DV-2010 Prve koverte

Poz,

za sve vas koji cekate prvu kovertu informacija iz KCC-a je da ce ove godine koverte malo kasniti, i da ce umjesto marta prvi krug biti u aprilu. Tako da se strpite jos malo..:slight_smile:

Srecno svima.

I da izvor ove vijesti je :

http://forums.immigration.com/showthread.php?t=294771

post broj 8.

Evo izgleda da je ovo bila dezinformacija..

Juce covjek u Turskoj dobio NL. Broj 736.

Sa srecom ljudi.

Kako ja mrzim kada bacaju bombe:wacko:
Sretno svima naravno:)
Da nam bude ova godina sretna:grin:

Jao, dosta mojih prijatelja i rodbine se prijavilo…bas bih voleo da ih izvuku :slight_smile: Najbolji nacin da se vidis sa svojima je da ih preselis vamo :slight_smile:

Nego, srecno svima koji ste prosle godine igrali…da i vi uskoro osetite svo ovo uzbudjenje koje usledi nakon prve koverte :slight_smile:

I ja vam ljudi zelim srecu, svima koji nas pratite i ucestvujete u ovim diskusijama/terapijama:;D:
Jedva cekam da krene nova euforija:==D:

konacno mogu da pisem :slight_smile: jeeeeeeeee :ludak:

e pa eto da se oglasim po prvi put i ako vec neko vreme svakodnevno pratim desvanja na forumu i jako mi je drago sto postoji :grin: :bravo:

ja sam se ove godine prvi put prijavila i nekako imam bas dobar osecaj :slight_smile:

eto samo sam htela da kazem da sam jako jako nestrpljiva :aa: i sto je najgore posto svaki dan postar zvoni bas meni na interfon od skoro 40 stanova svaki put se strecnem :slight_smile:

mislim kad budem procitala ovde kad prvi bude dobio cuvenu kovertu da cu odlepiti :blink: dok ne stigne i meni :obrva:

eto pozdravljam vas sve nestrpljive i sve koji nas bodrite :1081:

Hahaha… welcome:==D:
Bas smo Srdjevic i ja komentarisali zasto ti je nick bio sive boje, tada nisi mogla ni da postujes - to je bilo jer nisi zavrsila registraciju, ostala ti je email verifikacija, mislim da je isto to i Zivkovica mucilo neko vreme.

Znao sam ja da ce cim upisem “zelim srecu svima koji nas prate” neko nov da se javi hehe:grin:

Dobro dosla na forum…

Hehe, ja uvek imam dobar osećaj pa za sada ništa, ali promeniće se to :wink:

Mogli bi ove godine da nas obraduju da prime sve koji su se prijavili … sigurno nije u pitanju velika cifra :woohoo:

joooj, dok nisam videla da je otvorena ova tema, skoro da nisam ni razmisljala o tome da je uskoro vreme…
sada je vec pocela da me trese groznica, i bas bih volela da bas ja budem prva koja ce javiti “stigla je!” :1072:

Ja sam prvi put aplicirala tako da kada bih dobila smatrala bih se jednom jako sretnom osobom:grin:
a kada odprilike dolaze koverte na nase prostore?
vidim da kod vecine vas pise da ste ih dobili u maju

i bastovanka, dobrodosla:)

Veruj mi da bi i bila sretna osoba,posto si prvi put aplicirla.Ja sam cetvrti put aplicirala,i svake godine se iznova nadam.Ne odustajem.A mislim da sam negde ranije procitala da su neki dobijali koverte i u Aprilu.

:grin::grin: eeeee k’o danas se secam - 12-ti april, ujutro…:bravo:

Dobrodoslica bastovanki :1081:

Mnogo srece zelim svim novim forumasima i da se sto prije pocnete oglasavati ovdje jedan po jean kako ste dobili prve koverte:grin:

Nemojte da vas ista obeshrabri, moja koverta stigla tek nekad krajem decembra kad su vec svi iz te moje grupe i intervuje odradili pa opet nije bilo kasno…cekam 1 maj:woohoo::1072:

Mnogi moji prijatelji su aplicirali i ocekujemo kovertu uskoro. Znam koliko sam ja bila nestrpljiva, najgore je cekanje…Zelim vam srecu i jedva cekam i ja da pocnu da pristizu prve koverte :bravo: Moja je stigla 15. maja prosle godine.

Taji da li sam te dobro razumela,da li je tvoja prva koverta stigla tek u decembru?

da:grin: sjecam se kad se zalila jadna i nije znala sta ce:grin:

ljudi ja sam se toliko sada istraumirala, sjedim i cujem nesto u hodniku, izadjoh kad u sanducetu stoji ogromna bjela koverta:grin:
ja stala gledam u kovertu sa nevjericom, uzeh u ruke, kad nekakvi prospekti:-_-;:

:grin:Pozdrav svima na blogu. Ja sam ovde od nedavno, mada vec treci put apliciram za zelenu kartu i veliki sam optimista. Blog je izuzetan i svi ste fenomenalni sa svojim komentarima, informacijama i dobrom voljom da pomognete. Delim nestrpljenje sa svima koji ocekuju kovertu i nadam se najboljim.:grin:
Pozdrav svima !

Dobro dosao.. i kako kazu treca sreca… pa valjda upali

dobro dosli novi forumasi!!
Puno srece.
Ne odustajte, mene su izvukli iz druge
Pozdrav