Ja stvarno ne znam zasto si se ocigledno nasao prozvan u mom postu i stvarno ne mogu da dozvolim da mi nameces o cemu treba da mislim, jer kao sto si rekao nema granica ni “taraba”… Moja namera nije bila da nekog uvredim, niti sam bilo cime pokazala nacionalnu netrpeljivost! Tako da predlazem da me ostavis na miru, jer moje namere nisu bile zle… Uzdam se u to da moderatori vrlo dobro rade svoj posao i da su prepoznali bilo kakvu losu nameru, sigurno bih bila opomenuta na neki nacin. Keep it cool…
@dragance: ma stalno sutra ću… ali hoću, nisam odustao još. ![]()
@milena_ns: keep up the good work! :;D:
@pekka/made711: ja očigledno nisam uspeo da stavim tačku na ovo. probajte vi, oboje; gre’ota je lock-ovati ovu temu.
Nisam se ja nikako nasao prozvanim u tvom postu nego sam samo hteo da napomenem ono sto svi ovde znamo. Mislim da u tom kontekstu nije potrebno da bilo ko podvlaci ciji je ovo forum, kada je vec sam administrator definisao kome je namenjen, posto je on taj dobar cika koji ga je pokrenuo.
Ovo je sve sto imam da kazem i potpuno sam hladnjikav.
Ih, oko čega ste našli se prepirete… :blink:
Ovaj sajt je uvek imao jednu te istu boljku: niko ne čita. ![]()
Tačka ili lock? :obrva:
hej… pored mog imena dodajte +1… samo, moja devojka mislim da ni ne zna da je ucestvovala na GC lutriji ![]()
Broj prijavljenih forumasa je 65, a njihovih clanova je 29. Ukupan broj prijava za DV2011 je 94.
- Acadzek +1
- Alex016 +1
- American dream
- anita_zelenooka
- artemidas
- Barajevo31
- ben_lumumba
- bibi
- Cccam +1
- chombe_bg
- cile
- City Lights +1
- Dare_ns
- diablo
- Dinda83
- Dragance
- Eva +1
- Ferrigno
- Gaga +1
- gaga80 +1
- Good Spirit +1
- Goranm
- Igor323 +1
- Ikana +1
- Inside@22
- ISTRIJANKA +1
- Ivkodrg
- jelenche
- josefkowalsky
- Klama +1
- Kosmogonija +1
- Kotez
- Kowac
- Lala
- legenda06
- Lenhi +1
- Lukau13
- Ljubilica +1
- Made711 +1
- Mari +1
- Marko3
- Maximus
- Milena_ns +1
- Milenaa
- Milimeo (sestra)
- Milosdv
- Nastob
- Nemili
- Nevena
- Neverhood +1
- Nikolica014 +1
- Registracija3
- saki78 +1
- Sassoo
- Scum +1
- spagagz +1
- Stanko76 +1
- SunnyL
- TheMovieGirl
- uncle sam +2
- Wire +1
- zeleni1122
- Zeljko987 +2
- zeljkobn
- Zvercica
@scum: dodala sam i lepsu polovinu.
Kod tebe ce biti ono:
- “Draga ides u USA!”
-“Sta pricas, bre, ne idem!”
- “Ides, ides. Ni ne znas da ides!” ![]()
@srdjevicu: Nemoj temu pod lock, jel vidis da radim. :==D: Pustila sam korenje ovde. :da:
Ja se samo plasim da nece ici tako lako, ali razbijacu glavu o tome kad bude vreme… ![]()
Nego, da pokrenemo tipovanje koliko ce forumasa biti odabrano sa liste?
Evo, ja kazem 3%, odn. 3kom… ![]()
Evo da dodam i sebe. Plus i moja devojka je aplicirala.:pozz:
Ih samo troje,pa nek bude ove godine polovina,a sledece druga polovina ![]()
ispravak, kod mene jos dvoje(zena i kcerka).sretno svima.pozdrav iz hr
Evo posto sam ja uvek bio bezrazlozni optimista, ja stavljam svoju opkladu na 10%.
