DV 2011 - Da se prebrojimo

Da znate da sam i ja vec nestrpljiv, da vidim ko ce da krene istim koracima od proleca…

Kako je samo brzo prosla prethodna godina (od aprila do aprila).:==D:

Podrazumeva se da je bitno vreme za planiranje i pripremu zapocinjanja novog zivote, ali sam ja samo hteo da pojasnim da nije smak sveta ako se koverta zagubi. To ne znaci automatski da taj neko nije izvucen, a posebna je pogodnost sto se sve moze proveriti na zvanicnoj internet adresi. Desavalo se to i o tome je pisano na ovom forumu, sto sveziji clanovi mozda nisu procitali.
Nije na odmet ponoviti tako nesto, jer je to jedan od najbitnijih momenata u ovom procesu.:book:

Nadam se da cu ja (tj. nas dvoje - momak + ja). :slight_smile: Do sada sam bila nemi posmatrac na forumu, mislim da sam ga procitala 4X celog pa onda opet krenem ispocetka , ali sad kako dolaze lepi dani, moram nesto da kuckam (tako umanjujem tenziju). :;D:
Svaki put kada pricam sa momkom o lutriji, spomenem tebe, dreamerns-a, xeg-a i ostale, jer je on mnogo skeptican, misli da nema sanse da nas izvuku i da sve moze biti dobro na kraju. Bas zato sam i ubedjena da ce njega izvuci. :slight_smile: A ako dodam i to da mu je rodjendan u aprilu, a da nam je godisnjica u maju, tek onda sam ubedjena. :slight_smile: Eh a mozda od preterane zelje, pocinjem da umisljam. :wacko: :suure: Al’ sta da radim kad bas zelim da odem. :==D:

Ma care to je prevaziđena priča “šta bez koverte”! Onaj ko ne može pronaći tu informaciju na ovolikom forumu onda stvarno nemam riječi! Ali takvi će i dobiti, neinformisani, neupućeni, koji će doći u maju na forum kad dobiju koverte tj. kad počnu guglati i nalete na nas! Mi što čučimo na forumu, mali broj nas će dobiti!
Trebaju nam koverte što prije, čekam je od 2004. godine! :judge::nananana:

ovo ide u potpis.

Aaaaaa nemoj tako, ja se bas iskreno nadam da ce dobiti velika vecina nas ovde. :bravo:

Mene nemoj momku da spominjes. Ali zato slobodno spominji drugaricama sa adresom u USA :grin:

hahahaha kad bi ih imala tamo, odmah bi te preporucila. :;D:

Evo i nas zena + ja prvi put

Da se vratim na temu :slight_smile: prebrojavanje za DV2011:

Prijavili smo se supruga i ja, dakle, još dve prijave iz Leskovca a sa nama bi išla i naša devojčica.

Forum sam otkrio u novembru, a sada mu se, sa lepim danima, ponovo vraćam. Moj davnašnji cilj je emigracija u Australiju, ali to su muke Tantalove, pa smo sa suprugom rešili da okušamo sreću na lutriji, i kako su nam šanse udvostručene očekujem da će možda neko od nas i dobiti GC. Isto želim i ostalim forumašima.

srdačan pozdrav,
Aleksandar

E tu si 100% u pravu! Dobice je neko ko nema blage veze ni u sta se upustio a kamoli nesto vise.Neko koga je neko drugi prijavio ili nesto slicno!Tako to obicno ide…:no:

Ma pusti temu,da se mi vratimo na onog vola… Xaxaxaxaxa!Sala,naravno…:;D:

I mene bas zanima koliko ce njih,koji se ovde iole oglasavaju,da se pohvali da su napokon izvuceni :naughty:
Pozdrav!

Strpite se jos jedno mesec dana. Ja sam otvorio sezonu koverti prosle godine, a stigla mi je 12.05., i to sa veoma niskim brojem. Predpostavljam da do pocetka maja nece biti senzacija, a onda treba da krene lavina belih koverti.
Sada ce to, samo sto nije.:grin:

Kamo srece da bude lavina!

Ma dobićemo nego šta, došao je trenutak za neki pomak u životu posle višegodišnjeg tapkanja!
Ovo je moj scenario. U februaru dobio kćerku na svoj rođendan, a 19. maja na ženin rođendan stiže koverta! he he al sam maštovit! :woohoo:

Evo i pridoslica! Suprug i ja smo prijavili u novembru po drugi put! Nasi prijatelji su prvu kovertu dobili u aprilu 2006. i otputovali u februaru 2007. godine…sve je moguce…

cao drugari :slight_smile:
evo slucajno naletih na ovaj forum..
svaka cast na ideji..

nego, vidim prijavljujete se za 2011??
nije mi jasno gde?
zar nisu prijave tek u novembru i oktobru?
ili vi mozda idete preko ovih agencija..?

EDIT posta iznad:
malo sam zurio sa pitanjem, tek sam sad procesljao sajt i jasno mi je da ste se vi prijavili jos davno.. :smiley:
izvinjavam se na glupom pitanju.. :slight_smile:
pozdrav svima i zelim vam mnogo srece :slight_smile:

Uopste nemoj da se iznenadis ako se sve zaista i desi kako zamisljas. Cudni su putevi Gospodnji, a lepe stvari (kao i ruzne) nikada ne dolaze same…