![]() |
|
|
Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
Vodič za emigrante » Kupovina kuće-stana u USA » Bitni linkovi | ||||
Početak u USA | Stan | Posao | Kola (Automobil) | Osiguranje |
Porez | Dešavanja | Naša mesta | Putovanja | Avionske karte |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Čitajući ovih nekoliko postova mora vam izmamit osmijeh na lice.
Noki Čestitam na kupnji kuće u tako kratkom roku. VI živite američki san. Lijepo. |
|
|||
|
|||
![]()
Ma imamo jos dosta da prodjemo dok stignemo mi taj americki san, ali mi je drago da smo uradili bar jedan korak blize.Veliki pozdrav i hvala na lepim recima.
|
|
|||
|
|||
![]()
Blagodaram od srce i vas vi posakuvam sve najdobro vo "noviot zivot" ovde.
|
|
||||
|
||||
![]()
Čestitke i od mene! hmmm ti grantovi; može detaljnije pojašnjenje šta je to, kako funkcijoniše, gdje naći, kako se informisati, koji su uslovi i sl... pozZZZ
04.10.2012. Prijava prvi put 15.05.2013. IZVUČEN - ODABRAN 2014EU00041448 22.05.2013. Poslata Koverta 20.06.2013. Your forms have been received. 02.10.2013. Prijava drugi put za svaki slučaj! Dve prijave! 01.05.2014. HAS NOT BEEN SELECTED - Obe prijave 07.08.2014. Naj tužniji dan!!! Izgubljena poslednja nada CUT OFF 40150 septembar ![]() 07.10.2014. Prijava treći put - dve prijave 06.05.2015. HAS NOT BEEN SELECTED - Obe prijave ![]() 22.10.2015. Prijava četvrti put - dve prijave |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.grants.gov/search-grants....3DHO%7CHousing Sta je grant?Grant su pare sto ih dobijes od drzave pod nekim uslovom,i ako ispunis uslov pare ostanu tebi,sto znaci ne treba da ih vratis drzavi.Na primer moj je bio do 50000 dolara za kupovinu kuce ,za porodice sto ne zaradjuju vise od 65000 godisnje za 4 clana.Kad su mi poslali pismo uslov je bio da uspem da nadjem kucu u roku od 90 dana,i da im posaljem potpisani dogovor.Jos jedan uslov je da nesmem da prodajem kucu bar 5 godina,i svake godine sto prodje oni ce mi odpisati 20% od tog granta(nije lose??)Vec je proslo kao tren 3 godine u malom stanu,pa proce i 5 u kuci.Posle toga pare su potpuno tvoje,mozes da prodas kucu i da ulozis pare u drugu kucu ili nesto drugo. |
|
||||
|
||||
![]()
Noki, da li moras biti resident za taj grant? Mislim, ne znam kakav status mi sa dv lutrijom imamo kada dodjemo, mada vidim da si ti tu tek tri godine - pretpostavljam da jos niste dobili drzavljanstvo.
|
|||
|
|||
![]()
Ne mora da budes resident,dovoljno je da imas green kartu. Mi smo jos prosle godine poceli proceduru za kupovinu kuce,i bili na dobrom putu,ali mi se suprug razboleo,pa nije radio skoro celu godinu.I eto ove godine smo sve poceli jovo nanovo,sa grantom ili bez bili reseni da kupimo kucu i imali srece da u tome i uspemo.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cestitam na kupovini kuce i hvala za informacije koje si podijelila sa nama
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
čestitam!!! svaka čast!!! samo napred!
kad pročitam ovako pozitivne vesti, i meni se dan popravi. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Hvala na lepim cestitkama,svima zelim samo uspehe...
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kupovina garsonjere | freelancer.asus | Vodič za emigrante | 16 | 02.03.2015 13:59 |
Rentiranje ili kupovina nekretnine | elefteros | Vaša strana | 0 | 24.05.2014 06:58 |
Kupovina kuće/stana u "matici" ili negde izvan USA | greenie | Stare teme | 6 | 20.08.2013 12:22 |
Nejasnoca oko iznajmljivanja stana | NinaLjuba | Stare teme | 16 | 03.10.2011 17:20 |
Rentiranje stana/kuce i sve sto ide uz to | dmi | Vaša strana | 6 | 09.11.2009 11:46 |
![]() |