![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv 2020 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Moze i uzivo na prezentaciji da pita a i na fb stranici.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
S obzirom da te pita sta posedujes u trenutku apliciranja ja bih stavio samo srednju skolu, a eventualno na intervju mozes da poneses spisak polozenih ispita(barem sam ja tako uradio)/diplomu ako diplomiras. Kao sto je neko u prethodnim postovima napisao, dosta su rigoroznija pravila ove godine, i za svaku gresku ce diskvalifikovati ljude... Srecno ! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Zna li neko mozda datum pocetka prijava za ovu godinu?
|
|
|||
|
|||
![]()
Hvala na odgovoru 🙂 imam jos jedno pitanje sta se stavlja za Visu skolu (3god) ?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() travel.state.gov kaze sljedece: “Applicants must submit entries for the DV-2020 program electronically at dvlottery.state.gov between noon, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4), Wednesday, October 3, 2018, and noon, Eastern Standard Time (EST) (GMT-5), Tuesday, November 6, 2018. Do not wait until the last week of the registration period to enter, as heavy demand may result in website delays. No late entries or paper entries will be accepted. The law allows only one entry per person during each registration period. The Department of State uses sophisticated technology to detect multiple entries. Individuals with more than one entry will be disqualified....” |
|
||||
|
||||
![]()
Ako je po Bolonji, onda: ESP 180 (3 godine), onda je to Bachelor, ESP 240 (4 godine) = Bachelor with honors, ESP 300 (5 godina) = Master
|
||||
|
||||
![]()
Prezentacija DV 2020 u Beogradu održaće se 04. oktobra u Domu omladine od 19H. Možda neko želi da ode.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ako je visoka skola kao sto je Svenson napisao. Ljudi i dalje masovno visoke skole zovu vise iako te ne postoje vec 12 godina.
|
|
|||
|
|||
![]()
Visa skola je bila 2 god kolko ja znam. Sa 3 godine je visoka.
|
![]() |
|
|
![]() |