![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
E, dobro da ste pitali za tu Poljsku i Madjarsku i mene isto interesuje oko procedure dobijanja tog drzavljanstva, pazi: kevina prakeva pa od njene suraje zet imao svecu koja bila Madjarica ili Poljakinja, 'ebem ga... il se samo sa njima parila, nisam siguran... elem, pa ako zna neko mozda za proceduru dobijanja drzavljanstva?
Mislim jeste vi stvarno odlepili grupno il se samo pravite, ko ce bre vama da da drzavljanstvo, nemojte da se lozite i to jos na forumu za Zelenu kartu... koji ste likovi, stvarno ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ja ne znam kakva je tvoja uloga na ovom forumu?
Ljudi pokusavaju na sve nacine da pobegnu iz ove rupcage a ti se sad tu nasao da pametujes. Ako imas para i volis da glumis "ludilo", idi u blokove pa glumi "ludilo"!
01.05.2013. Izvucen 2014EU00008xxx 21.05.2013. Poslati papiri u Kentucky 28.05.2013. Stigli papiri u Kentucky 13.09.2013. Zakazan intervju 13.11.2013. Obavljen lekarski pregled 21.11.2013. Intervju uspesno zavrsen Od 12/13/2013 u USA |
|
|||
|
|||
![]()
Sta je bilo Igi, sto si nadrkan? Opet su te iznervirali gore u zadrugi?
Ma nemoj da se nerviras, svrati do sedamdesetog, vodi te bata Jovke na vopi ![]() Last edited by JovkeBlokovi; 28.05.2013 at 09:28. |
|
||||
|
||||
![]()
Domaćine, Mađarska izdaje državljanstva onima koji su imali pretke na teritoriji pre-Trianonske Mađarske. Hrvati izdaju državljanstva onima koji su živeli u Hrvatskoj pre onih sranja i/ili izjašnjavaju se kao Hrvati. U Istočnoj Srbiji svi traže ženu/muža u Bugarskoj ne bi li dobili neko Bugarsko državljanstvo.
Svi gledaju kako da pobegnu odavde i to je tužno ali je realnost. Sva ova državljanstva mogu da pomognu na putu ka Kanadi, Australiji i eventualno ka SAD jer pričamo o EU zemljama, a ne o vukoyebini kao što je Srbija. Sa Srpskim pasošem si dobrodošao samo da navratiš, kupiš nešto sitno, i da se vratiš kući. Imaš li posao ti čoveče? Radio li si nekad nešto sa nekim iz inostranstva? Imam utisak da si van elementa...
|
|||
|
|||
![]()
Vidi i ovaj je nesto besan, dobro vodicu i tebe na vopi, nemoj da si ljubomoran
![]() Nego da ti odgovorim na pitanja: imam posao al sam na odmoru pa malo sajberisem. Bio u inostranstvu, ustvari rodjen u Australiji imam i sosku australijsku ali ne mislim da je Srbija rupcaga iz koje treba bezati, meni ovde uvek do j*ja kad dojem. Ima tu dosta problema koje treba resavati al mislim da si se vise smorio i namracio u vezi Srbije nego sto je to stvarno tako. Znas sta, nadji neku ribu da malo vezbate, bice ti bolje ![]() Primali se neki moji ortaci tako pre nekoliko godina na te pasose iz okoline sto ih jurite, platili nekom ljakseu u istocnoj Srbiji iz nekog bugarskog udruzenja da ih upise kao da su poreklom Bugari, na kraju dobili posle nekog cimatanja i to sr. od pasosa i nesto se nisu usrecili sa tim, evo ih i dalje u Srbiji, tako da nemojte previse da se primate. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ja ne kazem da je meni ne znam koliko lose ovde, imam najbolje prijatelje, one malo lose, devojku (sad vec zenu) volim ovu zemlju! Ali ja nemam kucu (stan), radim skoro 10 godina i to je bilo cisto prezivljavanje, izadjem jednom u dva meseca, ne moze niko da mi kaze da se nisam trudio da stvorim nesto vise! I onda se pojavi neki "lik" iz blokova koji je inace iz Australije koji ce da se pravi pametan, a ima izbor koji mi ostali koji smo rodjeni ovde nemamo! Ma hocu bre sutra moje dete da moze da bira, kao sto ti mozes, a trudicu se da ne bude kao ti!
