Case number

Pozdrav, imam veliki case number 49xxx. Sta da ocekujem?

Nista cekaj kao i mi svi sredinu Jula da se vidi tacan broj izvucenih.
Po proteklim godinama mislim da imas male sanse, eh sad da li ima rupa ili je over selected year saznacemo vjerovatno sredinom jula… Nesto se desava nisu nikada bili ovako visoki brojevi za EU…

Postovanje Marko, jel su izasli rezultati i kakva je situacija.. veliki pozdrav i izvini ako sam dosadan ???

Rezultati su izasli, odnosno izasao je Bulletin za Avgust (5og jula) u kome na kraju mozes videti informacije koje se ticu DV 2020
https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin/2019/visa-bulletin-for-august-2019.html
I dalje cekamo detaljnije informacije.

Sto se tice ocekivanja, naravno da trebas da ocekujes da ces biti pozvan i da putujes u Ameriku(budi pozitivan!), pogledaj video koji sam ti linkovao ispod od BritSajmona i mislim da ce ti neke stvari biti jasnije, po onome sto on nagadja sanse su ohrabrujuce jer izmedju brojeva ima veliki broj rupa VEROVATNO zato sto je bio veliki broj diskvalifikovanih jer su opet verovatno ubacili neki novi softver koji detektuje prevarante ili sta god…pogledaj
https://www.youtube.com/watch?v=c1Dood-sRQc

Brit kaze da su safe brojevi do 45.000 oni ce gotovo sigurno na intervju.
Ti si 49.000 i ja mislim da su ti sanse odlicne jer vjer ce i ova godina biti current.
Mislim da ces dobiti sansu imas fine sanse svakako…

Puno pozdrava

Hvala Marko za informacije, ohrabrio si me a sad samo jos jedno pitanje.. ??? kada da ocekujem mail za slanje dokumenata s obzirom da sam 49xxx.. hvala jos jednom

Intervju će ti biti najvjerovatnije u Julu mjesecu prema svim prognozama. Poslije toga imas rok 6mj da se odselis u SAD…
Gotovo je sad izvjesno da ce sve i jedan case number biti intervjuisan tako da ti ces doci na red sigurno…
Mislim da email dodje 2mj prije ocekivanog intervjua tako da vrlo vjerovatno ce ti oni pisati oko Maja…
Pozdrav

Na osnovu cega ovo znas?

The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 50 characters. :suure:

Na osnovu predvidjanja ljudi koji se bave lutrijom godinama tipa Brit Simona…

Eu 2100, visa bulletin… jel to znaci da mi sa visokim brojevima ne stizemo na interview? ???

Ne znam bas, rano je jos govoriti… Mislim da ce rano godina u current kao i 2019, tada bi bilo sansi…

Je l’ bi neko od vas bio ljubazan da nama koji nemamo pojma oko termina Current i Bulletin objasni šta se tu zapravo dešava.
Pročitao sam par postova ali i dalje mi nije jasno. :drool:

Ne znam da li je po pravilima foruma, izvinjavam se ako nije…

Ovdje mozete nauciti sta je zapravo visa bulletin i kako se cita: http://britsimonsays.com/read-visa-bulletin/

A znali ko da lepo obijasni status “current” ? Čitao sam postove iz 2013 ali mi nije baš jasno.

Prosto, kad je current recimo za EU to znaci da svi brojevi stizu na red na intervju. Ja mislim da od ovoga prostije ne moze :smiley:

2017 je vec u maju bio status current… Ove godine vrlo vjerovatno isto tako ako ne mozda i ranije… Vidjecemo, bice interesantno, nikad manji broj izvucenih…

Ne pali siroke narodne mase, a i ti nemoj mnogo da se lozis. Ovo ti je vec 10i post kako pricas da ce biti current, a argumente zasnivas na predvidjanju brit simona koji daaaa, bavi se logistikom ali i sam kaze da su to predvidjanja i nagadjanja. Samo polako

Covek je pozitivan, ne razumem tvoj stav kao da se sladis ako ne bude current, svako ima pravo da se nada i bolje da razmislja da ce stici na red nego da nece :wtf:

Kao neko ko nije stigao na red 2018., iako mi je broj u ovo vreme te godine proglašavan za 1000% siguran, mogu da kažem da je bolje biti blagi pesimista i da se može reći da je dobitak siguran tek kada se dobije pasoš sa vizom.

Sa druge strane, kao neko ko je solidno upoznat sa celim ovim procesom mogu da kažem da očekujem current na kraju i mislim da bi bilo baš veliko iznenađenje ukoliko se to ne bi desilo. Jednostavno broj izvučenih navodi na takav zaključak, ali opet, ništa nije definitivno, vreme će pokazati.

Za kraj, da citiram jednog velikog pisca - Na ovom svetu ništa nije sigurno… osim smrti.

Slazem se ali opet bolje biti pozitivan i nadati se … Inace koji si broj bio? Koja steta ne mogu da zamislim kako si se osecao :S