Da, i ima jos jedan lik, pratim i ja taj forum, koji je isto zvao i pitao da li sam ja jos uvijek Selected, oni su rekli da jeste..
Evo ja cu ih sutra zvati ako se ne sredi…:drool:
Da, i ima jos jedan lik, pratim i ja taj forum, koji je isto zvao i pitao da li sam ja jos uvijek Selected, oni su rekli da jeste..
Evo ja cu ih sutra zvati ako se ne sredi…:drool:
Znaci gotovo je i sa poslednjom nadom ako su tehnicke poteskoce vezane za veliki broj ljudi koji provjeravaju svoj status, i nista drugo. Ostaje ipak mrlja gdje su ljudi sa dobitnim brojevima vecim od 15000!:nene:
Mislim da je najbolje da se zatvori ova tema jer bezveze unosi nervozu kod pobednika a kod gubitnika laznu nadu.
Da, taj je zvao u subotu - čisto sumnjam da je istina.
Nema smisla nagađati, a niti gajiti lažne nade. Ne vjerujem da će se išta promijeniti.
Kakav lame izgovor zasto im sajt ne radi, zbog velikog broja onih koji proveravaju da li su izvuceni. Ta prica prosto ne pije vodu, no u redu… sto je bilo bilo je, izvucenima cestitke. Mada, ova prica jos nije gotova, iskreno me zanima sta ce ekipa vilenjaka iz KCC-a da veli na neverovatan procenat izvucenih parova i datuma prijava izvucenih. NYC ce morati jos malo da ceka na moju malenkost, a kad bi samo znali kakav sam lik i koliko sam loood, cak ni sam neverujem koliko sam nenormalan za Srbiju a kao stvoren za Hell’s Kitchen!
Ovo je zvanicno saopstenje konzulatnog odeljenja americke ambasade u Beogradu od pre nekih 8 h.
“Attention Diversity Visa Lottery Applicants: the State Department is experiencing technical problems with the website www.dvlottery.state.gov. They are aware of the problem and taking action. Thanks for your patience.”
Da ovo malo kraće traje, još bih im i povjerovala. Serveri nisu padali niti tokom najvećih peakova dok su svi ljudi navaljivali prvi dan provjeriti status, a sad kao imaju “technical difficulties”.
Možda je sve ovo zbog Bin Ladena
Možda ukinu DV ![]()
A možda su u šumi. ![]()
Citylights…pa ti si zensko!!!![]()
Ja sve mislim neki frajer…
Ja mislim da imaju zestok problem, sva nasa nagadjanja sta bi moglo biti i se do sada rjesilo…Moguce da im je neko ubacio neku baju ili nesto…
Ma gotovo je za ovu godinu iako mi se ne dopada ishod… :no:
Nista, vise srece u sledecem kolu…( kad bi bila lutrija dva puta godisnje po 25.000 dobitnika), mnooogo je do sledeceg kola…
Zejko sacekaj, pa mozda dodaju jos…Ja ne mogu reci da bih volila da se ovogodisnje izvlacenje ponisti jer sam dobitnik, ali bih iskreno volila da nekako upadne jos vas, pogotovo sa ovog foruma…Ja sam ih jutros htjela zvati, ali ajde reko sacekat cu jos koji dan..ali najkasnije u petak ja zovem pa cemo vidjeti sta ce mi reci..
Nema sanse da se ponisti, nije to zezanje…, ljudi (ti :==D:) vec poslali dokumenta nazad… Mozda eventualno dodaju, ali…:no: Da je trebalo da me izvuku mislim da bi me vec izvukli u prvoj turi, ako tako nesto postoji, odnosno ako su tacne pretpostavke da ce dodati broj dobitnika jer “fale” brojevi.
Ne znam, videcemo… Srecno vama, jos jednom :bravo:
Nema govora o poništavanju, nije ni ova lutrija baš tolika zajebancija. Sva naša priča u ovoj temi može stati u jednu dilemu a to je: da li će još nekoga dodati sa većim brojem ili neće?! Priča da je gužva na serveru je glupost jer bi puklo prvi dan, a pucalo bi i prošle godine da je sistem loš.
Ovo definitivno ukazuje da se dogadja nesto znacajnije od guzve na serveru, a uskoro cemo saznati i sta.
Sto bi rekla City Lights mozda i jesu u sumi ali nekoj mracnoj. :obrva:
Najvetovatnije nećemo saznati šta je bilo, ali očigledno je da imaju “tehničkih” problema POSLE navale 1. maja, sada kada se skroz smanjio obim ljudi koji proveravaju stanje, i to je apsolutno nelogično.
Ajde i ja da se ukljucim…kako gotovo kad nisam ni proverila dal sam dobitnik:smrc:.Po svoj prilici imaju oni neki zesci problem,jer se nikada nije ovako nesto desilo a mislim da se DV viza daje jos od 1989.god…neki su tek imali po koju godinu:grin:
Ovo postaje prilicno smesno… Technical difficulties is still on! Ma dajte ameri, koga vi lagite? Bas me zanima final outcome of the situation!
Ma kak’i
Moram promijenit avatar da ne zbunjujem ![]()
Ne znam šta se desilo sa ovogodišnjim izvlačenjem…uvek sam mislila da nije potpuno slučajno :)… Moja pretpostavka je da žele da smanje broj dobitnika, pa verovatno nije slučajnost što su supružnici ili članovi jedne porodice izvučeni zajedno… A za tehničke probleme postoji milion razloga…Možemo nagađati sto godina, šta je tu je!
[quote=“saki78,post:78,topic:786”]
Ne znam šta se desilo sa ovogodišnjim izvlačenjem…uvek sam mislila da nije potpuno slučajno :)… Moja pretpostavka je da žele da smanje broj dobitnika, pa verovatno nije slučajnost što su supružnici ili članovi jedne porodice izvučeni zajedno… A za tehničke probleme postoji milion razloga…Možemo nagađati sto godina, šta je tu je!/QUO
Izvlačenjem bračnih parova ne smanjuje se broj imigranata. Svaki bračni par će otići na intervju onog ko ima manji broj i tom prilikom ce dobiti ili nece vizu, a umjesto njihove druge aplikacije ući će neko sledeći. Ne zaboravite da se izvlači 100.000, a vizu dobija 55.000 tako da mjesta ima i te kako.
Broj bračnih parova mi govori više o krizi i stanju u zemljama kad se toliki broj parova prijavio. Šta meni treba da sa 32 godine, diplomom fakulteta, deset godina staza u struci, dvoje dece koji su tek započeli osnovnu školu pravim sebi sve ovo. Treba, jer nam je u Bosni, ali i na Balkanu, jako, jako, jako loše. Bar mi, a i mnogi nasi prijatelji, sličnih životnih okolnosti mislimo tako.
U neka druga vremena ova lutrija bi bila dobra stvar za neke ljude 19-28 godina starosti, slobodne, obrazovane … Danas, nam je ovo jedini legalan način da svi skupa (porodično) odemo na neko normalnije mesto (bar mi sad tako mislimo) u suprotnom mogu da odem legalno u Češku tamo budem 2.5-3 godine i tek tad da porodicu dovodim za sobom. I to pod uslovom da nađem poslovnu ponudu u Češkoj itd itd Ostala vrata Evrope su uglavnom zatvorena, nije ne moguće, ali je jako teško sa diplomom koja nije medicina ili tehnički fakultet.
cekajte ljudi…znci ima sanse da ponovo proverim i budem izvucena???
molim vas ,recite DAAA…:)))
:wtf: :wtf: :obrva: :obrva::obrva::obrva: