Pridružujem se čestitkama, srećno u daljoj proceduri!
Bravo jelice!!!Joj ja sretan ko da sam je ja dobio!!!
Reci a gdje je stigla kovera?Srbija,Bosna?Hrvatska?
Stigla je u Ameriku, u Severnu Karolinu.
Lijep pozdrav svim clanovima.
Odusevljena sam informacijama koje pruzate na forumu. Meni je ovo uclanjenje od izuzetne koristi jer sam raspolagala s vrlo malo informacija do sad. Prijavila sam se za DV2011 preko USAFIS organizacije i nadam se da ce cemo dobiti kuvertu.
Ovo mi je prva prijava.
Sretno svima, a Jelici cestitke. ![]()
Pozdrav i tebi i dobro nam došla!
Moja prijava je bila za DV2010 isto preko USAFIS-a i takodje je bila prva i jedina prijava tako da ti zelim srecu da te izvuku kao i mene - iz prvog puta ![]()
Upravo sam pricala sa sestrom koja zivi u USA. Preko nekih prijatelja ima informacije da je jedna koverta stigla u Beograd (rodjak njenog prijatelja), i jedna u Bosnu (sestri kolegice s posla). Evo,samo da znate da je krenulo punom parom. Oba slucaja su se dogodila u proslom tjednu. Postajem nervozna, a vi???
Pogledam prekjuce u sanduce kad ono velika bela koverta. Reko necu da se nadam, verovatno nije to to. Otvaram, kada unutra Long Beach, CA travel guide. Jbg, still waiting…
Ne. Ali se i dalje nadam pored svih obaveza, tako ponekad, kada se setim da sam se prijavio na Lutriju (jednom dnevno :D)
Koverta je zuta ove godine, ne bela. Tako da nemoj da se strecas na nista osim zuto.
Evo, ja sam dobila zutu kovertu na Djurdjevdan, a danas poslala formulare KCC pa ce da mi jave kad je intervju i ostale kerefeke.
Jelice ostavio sam ti poruku na profilu posto nemaj omoguceno slanje privatnih poruka.
“Nemili”, Molim te, napisi svoja pitanja tu na ovom blogu da i ostali mogu da procitaju, pa da ne moram da ponavljam iste odgovore. Rado cu odgovoriti ako znam. A ako su tvoja pitanja takva da nisu za svacije oci, onda ti ne bih odgovorila ni preko skype-a. Hvala.
Jelice,
A zbog cega nisi isla na promenu statusa kada si vec u USA? Ili si svakako planirala nazad na odmor pa ti je svejedno?
Ne, ne mislim da idem za Beograd zbog skupe karte, a nemam sad ni vremena. U formular sam upisala da hocu da menjam status tu u USA. Samo prvo mi nije bilo jasno da to mogu.
Pitanja nemaju veze sa forumom niti temom, zato nisam hteo da idem u offtopic i po tome nisu za svacije oci (naravno da nisu nepristojna). Ali ok, nema veze…
jelice,
svaka cast, ti si otvorila sezonu…
odakle si, u koji grad ti je stigla zuta koverta?
ja se nadam da ces preneti zarazu i na mene,
jer sam ja na spisku tik uz tebe…
:wee:
sta je ljudi, gde su ostali??
Svaka cast na komentaru…big kiss…
Svaka cast na komentaru…:bravo:
Cao svima, prvi put se javljam, prijavila sam se a i decka sam prijavila pa ko bude imao vise srece…:skviz: , zelja nam je sa odemo uSAD u nadi da cemo imati bolji zivot nego ovde.
. imam neki cudan osecaj da cemo dobiti green card ali sta dalje, da li neko od vas zna koliko je finansija otprilike potrebno za neki pocetak tamo, tj od dobijanja papira, da li se nesto placa u ambasadi i sl…
u SAD nemamo nikoga i znam da ce pocetak biti tezak :smrc:.
Pa znas sta, ja sam visila na ovom forumu danima citajuci korisne postove, prije nego sto sam postavila prvo pitanje.
I na sva ta pitanja sto si postavila vec imas odgovore na forumu.
Unbelievable…