Broj prijavljenih forumasa je 66, a njihovih clanova je 31. Ukupan broj prijava za DV2011 je 97.
- Acadzek +1
- Alex016 +1
- American dream
- anita_zelenooka
- artemidas
- Barajevo31
- Behemoth +1
- ben_lumumba
- bibi
- Cccam +1
- chombe_bg
- cile
- City Lights +1
- Dare_ns
- diablo
- Dinda83
- Dragance
- Eva +1
- Ferrigno
- Gaga +1
- gaga80 +1
- Good Spirit +1
- Goranm
- Igor323 +1
- Ikana +1
- Inside@22
- ISTRIJANKA +1
- Ivkodrg
- jelenche
- josefkowalsky
- Klama +1
- Kosmogonija +1
- Kotez
- Kowac
- Lala
- legenda06
- Lenhi +1
- Lukau13
- Ljubilica +1
- Made711 +1
- Mari +1
- Marko3
- Maximus
- Milena_ns +1
- Milenaa
- Milimeo (sestra)
- Milosdv
- Nastob
- Nemili
- Nevena
- Neverhood +1
- Nikolica014 +1
- Registracija3
- saki78 +1
- Sassoo
- Scum +1
- spagagz +1
- Stanko76 +1
- SunnyL
- TheMovieGirl
- uncle sam +2
- Wire +1
- zeleni1122 +1
- Zeljko987 +2
- zeljkobn
- Zvercica
*Napomena - deca nisu na spisku, jer ona nisu aplicirala. Na spisku se nalaze samo oni koji su aplicirali i dobili confirmation number.
P.S. Postala sam papagaj :blink: ![]()
Dobrodosao! Dodati ste oboje.
Srecno! :;D:
Ti si bas optimista. Evo vidim neko se bas potrudio da prebroji clanove foruma koji su se prijavili za Dv2011. Sada ih ima oko 100. Od ovih 100 nazalost ne ocekujem da vise od 3-4 budu izvuceni. Pored ovih 100 nekoliko dana posle izvlacenja pojavice se jos bar 15-20 “padobranaca” koji ce tek posle dobijanja prve koverte “guglajuci” naleteti na ovaj forum.
ja odo da sovim, a ako vam stranica brljavi, javite ovde. ![]()
Kad smo vec kod ptica, ja vise volim da shevim… ![]()
Pozdrav svima,
Evo i ja da se dodam na spisak prijavljenih za DV 2011. Prvi put sam se prijavila, a zahvaljujuci ovom forumu, vec sam upoznata a celokupnom procedurom koja sledi kad i (ako) mi stigne prva koverta. Inace, ja sam isla preko agencije usaGC, ali to je za drugu temu
Sve pohvale za forum i ljude dobre volje koji dele svoja iskustva, kao i za pregrst informacija koje se mogu naci.
Srecno! ![]()
Nea
bas ti hvala sto me stavi na spisak…![]()
Dobrodošla i srećno ![]()
Nego ajde da mi neko pojasni gore ovaj upitnik? Ako se prijavljujemo moja devojka i ja, stavljamo dve prijave? ili jednu prijavu i jednog pratioca?
Jer ako je ovo drugo ja sam skapirao kao ja sam se prijavio a moja devojka nije, pa kada budem izvučen onda ona aplicira na moju.
Da ne ispadne da smo slali duple prijave na isto ime ![]()
ja sam shvatio da to ide ovako:
prijava: koliko vas se prijavilo (recimo da sam ja imao odvojenu prijavu, i devojka odvojenu, znači - 2)
pratilaca: koliko će ih ići po prijavi (ja prijavio sebe, i vodim devojku - prijava:1, pratilaca:1)
valjda sam dobro objasnio kako sam skontao ![]()