![]() |
|
|
Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
Vodič za emigrante » Vožnja kamiona u Americi - Trucking in USA » Bitni linkovi | ||||
Početak u USA | Stan | Posao | Kola (Automobil) | Osiguranje |
Porez | Dešavanja | Naša mesta | Putovanja | Avionske karte |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Pa naravno da ce i njih sve pronaci, ponistiti im vozacke dozvole i podnijeti krivicne prijave. Ja kada sam prosle sedmice polagao za vozacku pa se pripremao i ucio testove bas je pisalo i na tu temu - sta se desi ako neko lazno i/ili kroz prevaru stekne vozacku dozvolu. Kazne su zaista drasticne. Pogledaj online pa ces vidjeti.
|
|
|||
|
|||
![]()
Dobar dan mene zanima voznja u Americi stvarno puno korisnih informacija ima na ovoj temi iscitao sam je celu , gledao sam poslove na chicagocariglist-i naisao sam na meni primamljivu ponudu od poznate aplikacije za transport UBER , tako sam video i ta postoji https://postmates.com/ koji radi na slicnom principu kao uber , da li neko ima vise informacija o isplativosti ove vrste posla u USA i meni bitno da li moze neko sa J-1 visom da radi kao uber vozac .
|
|
||||
|
||||
![]()
Posalji Uber-u email i pitaj ih da li sponzorisu za J1
![]() Uber moze da se isplati, mada sve je vise i vise kompanija tog tipa, kao "Lift" npr. i konkurencija postaje sve veca.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ok, jel moze neko da kaze koliko cisto ostaje vozacu od tih 40 centi po milji? znaci 3,500 milja nedeljno x 40 centi = oko 72,800 dolara godisnje, odnosno oko 6,066 dolara mesecno, ali koliko mu ostane cisto? mesecno, godisnje? unapred hvala. |
|
|||
|
|||
![]()
Sta reci,losa vidljivost teko ukociti
www.youtube.com/watch?v=IxlvxvG8zOE |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svim clanovima foruma, mene zanima da li ima neko ko se bavi transportom a da ima svoju firmu ili da radi u firmi koja bi zaposlila strance, naravno da bi se isti oduzio
|
|
|||
|
|||
![]()
UberX vozaci zaradjuju vise nego taksisti ali moras da imas svoje vozilo 2006 godiste ili novije .
Postoji opcija i za cargo van-ove koji saobracaju interstate, ima nasih koji to rade. Last edited by Magelan; 12.08.2015 at 18:35. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nece on da gleda na google maps pa da racuna koliko si milja vozio, ne isplati im se. Oni ne placaju vozace koliko bi stvarno trebali da ih placaju, zaposljavaju i americke crnce da im voze za 1000 nedeljno. Last edited by reg; 11.08.2015 at 18:01. |
|
|||
|
|||
![]()
Najnovija informacija: Uber je zaposlio mnogo vozaca u poslednje vreme tako da je doslo do zasicenja. Bilo je profitabilno pre 6 meseci.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pitanje za clanove , da li se naplacuje ako greskom brokera ne mozete da izvrsite delivery . vec vam pomere za 3 Dana . pozdrav
|
![]() |
Tags |
voznja kamiona u americi, šleper amerika |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Vozac kamiona zelena karta | nebojsagm | Vaša strana | 11 | 02.08.2012 11:14 |
![]() |