za sve vas koji cekate prvu kovertu informacija iz KCC-a je da ce ove godine koverte malo kasniti, i da ce umjesto marta prvi krug biti u aprilu. Tako da se strpite jos malo..
e pa eto da se oglasim po prvi put i ako vec neko vreme svakodnevno pratim desvanja na forumu i jako mi je drago sto postoji :bravo:
ja sam se ove godine prvi put prijavila i nekako imam bas dobar osecaj
eto samo sam htela da kazem da sam jako jako nestrpljiva :aa: i sto je najgore posto svaki dan postar zvoni bas meni na interfon od skoro 40 stanova svaki put se strecnem
mislim kad budem procitala ovde kad prvi bude dobio cuvenu kovertu da cu odlepiti :blink: dok ne stigne i meni :obrva:
eto pozdravljam vas sve nestrpljive i sve koji nas bodrite :1081:
Hahaha… welcome:==D:
Bas smo Srdjevic i ja komentarisali zasto ti je nick bio sive boje, tada nisi mogla ni da postujes - to je bilo jer nisi zavrsila registraciju, ostala ti je email verifikacija, mislim da je isto to i Zivkovica mucilo neko vreme.
Znao sam ja da ce cim upisem “zelim srecu svima koji nas prate” neko nov da se javi hehe:grin:
joooj, dok nisam videla da je otvorena ova tema, skoro da nisam ni razmisljala o tome da je uskoro vreme…
sada je vec pocela da me trese groznica, i bas bih volela da bas ja budem prva koja ce javiti “stigla je!” :1072:
Ja sam prvi put aplicirala tako da kada bih dobila smatrala bih se jednom jako sretnom osobom:grin:
a kada odprilike dolaze koverte na nase prostore?
vidim da kod vecine vas pise da ste ih dobili u maju
Veruj mi da bi i bila sretna osoba,posto si prvi put aplicirla.Ja sam cetvrti put aplicirala,i svake godine se iznova nadam.Ne odustajem.A mislim da sam negde ranije procitala da su neki dobijali koverte i u Aprilu.
Mnogo srece zelim svim novim forumasima i da se sto prije pocnete oglasavati ovdje jedan po jean kako ste dobili prve koverte:grin:
Nemojte da vas ista obeshrabri, moja koverta stigla tek nekad krajem decembra kad su vec svi iz te moje grupe i intervuje odradili pa opet nije bilo kasno…cekam 1 maj:woohoo::1072:
Mnogi moji prijatelji su aplicirali i ocekujemo kovertu uskoro. Znam koliko sam ja bila nestrpljiva, najgore je cekanje…Zelim vam srecu i jedva cekam i ja da pocnu da pristizu prve koverte :bravo: Moja je stigla 15. maja prosle godine.
da:grin: sjecam se kad se zalila jadna i nije znala sta ce:grin:
ljudi ja sam se toliko sada istraumirala, sjedim i cujem nesto u hodniku, izadjoh kad u sanducetu stoji ogromna bjela koverta:grin:
ja stala gledam u kovertu sa nevjericom, uzeh u ruke, kad nekakvi prospekti:-_-;:
Pozdrav svima na blogu. Ja sam ovde od nedavno, mada vec treci put apliciram za zelenu kartu i veliki sam optimista. Blog je izuzetan i svi ste fenomenalni sa svojim komentarima, informacijama i dobrom voljom da pomognete. Delim nestrpljenje sa svima koji ocekuju kovertu i nadam se najboljim.
Pozdrav svima !