![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » Prva koverta dv 2011 » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Gotovo je tek kad meni stigne koverta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja sad igram za troje!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Evo samo primera radi, sad sam bio na immigration portal i u thread-u koji sam inače ja započeo još u Februaru, sam pronašao jednog dobitnika čija je koverta poslata 03.05 a primio je u USA tri dana kasnije. Sa druge strane, drugom dobitniku je koverta poslata još 04.04. iako se sećam da su ovi iz Kentucky-ja u telefonskom razgovoru govorili kako je slanje počelo tek 15.04.
U svakom slučaju, to što sam hteo reći je da ovaj podatak da je koverta poslata 03.05. dovoljno potvrđuje da se mi na prostorima ex-Juge možemo nadati u najmanju ruku do kraja ovog meseca. |
|
||||
|
||||
![]()
Iskreno se nadam da ste u pravu!
Nadam se da je ovo samo moj loš osjećaj i neke krive smjernice (visoki brojevi već pristigli itd.).. |
|
|||
|
|||
![]()
Коверте тек треба да стигну. Међу њима и моја.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Kao što su do sada mnogi iskusniji forumaši napisali i ja se ponavljam, polako, tek je počelo, nemojte razmišljati negativno, a nemojte previše ni očekivati, teško je ali bar se potrudite. Znam, mnogi će reći, lako je tebi sad da pričaš... Ali verujte, prva dva slanja sam i ja visio ispred sandučeta i ništa, razočaranje veliko, par meseci posle toga neka praznina unutra. Nakon toga, kad dođe red slanje, ako bude bude, ako ne, bože moj, pa neće mi život proći u virenju u sanduče. Onda, jednog junskog dana (znači sredina juna, sad je sredina maja) nešto veliko belo se tiska u sandućetu....ostalo je istorija. Srećno svima i probajte da prihvatite da je ovo ipak lutrija.
Case No: 2010EU000025xxx Prva koverta: 08.06.2009. Druga koverta: 01.03.2010. Završen lekarski: 10.04.2010. Zakazan intervju: 29.04.2010. Vizirani pasoši: 30.04.2010. Dobili GC i SSN u LA, CA: Avgust 2010 |
|
||||
|
||||
![]()
Ljudi bez paranoje dobicemo SVI koverte, samo polako.
Evo ja se javljam cim mi stigne. ![]() Citajte malo forum ima interesantnog materijala, oko ovoga kad je kome dosla itd... (za nove clanove). Pozdrav ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Jao zaiste lijepe vijesti od srca ti cestitam znaci pocele su stizati.....Jao sva sam uzbudena kao da je meni stigla sretno i daj javi se da nas informiras o svemu sto se dogada.....pusa velika sretnoooooooooooooooooo
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Znaci kasni Vam?
|
|||
|
|||
![]()
Ajme ljudi pa cemu takav defetizam. Jos je punih 10 dana tek do 6. mjeseca. Doci ceee! Malo vise pozitivnih misli nam treba. Navijam za sve, i to sa sto manjim brojem.
![]() Jucer sam sanjala, da sam krivo vidjela/procitala svoj CN, pa kao pisalo je 28xx.x, i iako ni u najludjim snovima ne postoje takvi, eto ja sam se ipak ustala oko 3 ujutro i isla jos jednom provjeravati. O boze.. |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prva koverta stigla 29.06 ? | dragonn | Vaša strana | 4 | 23.06.2025 15:51 |
DV 2011 - Da se prebrojimo | zeljko987 | Stare teme | 447 | 08.04.2012 15:09 |
DV-2011 Lottery Starts Soon! | Tarzan | Stare teme | 45 | 29.10.2009 12:48 |
Prva koverta stigla, a ja vec u SAD... | Nikola | Prva koverta | 21 | 19.06.2009 13:34 |
Stigla druga koverta, ... | mvp977 | Druga koverta | 35 | 09.12.2008 14:04 |
![]() |