![]() |
|
|
Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
Vodič za emigrante » Kupovina kuće-stana u USA » Bitni linkovi | ||||
Početak u USA | Stan | Posao | Kola (Automobil) | Osiguranje |
Porez | Dešavanja | Naša mesta | Putovanja | Avionske karte |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
hehe Hvala! .
|
|
||||
|
||||
![]()
Ja sam zadovoljan tvojom kupovinom hehehe...
Moracu ovih dana i tvoj blog procitati... Sve si lepo objasnio u klipu, nije neki kvart, ali valjda ce ici na bolje kao sto si rekao. Stan je lep, mozda je mogao prostor biti bolje iskoristen, ali nema veze... Treba jos uloziti u renoviranje, ali polako... Neka je sa srecom, ipak je to tvoje, pa da je i kartonska kutija ![]() Ako sam po pisanju bloga dobro razumeo, ti si u USA od prosle godine... Ako je tako, onda svaka cast sto si uspeo kupiti stan za tako kratak period |
|
|||
|
|||
![]()
bas sam srecna kada ljudi sa ovog foruma uspeju u onome sto zele!puno pozdrava iz hladnog beograda...sigurna sam da cete ostvariti da zivite onako kako vi mislite da je najbolje i da cete uzivati u svakom trenutku vase uspesne avanture!sto bi rekao salvador dali:zivot je trenutna pojava,samo budala ga moze shvatati ozbiljno.zato igrajmo se do ludila"...sigurna sam da vi uzivate i zivite bas onako kako zelite...!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
pa hvala vam!
![]() Uglavnom raste procenjena vrednost svakih par dana! http://www.trulia.com/homes/Californ...-Jose-CA-95126 Ako ovako nastavi eto mene sa temom "prodajem stan" ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Vrhunski, svaka čast, odlično si to odradio. Pratim tvoj blog i svaka čast i na informacijama i na detaljima i na hrabrosti i na organizovanosti - stvarno odlično. Veliki pozdrav
![]()
|
|||
|
|||
![]()
@zvercica
hvala San Francisco Bay Area. http://www.nbcbayarea.com/news/local...199652731.html :-) sta reci ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
pazi sve je ovo na lokalnom nivou tako je bilo u chicagu 2005 godine,znaci prodavalo se u roku od 24 sata a cene astronomske. inace cene su se sada prepolovile a pojedine kuce i za 3/4 jeftinije. tako da gorgia u 2012 imala pad od 20% na marketu a arizona 20% skok dok ilinois ima zabelezenih 4% porast u 2012 ja sam u chicagu nasao kucu za 100k konkretno u des plaines 1500 sqf, trenutno sam u procesu dobijam izvestaj za 5 dana, ima malo veca ponuda ali izgledami da nemogu da dobiju morgic tako da za koji dan mozda bude rakija. kuca je estate sale, da stvar bude zanimljivija u garazi je prekriven cebetom cadillac eldorado iz 1984 godine sa 45k milja i jos gomala nekog loma video sam i nove washer i dryer tako da sam u contractu naveo da kupujem sve kako jeste i da cu ja da ocistim sve,ne treba niko da dira nista ,sto ti naravno jos i plate za to. i onda se nadamo se da market odradi svoje da budem kao i ovaj....nemora 1,5mil neka dogura do 1 mil ![]() bicu zadovoljan. chicago polako izlazi iz krize a to se i oseca u vazduhu 5 vozaca kod mene dalo otkaz nasli bolji posao ,a do kraja leta otvaraju se dva nova skladista oba sa preko 200 doka odnosno vrata za kamione,tako da vozaci izvolte u o'hare okolinu bice posla preko glave |
|
||||
|
||||
![]()
Ajd nadam se da ce sve proci ok. Javi nam kako si prosao.
Nek bude bistro.
2009EU00018xxx 22.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 21.05.2008 - dobio prvu kovertu 26.5.2008 - uzvratio sam im svojom kovertom 29.5.2008 - dobili su moju kovertu 04.2.2009 - stigla druga koverta 19.2.2009 - uspjesno zavrsen ljekarski pregled 26.2.2009 - AOS stigao 13.3.2009 - zakazan intervju 17.3.2009 - Dan kad sam pozelenio _____________________________________ U Americi od 24.05.2009. |
|
|||
|
|||
![]()
@chicagopn ajde bas javi kako si prosao. Nama je bilo izuzetno stresno i napeto sve to ...ali evo konacno odahnusmo
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nekretnine ovde se sad prodaju neverovatnom brzinom. Uglavnom je to istog dana a kupci su sve nervozniji i agresivniji.
http://www.bizjournals.com/sanfranci...reas-real.html |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kupovina garsonjere | freelancer.asus | Vodič za emigrante | 16 | 02.03.2015 13:59 |
Rentiranje ili kupovina nekretnine | elefteros | Vaša strana | 0 | 24.05.2014 06:58 |
Kupovina kuće/stana u "matici" ili negde izvan USA | greenie | Stare teme | 6 | 20.08.2013 12:22 |
Nejasnoca oko iznajmljivanja stana | NinaLjuba | Stare teme | 16 | 03.10.2011 17:20 |
Rentiranje stana/kuce i sve sto ide uz to | dmi | Vaša strana | 6 | 09.11.2009 11:46 |
![]() |