![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv - 2021 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pozdrav A kako to ide za one koji nemaju nikog u USA,mislim na adresu.Mi prvo moramo sebi naći rent pa onda navesti adresu da nam stigne GC i SSN ? |
|
|||
|
|||
![]()
Oni koji nemaju nikog, obicno za pocetak stave adresu nekog hotela ili slicno, kad vec udjete u zemlju svakako vec znate adresu na kojoj cete biti, tako da se u tom trenutku adresa moze updejtovati.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da jasno je,ali šta ako neznam u koji grad da odem i započnem,znam su naši ljudi većinom u Missouri ,Chicago i New York.Vidim da si ti u NYC od 2012.Možeš li šta reći,o načinu života i dali je opasno.Mislim većinom u svakom gradu je tamo opasno ali ipak ima ta neka kriminalna stopa. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Kao čak su nekoliko kvartova promjenili,gdje je bilo droge i krininala,sada su otvoreni marketi i normalizovano je. Npr. na njihovim stranicama criminal rate 50 država nabrojano. New York 25 mjesto Chicago 19 Missouri 8 Znači NY je najsigurniji sad neznam.ako ćemo gledati po tome teško da ćemo i otići.Opet kad kažeš nekom da živiš u New Yorku puno usta lol |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV 2021 moja prica | uran | Prijava na Lutriju | 27 | 30.07.2020 09:28 |
Novi uslovi za apliciranje 2021.. | Sasha983 | Prijava na Lutriju | 11 | 15.07.2019 06:09 |
![]() |