![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv 2020 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ja to gledam ovako, devojka i ja možemo biti 1 od 40ak izvučenih i ako mene pitaš, to je lutrija sa ubedljivo najboljom šansom ikada! Neću ponavljati ono što je rečeno hiljadu puta da ne treba životne nade polagati u ovo, ali ako nekog tresne ova lutrija, SUPER, SJAJNO! ![]() Nego, ja pre svega od srca želim gospođi koja ima dete 6. razred da dobije ove godine jer je dete tako reklo, a deca su zakon!!! ![]() I za odjavu ovog mog posta do rezultata, par zanimljivosti: Irena Ivić (school bus driver) gospođa koja je spasila ono dete i postala world wide famous je dobila na zelenoj lutriji, Katarina Radivojević (Zona Zamfirče) je dobila na zelenoj lutriji ! Svi mi koji smo se registrovali na forum zelenalutrija.com (da da i ti PET iako si se reg. samo dan pred izvlačenje) imamo mnogo veće šanse jer ja tako kažem, pa nek nam je sa srećom! ŽIVELI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima, meni i supruzi je ovo drugi pokušaj. Ne znam za vas ali meni kad se blizi ovaj datum nekako sam pun optimizma. Ovaj put dobijam 😀 ne znam za vas ali ja dobijam. Nekako mi se sve poklapa, počelo mi je biti dobro na sadašnjem poslu, krenuo mi privatni biznis dobro 😀, sve stoji ok. Ipak samo da ugledam da sam selected uhhhh... Arizono ili Indijano vidimo se, ma prihvatio bih i Sjevernu Dakotu i da sejem kukuruz u Ayovi samo da dodjemo tamo 😀
|
|
|||
|
|||
![]()
Sitno brojimo, danas je taj dan jos samo par sati neizvesnosti ����.... sa srećom svima koji zaista imaju zelju za promenom zivota iz korena i odlaskom u USA, jer znam dosta slucajeva koji igraju onako cisto jer i neko iz njihovog okruzenja igra, pa eto i oni da odigraju, a u slucaju da su izvuceni jednostavno im propadne ZK, i na taj nacin umanje sanse svima nama koji iskreno zelimo da idemo.
DV2014 - Has not been selected DV2017 (dve prijave) - Has not been selected Last edited by dekac12; 07.05.2019 at 07:53. |
|
|||
|
|||
![]()
E zamislite neko ce danas da bude CN0000001
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Svaki broj do 25 hiljada je extra broj,samo da se dodje na red...po meni bolje da te ne izvuku nego da dobijes neki visok nerealan broj...
U svakom slucaju,srecno svima!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Zdravo...aplicirala sam u oktobru za mene i dvoje dece...i ziva nisam dok ne izadju rezultati 😅😅😅😅...pratim vas povremeno i citam ali nista skoro ne kontam😎....nadam se da cu razmeti sve ako dodje do toga da budemo izvuceni...zelim srecu svima 🙏🙏🙏🙏
|
|
|||
|
|||
![]()
A inace moja deca (7 i 5 godina) od kada sam im rekla da postoji mogucnost da odemo u Ameriku...svaki dan svima i poznatima i nepoznatima pricaju...”e znate sta, mi idemo u Ameriku za koju godinu 👌👌👌....samo da se obistini to...😊
|
|
||||
|
||||
![]()
ne znam ko ce biti izvucen ali sam siguran da ce vec za 2-3 dana biti i novih registracija tipa:
"ej pozdrav ja i zena igramo prvi put i dobili smo. Nismo nesto ni zainteresovani bili da igramo, ali smo probali. Sta sad treba da radimo ?" ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
mialim da i za to sluzi forum? i da se raspitas i da pitas ako nesto nije jasno.....
|
![]() |
|
|
![]() |