01.05.2013. Izvucen 2014EU00008xxx 21.05.2013. Poslati papiri u Kentucky 28.05.2013. Stigli papiri u Kentucky 13.09.2013. Zakazan intervju 13.11.2013. Obavljen lekarski pregled 21.11.2013. Intervju uspesno zavrsen Od 12/13/2013 u USA |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Licno poznajem bas ovakav profil ljudi, pa sam se mozda malo zaneo
![]() Izvini Zana, nece se ponoviti ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Slusaj Igi, ne pravim se ja pametan, nego kroz zezanciju pokusavam da skrenem paznju na zablude i gluposti koje se sire forumom i na koje se ljudi pecaju, i to se bas pecaju. Ti i ja imamo veoma drugaciju perpektivu gledanja, ti si sad u fazonu u Srbiji tamni vilajet, stranci su do j*ja, samo ja da odem i odmah ima sve da mi procveta, sve sto leti to se jede, hocu da mi deca imaju izbor, necu da mi budu kao ti... a u stvari si se, kao i mnogi, i u vezi mene i u vezi drugih stvari sto vam ovde serviraju upecao ko girica na prvu loptu. Meni bilo dovoljno da krenem da se frljam novobeogradskim slengom, okacim grb Partizana i napisem “blokovi, Australija” da se sad svi primite: vidi ovaj neki olos, jos iz Australije, dosao tu da mi se pravi pametan. Sa druge strane ovi bace kosku madjarsko drzavljanstvo, gej azil i sl. da krene da se prima naivna boranija sa svih strana, bez i malo kritickog razmisljanja. Ali sto mi je najfascinantnije to je ovaj lik sto se potpisuje kao “Vrhunski”, taj vas je navozao za sve pare! Evo ja iscitavam forum vec neko vreme i ne mogu da verujem. Znaci tip nije imao snage da zavrsi cetiri razreda srednje skole, ali je zato odlucio da je on CEO – ne mozes mu objasniti razliku izmedju vlasnika i CEO-a. Onda su ga neki pamaetniji forumasi provalili i isprozivali, pa je kao uvredjena mlada otisao sa foruma (Vrhusnki is out!! ), ali se brzo i vratio i krenuo da vas baronise kojekakvim uspesima, nekretninama, kulama i gradovima i oko sebe okupio mali milion naivcina koje gutaju sve sto servira i dive mu se. I svi ti sto mu se dive, na drugim postovima pisu: Iz ove rupe treba pobeci, ovde sve kriminalci, radim za male pare, nisam ni prijavljen... Ja ne znam da li ste vi rasli na kokosovom orahu, ali kod nas na NBGD-u se to zove krimos ili ako nije on onda mu je cale (sto i nema neke razlike). Ko jos sa trogodisnjim zanatom u Srbiji moze da ima pare da otvara firme, boravi na Havajima “dok mu ne dosadi”, donosi pocetni kapital u Ameriku u desetinama hiljada dolara itd? Pa, po vasim postovima, zbog takvih i zelite da pobegnete iz Srbije – to je taj kod koga radis neprijavljen za male pare, koji tebi sa faksom soli pamet tipa: Citat:
Ovo sto vam pisem u opste nije naivno, na te i takve price su se upecali i ljudi koji su izvuceni i sa celom porodicom planiraju da pale u Ameriku, ponece jedva nesto para koliko uspeju da nakamce a kriticko razmisljanje im je na nivou osnovca. Ko zna kakvu oni predstavu imaju u glavi gde idu i sta ih ceka, a jedni druge bodre: Citat:
|
![]() |
|
|
![]() |