![]() |
|
|
Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
Vodič za emigrante » Vožnja kamiona u Americi - Trucking in USA » Bitni linkovi | ||||
Početak u USA | Stan | Posao | Kola (Automobil) | Osiguranje |
Porez | Dešavanja | Naša mesta | Putovanja | Avionske karte |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Forum Zelena Lutrija se ne bavi ilegalnim vidovima imigracije. Shodno tome, postovi koji se time bave bice izbrisani a clanovi udaljeni sa Foruma. Hvala na razumevanju.
|
|
|||
|
|||
![]()
Oh.Nisam znao da je ilegalno zeniti se za papire .Nisam ja toliki ekspert bas da poznajem zakone svih drzava.Ako smatras da sam zlonamerno to napisao obrisi post,i udalji me sa foruma!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Kao sto si vec procitao, "Forum Zelena Lutrija se ne bavi ilegalnim vidovima imigracije...." Pozdravljam
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav drugovi truckeriii i dispatchhh
![]() Interesuje me vasa misljenja u vezi kupovine kamiona,jer za koji mjesec sam planirao uzimati... e sad hiljadu ljudi hiljadu prica svako ima svoju verziju ![]() za nekog ko misli biti u ovome poslu narednih 5god jel bolje uzeti? -nov kamion sa garancijama i mjesecnom ratom oko 2-2,3 hiljade(pa i za par god ce se moci uzeti neka kinta nazad,iako je poprilicno skup sport uzeti novi) -polovan za 50-60k koji je presao 700-800k km (jbg macak u vreci) ![]() - ili uzeti stariji kamion za neki 10k i uloziti u njega jos 3x toliko, pa onda barem znati sta si promjeno i koliko mozes piciti sa tim ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
mislio sam na 700-800k kilometara, ne milja.. a ovde u kanadi im je svakako malo jaca cjena...ea Magelan sretna godisnjica na forumu,vidim da si 4 god aktivan hehe
Last edited by Toske; 28.04.2014 at 22:47. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() 4 godine... Nisam ni primetio da je danas ![]() Sto se kamiona tice, ne znam kako to funkcionise u Kanadi. Svakako je bolje biti sam svoj shef i imati svoj kamion. Bar ovde u USA, to se isplati jako brzo. |
|
|||
|
|||
![]()
Ma ista prica je i u Kanadi sto pre u sefove to bolje
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Procitah ovaj tekst pre neki dan, pa sam mislila da bi bilo dobro da podelim sa clanovima foruma - pogotovo onima koji su zainteresovani za voznju kamiona. Suludo bi bilo sad da objasnjavam koliko se situacija sada razlikuje od onog perioda kada sam ja dosla ovde, a pogotovo u odnosu na prilike koje su bile u Kaliforniji i Americi pre 20-30 godina... no, kome god se cini da je zarada od voznje kamiona super, mozda bi trebalo da procita ovaj tekst i proba da shvati koliko je sada drugacije nego sto je nekada bilo - samim tim, koliko je mozda bolje odluciti se za neki drugi posao koji je manje placen, a potencijalno ima bolju perspektivu...
|
|
|||
|
|||
![]()
Vidi Zano. Ne bih se složio sa tobom uopšte. Neko ko pravi 4 hiljade dolara svake nedelje (dobija ček na taj iznsos ) svakako nije low pay job. Pazi mozda si ti za neke stvari strucnjak, ali drzi se podalje od ove teme. (mnogo je ljudi u ovoj temi koji se bave ovim poslom i pokrivenu su svi aspekti, imamo owner operatore, imamo company vozace imamo i dispečara. To sto postavljaš linkove gde pise kakva je situacija, to samo znaci da ti čitaš sta je neko drugi napisao, znaci prenosis poruku nekog kome je neko rekao sta drugima da prenese.
Inače Taske. Sad je biznis mnogo bolje, tj novi gazda novo sve... |
![]() |
Tags |
voznja kamiona u americi, šleper amerika |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Vozac kamiona zelena karta | nebojsagm | Vaša strana | 11 | 02.08.2012 11:14 |
![]() |