![]() |
|
|
Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
Vodič za emigrante » Vožnja kamiona u Americi - Trucking in USA » Bitni linkovi | ||||
Početak u USA | Stan | Posao | Kola (Automobil) | Osiguranje |
Porez | Dešavanja | Naša mesta | Putovanja | Avionske karte |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Gledano sa neke strane, mozda je sa ovim novim pravilom i bolje. Bice sve manje i manje ovih nesrecnih ljudi koji su primorani da trpe sve i svasta ne bi li nasli svoje mesto pod Suncem.
In US since 02.02.2010. Last edited by Magelan; 02.04.2016 at 18:17. |
|
|||
|
|||
![]()
Pročitao sam negde da se od 2017 potpuno ukida papirni log book I da je ova godina predviđena za prilagođavanje i prelazak na elektronske pa pretpostavljam da ovaj posao nece predstavljati tako dobru opciju nasima koji planiraju, makar u početku, da rade kao vozači? Magelan, voleo bih, a siguran sam i ostali, da cujem tvoje mišljenje o tome
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
U firmi u kojoj radi clan Dragon su polako krenuli jos pretprosle godine sa elektronskim ali samo za timove. Timovi su druga prica jer tu bezmalo moze da se vozi bez stajanja, i nikakav nije problem da se vodi eLog. Licno, ni u ludilu ne bih vozio u timu sa nekim nepoznatim. Kamion je ipak premali prostor po mom ukusu da u njemu konstantno budu dve osobe, odozgo sto ja oka ne sklopim u sleeper-u ako neko drugi vozi. Medjutim za ljude koji voze bez single tesko da se po PS-u sa eLogom moze preci vise od 650 milja dnevno (i to kad ti svi uslovi idu u prilog sto se retko dogadja). Posla ce svakako biti, samo je pitanje u kom smeru ce ici zarade... Da li ce firme podici placanje po milji ne bi li kompenzovali to sto vozaci imaju manje predjenih milja ili ce vozaci biti ti na kojima ce da se prelomi koplje, ostaje da se vidi. Niska cena goriva trenutno spasava situaciju, ali ako se cene vrate na one od pre 4-5 godina bice bas nezgodna situacija.
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima,da li moze mala pomoc,da li neko zna neku firmu u SAD da hoce da mi pomogne da dobijem radnu vizu da dodjem u SAD da vozim kamion?Hvala unapred
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Procitaj post 585 (strana 59) na ovoj temi. Pisali smo o tome.
|
|||
|
|||
![]()
Cini mi se da bi bilo dobro da ova tema ima ''content'' po stranama ili bitnim pitanjima.
|
|
|||
|
|||
![]()
znaci ako sam dobro razumeo,ja sada nikako ne mogu da dodjem u ameriku da vozim kamion?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Koliko iskustva imaš?
DV2015 - has not been selected x2 DV2016 - has not been selected x2 DV2017 - has not been selected x2 DV2018 - has not been selected x2 DV2019 - has not been selected x2 DV2020 - has not been selected x2 |
|
|||
|
|||
![]()
Iskustva imam,vozim po celoj evropi,to mi je najmanji problem,a kako ide proces za kanadsku vizu?
|
|
||||
|
||||
![]()
Proces je takav da moraš naći posao tj poslodavca koji već ima ili je voljan da uradi lmia (to je prosto rečeno dozvola države da zaposli stranca). Ako imaš iskustva onda ti možda i neće biti teško da nađeš posao. Prati oglase na jobbank, kijiji, indeed.. takođe, imaš grupe na fb gde ljudi razmenjuju oglase, ima tu i nekih koji su baš u poslu sa kamionima.
Ima i ovde tema o Kanadi pa bi bilo najbolje da se tu raspitaš da ne spamujemo ovu temu.
voznja kamiona u americi, šleper amerika |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Vozac kamiona zelena karta | nebojsagm | Vaša strana | 11 | 02.08.2012 11:14 |
![]() |