Definitivno pada teorija da imaju tehnickih problema. Niko me ne moze ubediti da ne mogu da rese problem 6 dana (4 radna)…:wtf:
Ne znam sta je u pitanju, ali ovo sto pise na stranici - nije :no: !!!
Definitivno pada teorija da imaju tehnickih problema. Niko me ne moze ubediti da ne mogu da rese problem 6 dana (4 radna)…:wtf:
Ne znam sta je u pitanju, ali ovo sto pise na stranici - nije :no: !!!
Mene vise ne zanima sta je u pitanju, nego samo da li ce neko sa foruma biti dodat na listu dobitnika, a tzv. nepravdu ne mogu ispraviti sta god mislio o ovogodisnjem izvlacenju, i kakvo god obrazlozenje mi ponudili! :;D:
Da li će neko novo obrazloženje ili saznanje nešto da promeni u mom osećaju da gubim još jednu godinu u nizu?Neće.Slažem se bitna je suština a to je gubitak do novog kruga.
Nije li 2009-te sajt bio down 2 nedelje zbog tehnickih problema?
Što reći na ovo?
Možda mi koji nismo izvučeni budemo bolje sreće, no to je prava šteta za one koji su već “izvučeni”. Sretno svima (opet).
Eto, sad smo opet na početku! Sve je ovo poprilično nevjerojatno. Teško mi je uopće povjerovati da se to desilo! Puno sreće svima u sljedećem pokušaju!:bravo:
P:;D:unooooooo puno srece tebi i tvojoj porodici sad u julu, nadam se da cete biti medju srecnim dobitnicima!
nadam se da ces ovaj put biti izvučen! drzim fige…
**@**nataly i **@**libertas222
Hvala vam puno na lepim zeljama…, sto i vama zelim u “drugom” krugu (opet)…!!! :bravo: :bravo: :bravo: