![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
ljudi jel ovako bilo i ranije ako se ja nevaram svi koji su izvuceni su u USA ili su bili tamo...
|
|
|||
|
|||
![]()
cestitam sretnim dobitnicima!!!
mi cemo ponovo pokusati u oktobru, s tim da cemo malo vise istraziti evropu kao opciju. ja sam drzavljanin EU, samim tim imam malo vise mogucnosti, suprug je drzavljanin BiH.... nadam se da ce barem neka od opcija upaliti. jos jednom cestitam sretnim dobitnicima. lp iz Sarajeva ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Kad je bilo 4-5 hiljada clanova foruma pljustali su dobitnici na sve strane, sad kad imamo troduplo vise nigde nikog. Ljudi razmislite, nema potrebe da se cudite tako je vec 2-3 godine. U zadnje 2-3 godine je konstantno ovako bez dobitnika sa foruma i taj trend ce se i nastaviti. Jednostavno sve veci broj igraca je ucinio svoje pa vi vidite sta vam je ciniti sa vasim zivotima.
|
|
||||
|
||||
![]()
treci put-has not been selected
![]() Da li ima veze ako sam kucao sve mala slova - a conf number mi je ispisan velikim slovima? |
|
||||
|
||||
![]()
Nema druze.Nisi izvucen,kao ni je i mnogi drugi.Glavu gore ,ides dalje.Jebi ga.
|
|
||||
|
||||
![]()
DA sad opet probah,nema veze velika ili mala slova...nista...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
The information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page, including punctuation. dobro kucam sisurno probala sam 100 puta sigurno |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
( 4.stavka ) Neke podatke ocigledno pogresno unosis ,s obzirom na povratnu poruku. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
provjeravala sam hiljadu puta sve dobro unesem ali kao da me nema, tj moje prijave cak i kad idem tamo da sam zaboravila confirmation number opet mi kaze da ne unosim dobre podatke ![]() |
![]() |
Tags |
dv 2017 - 02.10.2015 |
|
|
![]() |