![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv 2020 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Sretno svima ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ja verujem da svi nekako imamo onaj čudan osećaj. Moj je ove godine neverovatan. Prijatelji nam dolaze iz New Yorka posle više od deset godina, možda mi sa sobom ponesu i sreću odande
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Last edited by Lux; 06.05.2019 at 11:41. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Nadam se da ces ovog puta imati vise srece! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
^
Upravo. Ljudi su toliko sigurni u dobitak i ne razmisljaju o nicemu drugom pa se duboko razocaraju kad dodju rezultati. Zivot im obuzme lutrija a to ne valja. Nije da mracim ali ajde da zamislimo kolike su sanse. Dakle bude oko 30k prijava iz Srbije, izvuceno oko 350 godisnje iliti oko 1.17% i da imaginarno zamislimo to je kao da stavite 100 papirica u sesir a na samo jednom pise Vase ime. Dobitak je na nivou statisticke greske bukvalno od 1.17%. Znam da neke ljude duboko potrese kad vide da nisu izabrani i besni su na svet, ali poenta bi bila da nakon toga nastavite zivotom i radite na drugim stvarima i ne ocekujuci od lutrije mnogo. Kao sto sam ranije reko: oprezan optimizam uz dozu realnosti. Srecno svima sutra |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Joj ljudi pa nemojte sad mračiti o procentima, svi znamo koliko je ''teško'' biti izvučen, sačekajte još dan, dva pa će se kukati kako je teško i koliko je nemoguće
![]() pa opet 350 srećnika budu izvučeni ![]() Želim sreću svima, i treba svi da se nadate, i da verujete u sreću. Ali ne treba se slepo voditi time, i živeti od dana prijave do dana izvlačenja, pa u krug. Život je mnogo više i može lepo biti i ovde, i tamo, bilo gde, samo ako tako odlučite. Mi smo se prvi put prijavili ove godine (momak i ja), ali na veliku žalost dečkova mama ga je takođe prijavila, i to sa istom slikom kao prošle godine ![]() ![]() Tako da su nam šanse automatski manje, ali eto nadamo se da ću ja biti te sreće i da ćemo se prebaciti sutra na pitanje ''Da li se venčati pre slanja DS260 ili posle''? ![]() Srećno svima, pa da slavimo sutra sve izvučene srećnike ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
jaaaooo sto bi ovaj problem bio fin
![]() ![]() slazem se!! puno srece svima pa da slavimo!!! ![]() ![]() i svi koji budete izvuceni obavezno da se javite na temi ![]() |
![]() |
|
|
![]() |