![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv 2020 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Trenutno sam i ja u takvom raspoloženju. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Koliko se placala postarina? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Treba ici za prilikom, a ne za zeljom. Npr Norveska je bila jako veliki hit tamo negde od 2005-2015, a sada vidim nesto splasnulo interesovanje, a i Norveska se poprilicno napunila i normalno sve je teze naci posao. A sa druge strane Nemacka sad zove ko luda i lako se odlazi. A i to ce presahnuti, a onda ce iskociti neka Holandija ili Skotska... Mozda i Srbija nekad bude hit. Mozda je tracak nade za Srbiju da skinu Albaniju, Uzbekistan i Rusiju sa liste, pa da se takmicimo sa Finskom i Danskom )))))
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mali procenat ljudi koji odigra lutriju je na forumu. Tu su uglavnom “redovne musterije”. Bilo bi zanimljivo znati podatak koliko njih odigra svake godine prvi put, mislim da bi procenat bio veliki
![]() Kolega @uran spominje Norvesku. Od onoga sto sam ja vidio, nijedna zemlja ne moze da se poredi sa Sjedinjenim Drzavama, a obisao sam Evropu, Srednju Ameriku, dio Juzne Amer. To kombinacija slobodnog a uredjenog drustva mi je fascinantna. Toliko mogucnosti, toliko prilika, samo ako si vrijedan i hoces da radis... A jos ako imas dobru ideju... Sve je moguce. A najprije ono zbog cega svi mi hocemo da idemo: bolji zivot nego ovde, i svijetlu buducnost za svoju djecu. Mogao bih pisati cijeli dan kako je “gore”... Nekadasnji americki predsjednik Herbert Huver je rekao: There is no employing class, no working class, no farming class. You may pigeonhole a man or woman as a farmer or a worker or a professional man or an employer or even a banker. But the son of the farmer will be a doctor or a worker or even a banker, and his daughter a teacher. The son of a worker will be an employer - or maybe president. I to je ziva istina.
DV 2012 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2013 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2014 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2015 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2016 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2017 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2018 x2 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2019 x2 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2020 x2 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2021 x2 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2022 x2 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2023 x2 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2024 x2 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2025 x2 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2026 x2 HAS NOT BEEN SELECTED |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Takodje ni razlika izmedju zap. Evrope i Amerike 2019 nije kao 1949. Evropa je mnogo napredovala, a u nekim segmentima je i ispred Amerike. kad bi ziveo u Americi zacudio bi se koliko Amerikanaca zavidi Evropljanima, narocito liberalna, demokratska pa sto ne reci i prosocijalisticka Amerika.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
naravno da ima zato sto je to i dalje zemlja No 1 i dok je tako tako ce i biti. Ali platili su oni dosta veliku cenu za to, veruj mi.
|
![]() |