DV 2011 - Da se prebrojimo

A koliko je otprilike prosle godine bilo izvuceno prijavljenih forumasa? Da li neko zna taj podatak?

Pa ja sam to kontao nekako ovako:

1. ako je samo jedna osoba registrovana iz domacinstva, a prijavilo se 2 (muz i zena) i jos imaju 5toro dece (optimisticki), onda se stavlja “2 prijave” i “7 ljudi”.

2. ako su obe osobe registrovane, onda neka oboje posebno popune. “1 prijava” i “7 ljudi” stavljaju oboje…

e sad, ako su vezice (a ne brakovi) u pitanju, onda neka bude po slobodnom izboru. :slight_smile:

Molio bih clanove koji do sada nisu bili na spisku da se uteftere u novi; ja cu da gledam da prebacimo polako sve ovo sto nam je Milena napravila, one koji ne stignu sami.

Kao sto napomenuh na chatu, i veterani mogu se uteftere, evo i ja sam se… samo krenite sa “nisam se prijavio” i sve ce vam se kaz’ti samo. :wink:

BRAVO, ovo je sjajno! :slight_smile:

Hvala na trudu! :1072:

@Srdjevic

Odlicno je ovo, samo bilo bi dobro da stavis na kraju i ukupnu sumu kao sto je i Milena to radila :slight_smile:

E kud nisi ranije pitao, ja sam prepisala od tebe :==D:, posto smo isti slucaj.
Mada ni ja ne kontam i dalje. :wtf: Ali mislim da bi trebalo da upisemo 2 prijave (devojka/momak i ti/ja), a pratilaca 2 (ona/on prati tebe/mene i mi pratimo njih). Sto znaci da smo pogresili, valjda. :blink:

Evo lepo jos jednom spisak koji sam ja sastavila sa izmenama, a Srdjevic neka doda one koji se nisu upisali na nov, i neka izmeni nase ako smo pogresili.
E Srdjevicu samo si mi uneo zbrku u glavu. :wacko::smil42d3::obrva:

Broj prijavljenih forumasa je 72,a njihovih clanova je 37.Ukupan broj prijava za DV2011 je 109.

1. Abdulazizsarajevo +1
  2. Acadzek +1
  3. Alex016 +1
  4. American dream
  5. anita_zelenooka
  6. artemidas
  7. Barajevo31
  8. Behemoth +1
  9. ben_lumumba
  10. bibi
  11. Cccam +1
  12. chombe_bg
  13. cile
  14. City Lights +1
  15. Dare_ns
  16. diablo
  17. Dinda83
  18. Dragance
  19. Eva +1
  20. Ferrigno
  21. Gaga +1
  22. gaga80 +1
  23. Ginga +1
  24. Good Spirit +1
  25. Goranm
  26. Igor323 +1
  27. Ikana +1
  28. ilke986 +2
  29. Inside@22
  30. ISTRIJANKA +1
  31. Ivkodrg
  32. jelenche
  33. josefkowalsky
  34. Klama +1
  35. Kosmogonija +1
  36. Kotez
  37. Kowac
  38. Lala
  39. legenda06
  40. Lenhi +1
  41. Lukau13
  42. Ljubilica +1
  43. Made711 +1
  44. Mari +1
  45. Marko3
  46. Maximus
  47. miki_s1986
  48. Milena_ns +1
  49. Milenaa
  50. Milimeo (sestra)
  51. Milosdv +1
  52. Nastob
  53. Nea
  54. Nemili
  55. Nevena
  56. Neverhood +1
  57. Nikolica014 +1
  58. petar.world +1
  59. Registracija3
  60. saki78 +1
  61. Sassoo
  62. Scum +1
  63. spagagz +1
  64. Stanko76 +1
  65. SunnyL
  66. TheMovieGirl
  67. uncle sam +2
  68. Wire +1
  69. zeleni1122 +1
  70. Zeljko987 +2
  71. zeljkobn
  72. Zvercica

*Napomena - deca nisu na spisku, jer ona nisu aplicirala. Na spisku se nalaze samo oni koji su aplicirali i dobili confirmation number.

evo zbirova sad.

nego, ja da dodam, ako su momak/devojka u pitanju, pa onda valjda nema pratilaca niko… oboje su se onda samostalno prijavili pa nisu imali nikoga sa sobom da vode.

dakle:

