![]() |
|
|
|||||||
| Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
| Prijava na Lutriju » Dv-2019 » Bitni linkovi | ||||
| O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Jel moze neko da mi odg,popunio sam za proveru sve sto treba,conf broj i isotale podatke...
Izbacuje mi posle toga "Session timed out" O cemu se radi? hvala |
|
|
|||
|
|||
|
ako si sve unio kako treba onda ne bi trebalo to da ti izbacuje...osim ako ti internet nije nesto dobar ili si greskom u medjuvremenu pritisnuo enter.
Takodje 3 prijave and HAVE NOT BEEN SELECTED
|
|
|
|||
|
|||
|
Provjerio sam za par ljudi iz Bosne koje sam ja prijavio niko nista. Jasno je da i ono malo sto se pojavi dobitnik na forumu bics novoregistrovani clanovi. Sve je vise igraca sa prvim ucescem. Inace kao sto sam pisao mi smo posle 11. godina igranja odustali od lutrije i evo nas punih godinu dana u Austriji sa porodicom. Sve je super jedino ostaje zal sto bili budale i izgubili tolike godine nadajuci se lutriji umjesto da smo odmah otisli u Evropu na neki nacni. Pozdrav svima.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Austrija mi je jedna od opcija, imam vec 100 godina i nemam bas vise vremena da cekam random izvlacenje... :/ |
|
|
||||
|
||||
|
Cini mi se da je ranijih godina bilo zivlje na forumu u vreme kad je izvlacenje.
Gde su svi nestali?
|
|||
|
|||
|
Prvi put sada proveravam i recite mi šta se piše za " Last/Family Name ".?
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Srecno sa proverom ![]()
|
|||
|
|||
|
To ti je prezime. Ne upisuješ ime, samo prezime. Nadam se da te pravilno savetujem.
|
|
|
|||
|
|||
|
Prethodnih godina, bilo je puno vise dobitnika (koji su ovdje na forumu), pa je bilo dosta zivlje, u smislu vise srece i radosnih vijesti, za sada ih samo 3. Mozda ih ima vise, ali se ne oglasavaju.
|
|
|
|||
|
|||
|
A šta znači to što je neko pomenuo "veliki broj" "mali broj" i da li one koji su izvučeni kontaktira neko iz ambasade? Dobiju li neko obaveštenje o tome da su dobitnici? Izvinjavam se zbog višestrukih postova.
|
![]() |
|
|
|