Hahaha… Taman si mi javio da promenim pre isteka vremena za edit posta, inace bih opet morala da postujem izmenjen spisak.
P.S. Zamolila sam Žanu ako moze da izbrise one prethodne, jer je ovaj do sada najsveziji i potpuniji, pa da ne bi brljavili.
Hahaha… Taman si mi javio da promenim pre isteka vremena za edit posta, inace bih opet morala da postujem izmenjen spisak.
P.S. Zamolila sam Žanu ako moze da izbrise one prethodne, jer je ovaj do sada najsveziji i potpuniji, pa da ne bi brljavili.
Bih bas da budem prst u oku ali mi se cini da je sa Lenhijevom ispravkom ukupan broj prijavljenih 93. 65+28:;D:
greska ja zena i dvoje dece da li ovo znaci da nas ima manje nego prosle godine hteo sam da pitam da li ima nekih svetnji za zelenu kartu ako ste jednom odbijeni za turisticku vizu obrazlozenje nisam zaposlen inace je covek delovao korektno a seronja kod koga sam radio nije hteo da mi da potvrdu zato sto sam menjao posao i u tom razmaku sam hteo da odem i vidim uzivo kako izgleda amerika stekao sam utisak da bi dobio vizu da sam doneo potvrdu inace bih se vratio jer mi je zena bila trudna i cekao me drugi posao i udarili su mi pecat sa nekim brojem na zadnjoj stranici plavog pasosa
E upravu si, malo sam se zabrojala. :woohoo:
Joj muko moja. ![]()
Broj prijavljenih forumasa je 65, a njihovih clanova je 28. Ukupan broj prijava za DV2011 je 93.
E, svaka ti čast!:bravo::bravo:
komšiluk, svaka čast za trud
sedi - 5* ![]()
Mala ispravka: Mari + 2 deteta
Srecno svima, koliko god da nas je (a nije nas puno ove godine)
Hahahahaha, Milena stvarno si kraljica! :suure:
Pa bilo bi lepo kad bismo SVI dobili, pa sta je 100 GC od 20000 za Srbiju… :1072:
mala ispravka nisu svi 93 iz srbije ja sam npr aplicirao iz bosne
Od toga malo i za Bosnu?Barem nešto?He he!
Ovo je ipak forum kandidata za zelenu kartu i dobitnika zelene karte sa prostora bivse Jugoslavije. ![]()
Nije da nisi u pravu, svako ima pravo da bude ovde, ali mislim da je forum “nas” ili ti made by neki fini ljudi iz Srbije…
A ja svakako SVIMA zelim da dobiju GC. :suure:
Svi smo mi naši. :;D:
Srdjevicu jesi odustao od svog bloga? Vec godinu nista novije od PHP funkcije ![]()
Mari ja sam napisala samo one koji su poslali prijavu, forumase + njihove supruznike, momke, devojke, poznanike za koje znaju da su se prijavili itd.
Znaci na spisku se nalaze oni koji su aplicirali kao punoletne osobe i dobili confirmation number.
Deca nisu na spisku, jer nisu slala prijavu. Mada ako njihovim mamama i tatama stigne koverta, idu i oni naravno. :1081:
Aminujem! :smil42d2:
Jao od kada nisam dobila 5. :bravo:
A jel ta ocena ide u dnevnik? :laugh1:
obavezno ![]()
zakljuceno vec ![]()
E sad mogu mirno da spavam. ![]()
Forum je nesto sto po definiciji i lokaciji (www) nema tarabu ili granicni prelaz, pa svakako nema potrebe da neki pojedinac saopsti ostalima da mogu slobodno da budu prisutni. Na ovoj lokaciji se posetioci drugacije filtriraju, svakako ne po tome u kojoj zemlji zive. Misli o tome.