ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Zelena Lutrija > Prijava na Lutriju

Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade

Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi
O Lutriji Uputstvo za prijavu Agencije za prijavu Korisne informacije Učlanite se

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 30.04.2016, 22:45
lover's Avatar
lover lover je offline
Stari vuk

Datum prijave: 25.07.2010
US lokacija: Ko zna!? Mozda NYC jednog dana.
YU lokacija: Gradiska, RS, BIH
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik jovke Prikaz poruke
Promasio si poentu. Ja sam shvatio drugacije poruku. Svaki stari forumas da je izvucen logicno aktivirao bi se na forumu kad vec zna za njega. Covek nije stavio akcenat ko ostaje na forumu nego da su "novo registrovani" dobitnici posle izvlacenja pregazili stare forumase usled sve veceg broja ucesnika lutrije. Zadnje 2-3 godine po 4 dana cekamo na prvog dobitnika da se oglasi na forumu a to je cist znak da su stari forumasi pregazeni velikim brojem ucesnika sa prvim ucescem. Cist dokaz da je sve teze dobiti.
Potpuno se slazem sa tobom. Sjecam se perioda, kada su stari forumasi, koji su ucestvovali u diskusijama prije izvlacenja, u dobroj mjeri i bili sami izvuceni. Danas je to neka druga prica.
Dugo se nisam javljao, sto ne znaci da ne pratim teme. Kako sam postao otac, dobio sam jos vecu zelju da idem odavde, samo sto sam manje euforican oko lutrije. Mozda je razlog sto vise polazem nade u pokusaj odlaska u Australiju preko vize 457, ali to je neka druga tema i ne zelim je ovdje otvarati. U svakom slucaju, cekamo 3.5.
Lp
Staro 30.04.2016, 22:51
DzokicaMicev's Avatar
DzokicaMicev DzokicaMicev je offline
Stari vuk

Datum prijave: 28.03.2014
US lokacija: Miami
YU lokacija: Strumica
Pošalji Skype™ poruku korisniku DzokicaMicev
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik lover Prikaz poruke
Potpuno se slazem sa tobom. Sjecam se perioda, kada su stari forumasi, koji su ucestvovali u diskusijama prije izvlacenja, u dobroj mjeri i bili sami izvuceni. Danas je to neka druga prica.
Dugo se nisam javljao, sto ne znaci da ne pratim teme. Kako sam postao otac, dobio sam jos vecu zelju da idem odavde, samo sto sam manje euforican oko lutrije. Mozda je razlog sto vise polazem nade u pokusaj odlaska u Australiju preko vize 457, ali to je neka druga tema i ne zelim je ovdje otvarati. U svakom slucaju, cekamo 3.5.
Lp
Ajde nemojmo gubiti nade. To da se sve vise ljudi prijavljuje je tacno, ali ipak mislim da svako ima podjednaku sansu samo je pitanje ko ima vise srece. Ipak svakome ce se jedan dan nasmejati sreca kome ranije kome kasnije. Mozda I tako je bolje svako zlo za dobro. Neka nam je sa srecom svima koj cekamo, aoni koj su izvuceni sa srecom u novim pustolovinama.
Reply With Quote
Staro 30.04.2016, 23:01
lover's Avatar
lover lover je offline
Stari vuk

Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik DzokicaMicev Prikaz poruke
Ajde nemojmo gubiti nade. To da se sve vise ljudi prijavljuje je tacno, ali ipak mislim da svako ima podjednaku sansu samo je pitanje ko ima vise srece. Ipak svakome ce se jedan dan nasmejati sreca kome ranije kome kasnije. Mozda I tako je bolje svako zlo za dobro. Neka nam je sa srecom svima koj cekamo, aoni koj su izvuceni sa srecom u novim pustolovinama.
Ne gubim nadu, vec je manja euforija. Mozda to dodje sa godinama!? Valjda... ne znam! Kao sto sam rekao, vise se nadam na drugoj strani. Tu mogu barem malo uticati na ishod. U svakom slucaju, srecno nam svima!
Staro 30.04.2016, 23:04
FluffyBunnyJ's Avatar
FluffyBunnyJ FluffyBunnyJ je offline
Drug član

Datum prijave: 04.05.2015
Nepromenjeno ...

Vidim neki ljudi imaju po dve prijave(parovi),sto bih covek (ja lol)pomislila da mozda imaju 2x vece sanse od nas ostalih koji imaju jednu prijavu. Sta vi mislite?
Reply With Quote
Staro 30.04.2016, 23:10
lover's Avatar
lover lover je offline
Stari vuk

Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik FluffyBunnyJ Prikaz poruke
Vidim neki ljudi imaju po dve prijave(parovi),sto bih covek (ja lol)pomislila da mozda imaju 2x vece sanse od nas ostalih koji imaju jednu prijavu. Sta vi mislite?
Teoretski da, ali nemoj da te to obeshrabri. Dosta je ovdje forumasa izvuceno dok su bili single. Sada cu morati pisati zbog dovoljnog broja karaktera kako ne bih dobio opomenu od moderatora.
Staro 30.04.2016, 23:12
kdragan77's Avatar
kdragan77 kdragan77 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 08.05.2015
US lokacija: Castle Rock Colorado
YU lokacija: Banja Luka
Pošalji Skype™ poruku korisniku kdragan77
Nepromenjeno

