DS260 Formular - Prevedeno uputstvo za popunjavanje

Kilimandzaro moje lično mišljenje je da sa tako malim brojem zaista ne treba da strahuješ i ne vidim nikakav problem da obrazac popuniš malo kasnije u junu/julu mesecu. Kada neko ima veliki broj, situacija je dosta drugačija.
Evo pogledaj tabelu za DV2016, a pogledaj i tabelu za DV2015 , pa prosudi sama. Imaš kolonu sa datumom slanja DS260 i kolonu sa datumom intervjua. Mislim da sa slanjem u julu najkasnije možeš stići na red u martu.
Tačno je da u koliko te stave na AP dobijanje vize može da se prolongira, ali ni sa ranim slanjem tu nećeš proći mnogo bolje (eno ti slučaj iz DV2016 generacije još od početka decembra su ljudi na AP).

Meni je takođe odgovaralo da idem što kasnije, pa ti dajem savet iz svog ugla. Svakako na kraju ipak ćeš morati sama da odlučiš, i uradi onako kako ćeš se ti osećati mirnije! :;D:
Od intervjua svakako imaš rok od skoro 6 meseci da uđeš u USA.

Prvi (septembarski) Visa Bulletin u kome će se naći i podaci za DV2017 izaćiće početkom avgusta meseca.

A da, i na kraju evo teme koju si tražila Odlaganje razgovora u ambasadi - odlaganje vize .