Zelja za odlaskom u USA i nada da cemo tamo imati bolji zivot, prisutne su u svim clanovima foruma. Verovatno i taj cudan osecaj…
Sve sto te zanima vezano za papirologiju, novcane iznose, probleme tokom procesa i sl. vec postoji na samom forumu detaljno objasnjeno. Malo istrazi forum i imaces jasniju sliku.
Ja na to gledam ovako-svaki broj je ok!
I mi smo se prijavili prvi put,ali za 2011,pa se nadamo.To je lutrija,mozda budemo srecne ruke.A sto se Vaseg broja tice,mislim da nema tu neke mudrolije,prati ovogodisnji bilten!Bar je meni nekako logicno,da nemas sta da brines!:;D:
U koverti koja se vraca ne treba nista vise da se posalje osim popunjenih formulara DS230 i DSP122, dve slike i onog papira sa kodom koji se dobija u prvoj koverti?
Dragi moji jako sam tuzna danas su mi javili da nisam izabrana za DV2011 tako mi je tesko…Poslala sam upit na mail KCCDV@state.gov i nakon 5 dana a to je danas sam dobila odgovor mailom: Our sistem indicates that you were not selected for further processing in the DV Lottery2011…Tako mi je tesko jako…Eto samo sam htjela da znate…
Šta, poslala si svoj broj i oni ti rekli da nisi dobitnik? Ako je tako daj više podataka o tome nisam znao da ladno odgovore.Inače super ako je tako, da ne gajiš ladne nade bezveze.Ne treba da očajavaš, ja sam lepo rekao ljudi igraju i po 11 godina pa ništa a ovde većina se ražočarava posle prve godine.Meni je drago što sam uspeo da izguram sve ovo bez nekog razočarenja jer jednstavno previše velike šanse su bile da ne budem izvučen i čemu bi mi služila lažna očekivanja nego samo da budem tužan na kraju.Prijavljujem se opet u oktobru pa ako bude bude, ako ne ništa, neću se razočarati u bilo kom slučaju
Oni mogu prije 1.jula da provjere status onog ko učestvuje u lutriji pa su na tu foru i odgovorili. Vjerovatno ljudi navaljuju sa svih strana sa istim pitanjem, kad vide da neko drugi dobija a njima nema koverte!
Ja do subete ostavljam još prostora za kovertu, a nakon subote se predajem i ne očekujem više kovertu i okrenuću se drugim razmišljanjima.
Možda će biti još dobitnika u junu ali to će biti novi forumaši a ne mi koji ovde čekamo.
Pozdrav!
Da pitali su me moj broj tj. Case number i ime i prezime te datum rodenja i drzava iz koje dolazim. I rekli mi da nisam odabrana. Danas sam tako tuzna ali ne dam se prijavljivati cu se ja svake godine pa sta bude ne dam da me obeshrabri…Dozvolite mi samo danas da tugujem…:tot::udri: