![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv 2020 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Peta prijava, treći put x2. Srećno svima.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Do kad je prijava sjutra? Do 18:00? Posto tek sjutra idem da se slikam...
|
|
|||
|
|||
![]()
eto i ja sam se prijavio valjda 7 put vise i ne brojim,daj Boze da otvore za Nemacku u toku sledece godine,bar da idemo tamo,da vise ne gubimo vreme,ovo brate jednom u godinu dana i to sranje kad dobijes,evo meni 6,7 put i vise me i mrzi ,al eto odigrah usput,nadam se i to za nemacku pa sta bude,srecno svima
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mene interesuje sledece. Ja i moj momak smo se prijavili pocetkom oktobra kao unmarried oboje, jer takav je bio status. Vjencali smo se 7 dana posle toga. E sad ako mene izvuku u maju jel je neki problem sto ce biti drugo prezime i drugi bracni status. Da li treba nekog obavjestavati da je u medjuvremenu doslo do promjene ili samo popuniti obrazac sa novim prezimenom i statusom?
|
|
|||
|
|||
![]()
Danas u 18:00 se zavrsava prijavljivanje. 4ti put ce biti danas, ljudi srecno!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2023. May SELECTED ![]() ![]() more than xx entries-not selected ![]() Last edited by svetlana33; 06.11.2018 at 09:14. |
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam se prijavio 1.11 moram li da ponovim prijavu zbog problema koje imaju ili..?
|
|
||||
|
||||
![]()
Zbog čega bi se ponovo prijavljivao, ako si se već prijavio?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |