![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dugo se nisam javljao, sto ne znaci da ne pratim teme. Kako sam postao otac, dobio sam jos vecu zelju da idem odavde, samo sto sam manje euforican oko lutrije. Mozda je razlog sto vise polazem nade u pokusaj odlaska u Australiju preko vize 457, ali to je neka druga tema i ne zelim je ovdje otvarati. U svakom slucaju, cekamo 3.5. Lp
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Vidim neki ljudi imaju po dve prijave(parovi),sto bih covek (ja lol)pomislila da mozda imaju 2x vece sanse od nas ostalih koji imaju jednu prijavu. Sta vi mislite?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Raste broj clanova foruma svake godine ubrzano a prve dobitnike trazimo mikroskopom zadnjih par godina i po 10 dana od izvlacenja
![]() Ne treba mi nekakva zvanicna statistika da me lozi o pribliznom broju igraca. Ili drasticno raste broj igraca ili sve manje viza odobravaju za nase drzavice. |
|
||||
|
||||
![]()
Hvala na odgovoru. Znate kako, ja mislim,u slucaju kad bih dobila,ja bih jednostavno bila pod tolikom kolicinom adrenalina i stresa(1% srece,iako to zelim) i ne bih se vratila(dok ne odem na odredjeno vreme) da kazem tipa "hej dobila sam" ,odmah,jer da dobio si,ali sta sad? treba ti skupljanje nekih para,neke pomoci,podrske itd. I taj stres jednostavno je veliki,vec ga osecam unapred LOL,posebno sad pred izvlacenje xD. I ne volim da pricam nikad nista unapred,vec nekako volim dati ceo svoj utisak posle odredjenog vremena. Jer dobitak nista ne znaci ako ti ne uspes nekako da se snadjes i da nadjes posao i zavrisis sve sto treba. A to je sve neka nepoznata teritorija koja u tebi stvara nervozu. Ne znam xD tako ja mislim. Nikom ni ne znaci to necije "dobila sam" svima vise znaci neka prica,savet ili "roman" o svemu tamo,kako,sta i gde.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Meni Ameerika nije idealna zemlja ali je jako pragmaticna i ovdje je surovi kapitalizam . Mora se raditi,raditi, raditi. Velika je konkurencija ali je moguce da se covjek izbori sto se tice karijere i napretka. Meni su u 90% slucajeva rekli u tom smislu " Ajde vi vidite pa cemo i mi pokusati i doci ako vama bude dobro". Jednostavno to se mora promjeniti kod nekih ljudi , mora se ici naprijed mora se rizikovati, mora se pokusati.
|
||||
|
||||
![]()
kdragan ima jedna quote ide "growth and comfort do not coexist" i to je jedna velika istina. Ne mozes napredovati u nekoj udobnosti i poznatoj teritoriji ,sto kazes mora se rizikovati i ici u nepoznato da bi spoznao svoje sposobnosti i napredovao u svakom smislu. Ja samo kazem da ne mislim da ljudima znaci nesto to "dobio/la" sam bez nekih saveta kako je tamo,jer drugo je prica drugo je realnost. Meni bi vise znacilo da se neko pojavi posle godinu dana i kaze neko svoje opsirno iskustvo, no to "dobilo/la sam" i to je kraj neki. Svi prave neke kalkulacije,neke proracune koje nemaju neku poentu. Ili jesi izvucen ili nisi,i tu je kraj. Mozda to ljudima unese neku nada,ne znam, a neke pak obeshrabri..
|
![]() |
Tags |
dv 2017 - 02.10.2015 |
|
|
![]() |