![]() |
|
|
Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
Vodič za emigrante » Vožnja kamiona u Americi - Trucking in USA » Bitni linkovi | ||||
Početak u USA | Stan | Posao | Kola (Automobil) | Osiguranje |
Porez | Dešavanja | Naša mesta | Putovanja | Avionske karte |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ja ne mogu bez 6 sati u komadu. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Meni se dogadjalo da imam nekad po 3-4 sata da odspavam pa da nastavim dalje, ali to nije bivalo tako cesto - mozda par puta mesecno. U ostalim situacijama imao sam minimum 5-6 sati spavanja... Dosta zavisi i od samog vozaca sto se "time management-a" tice... |
|
|||
|
|||
![]()
zeleni1122
Mozes li mi objasniti ako ti nije problem i uputiti kako si polozio za male pare cdl. Pozz |
|
||||
|
||||
![]()
Pozajmis kamion od nekog (pod uslovom da nadjes nekog ko je voljan da to uradi) i odes u DMV, opet pod uslovom da ti je neko prethodno pokazao sta i kako na poligonu, i koji se krug vozi na poslednjem delu ispita ("gradska voznja").
|
|
|||
|
|||
![]()
Onda drugovi kakvih ima novosti na cesti?
Kakva je ponuda tura? Ajmo malo pozitive, akitvirajte se !!! Galerija slika ??? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Moj poslednji kamion
![]() Zimus - Shakopee, Minnesota Last edited by Magelan; 08.05.2013 at 18:22. |
|
||||
|
||||
![]()
Stavljam jos, samo da ih malo umanjim, da ne preopterim sajt
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
To mi ne bi bio problem,mozes li mi reci sto se tice testova kakva je situacija ja spremam tj.imam general knowledge,air brakes i combination vehicle.Koliko se dobija pitanja na ispitu, koliko netacnih odgovora smem imati,koliko puta mogu da polazem ako padnem
|
|
||||
|
||||
![]()
18-20 pitanja iz svake oblasti (blok pitanja). Ne bi smelo da bude vise od 2-3 netacna po bloku. Ako padnes, polazes ponovo samo blok koji si pao, i to moze u istom danu. Ukupno 3 pokusaja. Ako ispucas i to, cekas 30 dana.
Testovi nisu teski. Uradis 10 puta, i vec ces ih napamet znati - vec posle trece reci u pitanju znaces sta je odgovor. P.S. Postadoh i ja Pravi "Amer" ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Magelan tvoje iskustvo koje si podelio ovde je sigurno ali sigurno mnogima dosta pomoglo.
Ja sam recimo bio pogresno upucen, ako padnem tri puta testove,godinu dana posle ne mogu da polazem tako su mi rekli. A da placam skolu koja kosta 2500 $ i traje mesec dana ne mogu. Tako da moram individualno pa sta bude. Zato mi dosta znaci svako objasnjenje sto se tice polaganja za CDL. |
![]() |
Tags |
voznja kamiona u americi, šleper amerika |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Vozac kamiona zelena karta | nebojsagm | Vaša strana | 11 | 02.08.2012 11:14 |
![]() |