neki Uzbekistanac sto je pocinio teroriazam je upravo dosao preko Zelene lutrije ali svakako da je za to potreban proces tako da sam skoro pa siguran da ce ostati ove godine (a iskreno se nadam da ce se nastaviti i u kasnijem periodu)
|
|
||||
|
||||
![]()
Pogledao sam različite izjave i članke vezane za ovu temu. Koliko sam shvatio, akcenat je na ukidanje "chain immigration" i favorizovanje onih koji se useljavaju porodično. Ranije je bilo reči o tome da će se ukinuti mogućnost da vlasnici GC mogu da pozovu bliske rođake. Mislim da je cela priča vezana za ukidanje tih mogućnosti, pošto je, pkako tvrde, osoba koja je počinila teroristički napad u NYC, ušla preko DV Lottery, a preko nje (što je važnije) je, navodno, još 23 osobe dobilo GC. O ukidanju ovakvog načina dobijanja GC je ranije bilo reči, a sada je tome dodata i DV Lottery.
Da li sledi ukidanje Lutrije? Mislim da ne.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Godine kao diskrimanatorni faktor također postaju otegotna okolnost. Naravno Trump to zamata u celofan većine koja ulazi familijarnim putem, ali to je po meni tek "izvlačenje". Međutim ova odluka bi bila ili će biti svakako pogubna i po meni opasno moguća. citiram "The merit-based system will select immigrants based on education, skills, work experience, language proficiency and age. The main argument for a merit-based system is that it favours immigrants who being skilled are in a position to contribute to the American economy. Low-skilled immigrants bring wages down and get more out of the economy than contributing to it. The merit-based system helps Silicon Valley which looks for highly educated work .." |
|
||||
|
||||
![]()
Pročitajte temu
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=465 od početka. Još 2009 se spominjalo ukidanje Lutrije. Ne brinite.
|
||||
|
||||
![]()
Poštovanje,imam jedno za nas ozbiljno pitanje i molim starije clanove koji znaju da nam pomognu.Znaci jučer sam se posla prijaviti za lutriju preko internet explorer sa istog racunara sa kojeg sam slala prijavu i prošle godine,ali sam primjetila da u prijavi za DV2019 kako hoću da li kucam naše podatke on mi ih već nudi.Jeli to ok?Na kraju sam odustala, jer slika je bila manja od 600 pa nije mogla proci.Cak je i sliku kada sam posla prikaciti,prvo ponudio prošlogodišnju.Hvala!☺
DV-2014 - 2 prijave - nazalost DV-2015 - 2 prijave - nazalost DV-2016 - 2 prijave - nazalost DV-2017 - 2 prijave - nazalost DV-2018 - 2 prijave ☹ DV-2019 - 2 prijave 😓 DV2020 - 2 prijave nista DV2021 - 2 prijave cora DV2022 - 2 prijave nista DV2023 - izvuceni 🥰 |
![]() |
|
|
![]() |