pa sta bi promijenila, daj neki savjet!!!
Kako mogu da proverim da li mi je upucena druga koverta ili ne?
Samo posalji mail KCC-u i pitaj za status tvog case-a.
U roku od dva dana ti stize odgovor.
Stigla druga koverta danas.:bravo::bravo::bravo:
Slobo, gde ja mogu da pronadjem taj bilten gde svi gledaju dokle se stiglo sa intervjuima. Znam da je moj case number preko 18000, skoro 19 pa cisto da vidim sta je i kako…napisi mi poruku u inbox na facebooku.
Pozzzz Nena Nis
super:bravo:
Napisao bih ti poruku na facebook-u, ali mi nisi medju prijateljima ![]()
Pozzzz Dejan Beograd :1081:
I moje cestitke drugokovertasima!
Poslao sam mail u KCC i pitao za status i dobio sam odgovor za dva dana , ali odgovor je bio da nisam dao poptpune podateke ( falio je datum rodjenja ) i da iz sigurnosnih razloga nemogu da daju informaciju . Poslao sam i novi mail sa istim pitanjem ali ovog puta sa potpunim podacima ( nadam se ) i evo ga danas je drugi dan i nisam jos uvek dobio odgovor , pomalo sam zabrinut .
Da li je neko imao mozda slicno iskustvo ?:nene:
Case no. 2010EU00006xxx
Prva koverta : 29.06.2009.
Prva koverta vracena u KCC : 04.07.2009.
Koverta stigla u KCC : 16.07.2009.
Zvuci kao klise ali - opusti se. Sve od 1 do 5 dana cekanja je ok. Secam se da sam negde na forumu procitala bas tvoj slucaj da neko nije poslao potpune podatke i da su ga iskulirali, a kasnije (kad je poslao sve po JUSu) odgovorili su. Strpljivo…
Opet sam dobio kulturan odgovor da se nas slucaj obradjuje i da cemo biti obavesteni putem pisma , bas nerazumem ako pruzaju informacije zasto nam nisu rekli . Da li treba da budem zabrinut ili ne , mozda je stavrno jos rano za upit ?
Nista , ostaje nam cekanje pa kako bude a bice dobro , treba uvek biti optimista .:blink:
2010EU00006xxx
Ja sam dobio otprilike identican odgovor pre izvesnog vremena. Jedina razlika je sto ja imam mnogo veci broj i samim tim mi njihova recenica, da se moja dokumenta procesiraju, zvuci logicno. Siguran sam da samo treba da im das jos malo vremena, opet posaljes mejl i dobijas potpun odgovor sta god da te je interesovalo.
Ja mislim da je taj odgovor automatski generisan ukoliko nisi u kvoti za taj mesec, odnosno ako ti vec nisu obradili dokumenta. Masina na osnovu podataka proveri da li si medju izvucenima i generise odgovor. Samo strpljivo, vec ce te obavestiti kad budu zaista obradili papire i spremili drugu kovertu…
Izasao bilten, cutoff za decembar 12400!
Radujte se ljudi, ja odoh da se utepam, za par stotina ga premasih, aaaa :smrc:
Danas stigla druga kuverta, intervju 03.12.2009. u Zagrebu!!!
:bravo:
:suure: pa naravno! samo napred i srecno!
drzimo fige… srecno!
Cestitam , i srecno !
Sad lagano i srecno ! Kakav je osecaj?:obrva:
Vrtlog, sta se dogadja kod tebe? Da li se situacija razjasnila?