Ne videh nigde ovu temu pa reko ajd da je pokrenem.
Dosta ljudi mozda znaju ,za one koje neznaju mogu dosta da vam pomognu
U pitanju je Better Business Bureau ili BBB jednostavno ukucaj u googlu.
Ova kancelarija je za zastitu potrosaca inace veoma dobro funkcionise .
Ja sam imao problem sa t-mobilom nesto oko naplate racuna opisacu vam opsirnije,trazio sam na googlu jel ima negde neka ustanova gde ljudi mogu da se zale ,ali kao sto znate na googlu ima svega i svacega ,na prve 10 stranice su oni koji hoce da se uclanite za nesto mesecno 29.99$ pa onda dok nadjete one prave ima da vam kosa pobeli i samo da jos vise upadate u troskove.
I onda sam proceo da se raspitujem kod Amerikanaca ,jel ima bre ljudi negde neka pravda da se potrazi ?i tip mi kaze za ovaj sajt BBB oni mogu sve da ti rese.
T-mobile poceo da mi naplacuje 10$ mesecno za neki SMS app za koji ja nemam pojma i ja konstantno dobijam poruke iz shri lanke,zambije,nigerije,itd.
poruke su apsolutno bezveze,za svaku poruku mi naplacuju 20 centi,haos.
Kad ja nazzovem tmobile oni meni kazu da je ovo third party provajder da oni sa tim nemaju nista,koja logika oni mi salju obracun i racun svakog meseca a oni nemaju nista sa tim,OK.
Kad sam uzeo tablet rekao sam im da mi iskljuce internet na telefonu bilo je to 10$ mesecno jer kad vec imam internet na tablet ne treba mi na tel a i taj internet je bio los do boga,nikad ga nisu iskljucili ,ok
Drugo kad sam uzeo tablet kod tmobila trebao sam dobiti 100 refund kao gift card ili check ,rekli su platices danas 216$ za tablet a oni ce mi refundirati za 2 nedelje 100$ decko mi je sve spremio papire za to u tmobilu tu gde sam uzeo tablet i kaze samo ovo baci u mail i cekaj 100$,ok.
Nakon mesec dana stize pismo da nisam eligible ili ti nisam prikladan za refund i nemoze da mi daju 100$. Moram da upisem moju credit kartu za automatski payment svakog meseca a ja to nisam uradio ,niko mi nije nirekao da to moram da uradim za mojih 100$,ok
Ja krenem sa zvanjem tmobila svakog pricao sam o problemu ali kao da pricam zidovima ,pa i oni bi me pre razumeli ,i nista covece nemozes da isteras pravdu sa lopovima,jos na kraju kad sam pricao sa poslednjim operaterom ona mi lepo rece fuck off.E tu mislim da sam prvi put osetio da bih nekog moga da zadavim u tom trenutku.
Sve sam ovo napisao BB birou i trazio sam secam se naknadu od sve ukupno 220$ a za ovo fuck off oni da rese sa njima. napisao sam kada je bio poziv koliko je trajao i sa kog broja ,da ih BBB ako moze zamoli da se bolje i malo samo kulturnije ponasaju i hvala im za to, zato im placam racune na vreme bez dana zakasnjenja tacka.
Za 2 dana dobio sam poziv od generalnog menadzera iz tmobila rekao mi je da je dobio moj complaint od BBB ,i poceo da ide stavku po stavku poceo i on da me ubedjuje da ja nisam u pravu,ja mu kazem da sms sam dobijao iz afrike po 30sms mesecno i pretplata necega sto ja neznam 9.99 jel to za tebe ok kaze nije.
Navukli ste me na tablet sa laznom pricom i onda mi ne vracate 100$ pitam ga jel sam ja kasnio sa mojim racunima kaze nisi ,pa zasto mi trazis broj kreditne kartice za automatski payment? kaze ok
Reko a jel ti ok ako neko od tvojih operatera meni kao musteriji kaze fuck off,kaze nije ,pa sta me onda ubedjujes u nesto sto nema veze sa zivotom,u medju vremenu su mi stigle 4-5 sms od tmobila dok smo pricali refundirao mi je sve pare kolko sam trazio 220$.
Tako da ako neko ima problem samo BBB ,resavaju veoma brzo