30.06-01.07...utisci

:papa::wavey::papa::wavey: nista od GC za ovu godinu…bar sto se nas dvoje tice:smrc:

Nadacu se jos malo, iako mi bode oci ono big fat NOT SELECTED :==D:

I za devojku i za mene: ‘HAS NOT BEEN SELECTED’. :nene:

Okrecemo se sada DV2012 i nadamo se da ce biti bolje slecece godine! :==D:

Izgleda da su ove godine dobitnici iz Rusije pokupili kajmak…

this time next year…:beer:

I za momka i za mene: “HAS NOT BEEN SELECTED”. :smrc:

Vise srece za sve nas sledeće godine…

A onima koji su izvuceni zelim ostvarenje sna… :bravo:

Nista od lutrije ove godine! :frowning:
Sledece…:w00t::ludak::aa:

Ni nas dvoje nismo imali srece ove godine :no: Ali…ne gubimo nadu i spremamo se za sledeci krug :obrva::==D: Cestitam svima koji su izvuceni i zelim vam puno srece i uspeha :bravo:

A ostalima ne zelis ostvarenje sna?:grin:

Verovatno i njima, samo malo kasnije. :==D:

Not selected.

I najvjerojatnije se neće više sudjelovati, počeo se stan uređivati i bolja polovica više nije zainteresirana za odlaskom u bolji život…

Hahaha… Naravno da zelim, samo su oni koji su izvuceni blizi tom snu. :;D:

Mada, svi mi imamo neke snove, samo treba pronaci put za njihovo ostvarenje…

Ove godine ništa od američkog sna.
Druga godina, nova šansa!
Svima koji nisu izvučeni želim više sreće drugi put, a onima koji jesu sretno u daljnjoj proceduri…(malo vam zavidim :bravo:)

Jos malo pa ponovo jurnjava oko popunjavanja privaje. Hoce primi sliku, nece primi sliku. Jel mora bas da bude takva i takva. Kako da napisem ime latinicom, cirilicom ili hieroglifima. Uhh jedva cekam.Trenutno je dosano, a i situacija je takva u zemlji da bih glumio i krompir(kao u starom vicu"odje krumpir") samo da odem odave, pa mi sve sto pojacava nestrpljenje.
I da… srecno svima u novom kolu zelene lutrije.

potpuno se slazem sa tobom…nestrpljivi smo do 1. oktobra, a nakon toga jos 9 meseci iscekivanja(do 1. jula:smrc: )..puno srece svima nama koji zelimo tu zelenu kartu :1072::1072::1072:

E, ljudi, ako imate problema sa prilagodjavanjem formata fotke ili pixela, posaljite je meni i ja cu vam je srediti…

Cena? Prava sitnica… ma salim se, dzabe…

:grin: samo ako sredis da i mi licimo na neku holivudsku zvezdu, kao sto ti izgledas na ovoj slicici :naughty::naughty::naughty:

ma sve moze, al tu treba doplata…:bigkiss::da:

dogovoricemo se:1081: