ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Zelena Lutrija > Prijava na Lutriju

Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade

Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi
O Lutriji Uputstvo za prijavu Agencije za prijavu Korisne informacije Učlanite se

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 04.05.2016, 10:01
saletank's Avatar
saletank saletank je offline
Član

Datum prijave: 28.10.2015
YU lokacija: BEOGRAD
Nepromenjeno

ljudi jel ovako bilo i ranije ako se ja nevaram svi koji su izvuceni su u USA ili su bili tamo...
Reply With Quote
Staro 04.05.2016, 10:06
10oktobar 10oktobar je offline
Član

Datum prijave: 28.10.2015
YU lokacija: Sarajevo
Nepromenjeno

cestitam sretnim dobitnicima!!!
mi cemo ponovo pokusati u oktobru, s tim da cemo malo vise istraziti evropu kao opciju. ja sam drzavljanin EU, samim tim imam malo vise mogucnosti, suprug je drzavljanin BiH....
nadam se da ce barem neka od opcija upaliti.

jos jednom cestitam sretnim dobitnicima.

lp iz Sarajeva
Reply With Quote
Staro 04.05.2016, 10:11
slavkec slavkec je offline
Član

Datum prijave: 04.05.2016
Nepromenjeno

Kad je bilo 4-5 hiljada clanova foruma pljustali su dobitnici na sve strane, sad kad imamo troduplo vise nigde nikog. Ljudi razmislite, nema potrebe da se cudite tako je vec 2-3 godine. U zadnje 2-3 godine je konstantno ovako bez dobitnika sa foruma i taj trend ce se i nastaviti. Jednostavno sve veci broj igraca je ucinio svoje pa vi vidite sta vam je ciniti sa vasim zivotima.
Reply With Quote
Staro 04.05.2016, 10:12
kerac's Avatar
kerac kerac je offline
Član

Datum prijave: 01.05.2014
YU lokacija: Нови Сад
Nepromenjeno

treci put-has not been selected
Da li ima veze ako sam kucao sve mala slova - a conf number mi je ispisan velikim slovima?
Reply With Quote
Staro 04.05.2016, 10:16
ArminC1888's Avatar
ArminC1888 ArminC1888 je offline
Član

Datum prijave: 13.03.2016
US lokacija: Salt Lake City ,Utah
YU lokacija: (lives in) Hutovo blato / (from) Vjetrenica
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik kerac Prikaz poruke
treci put-has not been selected
Da li ima veze ako sam kucao sve mala slova - a conf number mi je ispisan velikim slovima?
Nema druze.Nisi izvucen,kao ni je i mnogi drugi.Glavu gore ,ides dalje.Jebi ga.
Reply With Quote
Staro 04.05.2016, 10:18
kerac's Avatar
kerac kerac je offline
Član

Datum prijave: 01.05.2014
YU lokacija: Нови Сад
Nepromenjeno

DA sad opet probah,nema veze velika ili mala slova...nista...
Reply With Quote
Staro 04.05.2016, 10:26
Coolerka80's Avatar
Coolerka80 Coolerka80 je offline
Drug član

Datum prijave: 10.01.2014
US lokacija: ?
YU lokacija: Leskovac, RS
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik zdravko80 Prikaz poruke
Sve je moguće,naravno i ne treba odustajati... Samo napred i pozdrav za vas dvoje... Ja sam krenuo da igram lutriju sa 30 godina i još ne odustajem...imam sad 36
Pozdrav i tebi, i naravno da nema odustajanja, i mi igramo 4-5 god. Igramo ponovo u oktobru, nada poslednja umire, a do tada treba probati i druge mogucnosti. Nadam se iskreno da ce suprug konacno dobiti posao i vizu za Ausraliju, jer je jos marta prosle godine polozio IELTS. Nesto mora da upali, samo da ne poludimo do tada
Reply With Quote
Staro 04.05.2016, 10:26
adastra adastra je offline
Član

Datum prijave: 03.05.2016
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik nikita61 Prikaz poruke
Verovatno nesto kucas pogresno. Da li ti javlja gresku kada ukucas broj ili na kraju kada ukucas prezime i kontrolni broj?
uvijek mi ovo izbaci:
The information entered is not valid.

Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page, including punctuation.

dobro kucam sisurno probala sam 100 puta sigurno
Reply With Quote
Staro 04.05.2016, 10:33
ArminC1888's Avatar
ArminC1888 ArminC1888 je offline
Član

Datum prijave: 13.03.2016
US lokacija: Salt Lake City ,Utah
YU lokacija: (lives in) Hutovo blato / (from) Vjetrenica
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik adastra Prikaz poruke
uvijek mi ovo izbaci:
The information entered is not valid.

Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page, including punctuation.

dobro kucam sisurno probala sam 100 puta sigurno
Pazi da ne zaboravis unijeti ''Authentication'' ,ili da ne pogrijesis kod unosa istog.
( 4.stavka )
Neke podatke ocigledno pogresno unosis ,s obzirom na povratnu poruku.
Reply With Quote
Staro 04.05.2016, 10:37
adastra adastra je offline
Član

Datum prijave: 03.05.2016
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik ArminC1888 Prikaz poruke
Pazi da ne zaboravis unijeti ''Authentication'' ,ili da ne pogrijesis kod unosa istog.
( 4.stavka )
Neke podatke ocigledno pogresno unosis ,s obzirom na povratnu poruku.
to je dobro sigurno jer ako pogresno unesem ponovi mi sa novim brojem.
provjeravala sam hiljadu puta sve dobro unesem ali kao da me nema, tj moje prijave cak i kad idem tamo da sam zaboravila confirmation number opet mi kaze da ne unosim dobre podatke
Reply With Quote
Odgovori

Tags
dv 2017 - 02.10.2015

Pravila pisanja