- ako je momak na forumu, on upisuje 1 prijava 0 pratilaca; ako je i devojka na forumu, i ona upisuje isto
- ako je muz na forumu, on upisuje 2 prijave (on i zena) i 1 pratilaca (ako nema dece); ako je i zena na forumu, i ona upisuje isto!
- koliko dece, toliko dodajete na broj pratilaca

rekao bih da na forumu ipak moramo da pratimo po clanu, a ne po prijavama…

a formulu za total mora da smislimo onda. :smiley:
ja kontam ako je 1 prijava, onda pratioci+1, ako je 2 prijave, onda 2*(pratioci+1)+2. ako je 3 prijave, e pa onda nemam pojma ni ja.
ukupno confirmation numbera je zbir prijava.

onda nam samo fali kako da navedemo ko je s kim u vezi ovde na forumu, i imacemo tacan brojac. a i fin dating sajt. :bravo:
tek onda kad krenu pozivi na ženidbe… :ludak:

@ milena_ns
Hvala na lepim zeljama! :grin:
Hvala i na neverovatnom trudu oko pravljena ovog spiska! :bravo:

Srecno svima!

@srdjevicu: Ne bih sad da budem trn u oku, ali mislim da ti spisak ima gresaka. :frowning:
Kod ovih forumasa pise da imaju 1 prijavu, a trebalo bi da imaju 2 (posto su im i supruznici slali prijavu), sem kod uncle sam i zeljko987 kod njih treba da stoji 3 prijave.

Acadzek
Alex016
CCcam
eva
Gaga
igor323
ISTRIJANKA
Klama
kosmogonija
lenhi
ljubilica
mari
Neverhood
Nikolica014
saki78
scum
spagagz
stanko76
uncle sam
Wire
zeleni1122
zeljko987

E bas trazim dlaku u jajetu. :slight_smile:

U pravu si Milena :suure:

Ko je u braku, ima duple šanse kao pojedinac da dobije GC: ili kao nosilac, ili kao pratilac… A oni koji nisu u braku, mogu istu stvar da odrade naknadno, pa se sve svede na isto :slight_smile: Ma nema tog programa koji može da sračuna tačan broj :nene: Neke veze se zbog GC formalno ozvaniče, a neke puknu, kao i brakovi. Nikad nijedan program to neće dokučiti:==D:

Mislim da ipak je vecinom slucajeva momak i devojka po jedna prijava znaci i pojedan pratioc, mada postoji sansa i da ih oboje izvuku pa da svako radi proceduru za sebe.
Behemoth, pa jel Behemoth ili Sepultura? :;D:

Da ponovim, posto me niko nije konstatovao :no:

konstatovali smo te, samo mislim da ne postoji negde tačan broj. A članovi koji su izvučeni će valjda vremenom ugledati i ovu temu, pa dopuniti statistiku.
Za sada: 3 prijavljenih, izvučeno 2 :smiley:
što nije istina :smiley:

Ajte ljudi, prijavite se za 2010 - godinu, nemoguce da je samo 2 dobitnika :slight_smile:

Evo ja da pokazem kako konstatujem uvazenog clana foruma.:grin:
Bio sam prijavljen na forum od polovine marta 2009. i zvucen sam u
sezoni 2010. Kao sto sam vec naveo ranije na forumu, mislim da sam
bas ja otvorio sezonu koverti 12. maja. Ako nisam u pravu neka me
neko ispravi, jer nisam tako pomno pratio ko se kada prijavio i kada
je ko izvucen. Svakako je moguce rekonstruisati koliko je clanova
foruma izvuceno prosle godine jer za svakoga postoji podatak kada
je prijavljen, samo sto licno nisam u situaciji da se tome posvetim.:==D:

http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=464

na strani 13 ima spisak, total 22

btw dok nisam dobio nisam ni znao za ovaj forum

@ Neverhood
Joj, i jedno i drugo brate!!! :guns2:

under a pale gray sky…
conguer all

Vidim da nismo na spisku,pa da se dodamo(jest da sam stavila podatak na temi verovatnost izvlacenja)nas je 3-je prijavljenih za DV 2011.
Pozdrav,

Cao svima. Samo da se javim da sam se i ja prijavio za DV2011. Srecno svima.

Evo i mene sa malim zakasnjenjem. Slazem se da kod mene treba da bude 3 prijave (za mene i moja dva druga, koji nemaju registrovan nalog), jer su to potpuno odvojene prijave, bilo koji izvuceni clan ide samostalno, nema pratioca. Dok je kod supruznika druga prica, prijave su medjusobno povezane :papa:

PS: Idealno bi bilo kad bi se svaki individualni clan zasebno prijavio na upitnik, a u slucaju porodice samo jedan clan… :==D:

*napomena: clan=podnosilac prijave

I ja sam se upisao za 2010…