Citat:
Vece su sanse ako aplicirate supruga (djevojka) i ti nego da apliciras sam. Ovako su sanse 1 prema 100 da budes izvucen a u ovom slucaju je 1:50 . Normalno je da ti sam mozes imati samo jednu prijavu za ovo izvlacenja svaka dupla prijava je automatska diskvalifikacija
10.08.2021. Postali USA drzavljanini
UNION POSLOVI
BALKANS BAKERY
Reply With Quote
Staro 30.04.2016, 23:45
pelcer224 pelcer224 je offline
Drug član

Datum prijave: 12.10.2013
Nepromenjeno

Raste broj clanova foruma svake godine ubrzano a prve dobitnike trazimo mikroskopom zadnjih par godina i po 10 dana od izvlacenja !
Ne treba mi nekakva zvanicna statistika da me lozi o pribliznom broju igraca. Ili drasticno raste broj igraca ili sve manje viza odobravaju za nase drzavice.
Reply With Quote
Staro 30.04.2016, 23:56
FluffyBunnyJ's Avatar
Drug član

Nepromenjeno ...

Hvala na odgovoru. Znate kako, ja mislim,u slucaju kad bih dobila,ja bih jednostavno bila pod tolikom kolicinom adrenalina i stresa(1% srece,iako to zelim) i ne bih se vratila(dok ne odem na odredjeno vreme) da kazem tipa "hej dobila sam" ,odmah,jer da dobio si,ali sta sad? treba ti skupljanje nekih para,neke pomoci,podrske itd. I taj stres jednostavno je veliki,vec ga osecam unapred LOL,posebno sad pred izvlacenje xD. I ne volim da pricam nikad nista unapred,vec nekako volim dati ceo svoj utisak posle odredjenog vremena. Jer dobitak nista ne znaci ako ti ne uspes nekako da se snadjes i da nadjes posao i zavrisis sve sto treba. A to je sve neka nepoznata teritorija koja u tebi stvara nervozu. Ne znam xD tako ja mislim. Nikom ni ne znaci to necije "dobila sam" svima vise znaci neka prica,savet ili "roman" o svemu tamo,kako,sta i gde.
Reply With Quote
Staro 01.05.2016, 00:10
kdragan77's Avatar
kdragan77 kdragan77 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 08.05.2015
US lokacija: Castle Rock Colorado
YU lokacija: Banja Luka
Pošalji Skype™ poruku korisniku kdragan77
Nepromenjeno

Citat:
Hvala na odgovoru. Znate kako, ja mislim,u slucaju kad bih dobila,ja bih jednostavno bila pod tolikom kolicinom adrenalina i stresa(1% srece,iako to zelim) i ne bih se vratila(dok ne odem na odredjeno vreme) da kazem tipa "hej dobila sam" ,odmah,jer da dobio si,ali sta sad? treba ti skupljanje nekih para,neke pomoci,podrske itd. I taj stres jednostavno je veliki,vec ga osecam unapred LOL,posebno sad pred izvlacenje xD. I ne volim da pricam nikad nista unapred,vec nekako volim dati ceo svoj utisak posle odredjenog vremena. Jer dobitak nista ne znaci ako ti ne uspes nekako da se snadjes i da nadjes posao i zavrisis sve sto treba. A to je sve neka nepoznata teritorija koja u tebi stvara nervozu. Ne znam xD tako ja mislim. Nikom ni ne znaci to necije "dobila sam" svima vise znaci neka prica,savet ili "roman" o svemu tamo,kako,sta i gde.
To je ta zona komfora koju stalno moramo mjenjati i naravno rizikovati u zivotu. Sve stvara nervozu , svega nepoznatog se bojimo, strepimo. Eto npr. mi smo sve prodali sto smo imali u Bosni i krenuli u nepoznato . Dosta sam istrazivao, gledao ali opet to nije to dok sam ne dodjes i ne vidis. Sto se tice poslova ovdje je nezaposlenost 5% i poslova ima na svakom koraku i ovdje se radi evaluacija radnika tako da ako imas neke kvalitete i trudis se uvijek napredujes.

Meni Ameerika nije idealna zemlja ali je jako pragmaticna i ovdje je surovi kapitalizam . Mora se raditi,raditi, raditi. Velika je konkurencija ali je moguce da se covjek izbori sto se tice karijere i napretka.

Meni su u 90% slucajeva rekli u tom smislu " Ajde vi vidite pa cemo i mi pokusati i doci ako vama bude dobro". Jednostavno to se mora promjeniti kod nekih ljudi , mora se ici naprijed mora se rizikovati, mora se pokusati.
10.08.2021. Postali USA drzavljanini
UNION POSLOVI
BALKANS BAKERY
Reply With Quote
Staro 01.05.2016, 00:25
FluffyBunnyJ's Avatar
Drug član

Nepromenjeno ...

kdragan ima jedna quote ide "growth and comfort do not coexist" i to je jedna velika istina. Ne mozes napredovati u nekoj udobnosti i poznatoj teritoriji ,sto kazes mora se rizikovati i ici u nepoznato da bi spoznao svoje sposobnosti i napredovao u svakom smislu. Ja samo kazem da ne mislim da ljudima znaci nesto to "dobio/la" sam bez nekih saveta kako je tamo,jer drugo je prica drugo je realnost. Meni bi vise znacilo da se neko pojavi posle godinu dana i kaze neko svoje opsirno iskustvo, no to "dobilo/la sam" i to je kraj neki. Svi prave neke kalkulacije,neke proracune koje nemaju neku poentu. Ili jesi izvucen ili nisi,i tu je kraj. Mozda to ljudima unese neku nada,ne znam, a neke pak obeshrabri..
Reply With Quote
Odgovori

Tags
dv 2017 - 02.10.2015

Pravila pisanja