Cestitam inauguraciju predsedniku Barack Obama:bravo:
i vidi (oko finansiske krize) kad dodjemo u USA da bude sve kako treba
Pa nije David koperfild..![]()
hahaha, good point landlord!
bas mi je bilo nesto drago gledati inauguraciju, ljudi ipak je to nas buduci predsjednik ![]()
Stefice pozlatila ti se… svaka rec:grin:
Ja kako razgovaram sa ljudima, cini mi se da je vise ljudi u Srbiji to pratilo, nego ovde ![]()
pa da tu samo kazu dva miliona bilo na licu mjesta..
a u srbiji je pratilo bar 5-6 miliona..
Ljudi prvi put gledam inauguraciju i iskreno sam uzbudena i sretna radi ‘‘mog’’ predsjednika. Zamisli da si su Srbiji ili Hrvatskoj ili sad MAkeodniji sretan radi predsjednika, hahahahaha! To bi bilo nesto novo. Ali ovo je nesto posebno, nesto sto sam prvi put u zivotu osjetila, stvarnu srecu i ponos. Go Obama!!!
Ma ovde uglavnom su ljudi radili u to vreme…sta ja znam, nisam ja video tu neko uzbudjenje medju kolegama na poslu i sl.
@stizeljeto
Ja jesam bio ovako uzbudjen zbog predsednika u Srbiji. Jednom i nikada vise.
Drago mi je da je amerika dobila prvog crnog predsednika, ali mi se tu uzbudjenje i zavrsava. Nijedan predsednik nema moc da bilo sta promeni, cak i da hoce. Jedino sto sada nacija moze biti ponosna da ima normalnog i obrazovanog predsednika, a ne mentalno retardiranog debila.
Nedavno sam gledao najsmesnije govore Busha…majko mila. Kako je taj covek jadan glup. Pa on slozenu recenicu nije u stanju da zapamti, a kamoli sastavi.
U svakom slucaju, nadajmo se najboljem, a videcemo hoce li nam Obama doneti ikakvu promenu…ja sam odavno prestao u politicare da verujem. Tako da…prvo da mi vidimo dela ![]()
iskreno mislim da ce pomoci americi ali sto se tice srb, ima da bude gori od klintona:-_-;:
Ufff…ako je tako, onda bolje da smo vamo…ne bi mi prijalo jos jedno bombardovanje.
Svi ulagaju nadu u Barak Obama. Ko zna sta ce biti do kraja godine?Mozda ce biti vise lova i posao nego ikada!? Who knows?!](http://www.websmileys.com/sm/happy/060.gif)
nisi citao kad je izjavio da mu je drago sto je klintonova administracija podelila yu-balkan na 6-7 zemalja …i kako je ponosan i srecan sto je kosovo nezavisno kao da ljudi su dobili prava…:bravo::smrc:![]()
A sta da ti kazem…mrzim demokrate i tamo i vamo. Predstavljaju se uvek da su nesto dobro, a iznutra su truliji od najzesce konkurencije. Tako je kanda svuda.
Generalno, otkada sam stigao u ovu drzavu, izbegavam politiku. Posvetio sam celu mladost njoj (bio sam zesci aktivista…nisam samo pricao ovo ili ono, nego stvarno radio da promenim nesto). Sada mi je dosta svega. Zelim da budem pravi amerikanac, da ne znam ni ko mi je predsednik. Kada gledam tv, to ce biti filmovi, ili discovery, ili food network…nikakva politika. Ja 2 zivota za to vise nemam.
Licno, suvise mi je smesno verovati da ce sada sve da procveta u Americi…stigao toboz neki spasilac Obama…dajte ljudi, ne budimo naivni. Meni se covek svidja samo zato sto ne zelim da mi predsednik bude…pa…glup, retardiran i zao…ovaj bar ima nekog sarma.
kao sto dreamer rece… politika ajd zdraaaaavooo…
Potpuno se slazem s vama i zaista to jako zelim. Koliko god se ovde trudio da me vise to ne interesuje (da i ja sam budala nekada bio politicki aktivan) ne mogu da okrenem domaci kanal ili novine a da mi to ne zasmeta i tangira zivce.
Pa sta da vam kazem, mislim vama koji ste vec tamo pa ste mozda i propustili nesto… u zadnja 2 dana u skupstini se pobili radikal i naprednjak, Velja sirio nacionalnu mrznju prema Rasimu a zatim pao kuci i zavrsio na urgentnom, poginula 4 radikala, opstrukcija skupstine redovna, Tijanic trazi pare za prenose skupstine… ja vise stvarno ne mogu.
Edited:
ako smatrate da se bilo sta spomenuto kosi sa pravilima foruma brisite, nije mi namera da nekoga favorizujem niti bilo koga osudjujem, jednostavno me vise ne interesuju. Imena sam samo spomenuo zbog aktuelnih desavanja i apsolutno su mi svi isti, podjednako ih volim :1072:
Joj kseze ne mogu da ne odgovorim. Prije par dana smo dobili B92 na kablovskoj, i ove dane me toliko zabavljaju sjednice skupstine Srbije… Nas cirkus mi je vec dosadio odavno, pa imam osvjezenje - novi cirkus je stigao u nas grad! ![]()
Naravno, sve je to daleko od smjesnog, ali ko vise na ovim prostorima ozbiljno moze to posmatrati i ostati iole normalan. A opet, situacija u nasim drzavama je takva da ne smijes dopustiti sebi da budes apolitican … :smrc:
Politiku koji ovaj predsednik vodi jako puno ljudi podrzava a ti pripazi na jezik koji korsitis jer ovde “crnac” JESTE UVREDA!
Ajd kada smo se vec dotakli ovog, napravio sam novi thread…
[post]7529[/post]
obama je samo jos jedan (edited) koji radi za interese sistema, koji pak nije, niti ce ikada biti u sluzbi naroda, vec iskljucivo i samo u sluzbi krupnog kapitala. sa obamom se bas nista nece promeniti. na tu pricu mogu da se primaju samo deca i lakoverne budale.