30.06-01.07...utisci

da razrešim dilemu, probao sam da ukucam neke totalno pogrešne, verovatno i nepostojeće informacije (broj nalupao, prezime lupio, godina rođ: 1949 :D), i ukucam captchu, isto izbaci not selected. Tako da sigurno još uvek ne radi kako treba.

:slight_smile:
odo da gledim u film :smiley: Laku noć :wink:

Izgleda da je proradilo!

Ja - NOT BEEN SELECTED
Za moju jacu polovinu - “Dear Selectee…”, kao i ocekivano :woohoo:

E stvarno proradilo, i ja sam dobila Dear Selectee…

Ljudi, u USA je jos uvek 30.jun. Sacekajte do ujutro, pa uz kaficu, opusteno. Srecno svima!

Dear Selectee…:bravo::bravo::bravo::bravo:…cestitam svima a i nama…:grin::grin::grin:

Cudi me da ste svi proveravali juce 30.juna pre ponoci. Ja kad sam proveravao cekao sam 1.jul i to po njihovom vremenu a onda proverim i neki dan kasnije. Nije logicno da se proverava 30. a svi znate da se posle 1. jula moze proveriti.

што неко рече,нема шансе да постоји грешка. мислим,добијеш прву коверту,слудиш се начисто и после ниси изабран… ма хајде…
морам и ја (ради реда) да проверим девојкин број!
сада је ваљда 1.јул и тамо и овде…

kod nas je jos uvek 30. jun (i istocna i zapadna obala, tako da strpite se jos malo)

ma to je to radi sada samo sto sam

Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the 2011 Electronic Diversity Visa program.

12ti put..

Potvrdjeno..Dear…:grin:

Potvrđeno i kod mene! :1081: Pardon, kod supruge…:grin:

Nije to, nego se ljudi boje “inkvizicije”, pa ne smeju da priznaju da je Zemlja okrugla, da se okrece oko svoje ose, pa jos i oko Sunca. Ko ce jos da prozbori na koju stranu se okrece . . . ovako zavaravaju “inkviziciju”, proveravajuci dan ranije, jer ako je kod nas 1. juli danas, sto ne bi bio i u Americi, sta su oni bolji od nas? Ali juce je bio 30. juni kod nas . . . . ceo dan . . . :blink:

Neverovatno…i osmi put i dalje NOT SELECTED…ako ovako bude jos koji put, necu vise ni proveravati :grin::grin::grin::grin:

Ja sam definitivno NOT SELECTED, proveravala sam nekoliko puta od juce do danas i dalje mi stoji isti status, haha :slight_smile:

Zena mi dobila prvu kovertu i vratila je u Kentaki,a malo pre sam bio da proverim dali je izvucena i pise da nije ,sta sad ,sta misliti

i ja i žena not selected
Pozdrav!

potvrdjeno :==D:, a kod zene ‘not selected’

Ja sam se prijavila preko agencije (USAGC) i kad proverim status svoje aplikacije na njihovom sajtu jos uvek pise da nisu dobili moje rezultate. Sad sam pricala sa “podrskom” iz te agencije i kad sam rekla da sam sama proverila status na zvanicnom sajtu i da pise da nisam izabrana, receno mi je da su oni (agencija) dobili spisak nekih dobitnika ali i da ocekuju jos spiskova u narednih nekoliko dana, tako da kaze kako nije sve gotovo jos uvek…Mada ako mi tamo pise not selected, onda je to to valjda, ko ce ga znati. Videcu u najskorije vreme…

pokusaj ponovo sutra, pa ako opet stoji NOT SELECTED, najbolje da ih kontaktiras, ja bi to uradila…ali posto nisam 1 od srecnih dobitnika, bolje da cutim:==D:

sacekaj onda jos koji dan..bar zivi u nadi :obrva: