Pre par dana sam proveravajuci prijavu za DV 2015 dobio case number.
2014EU00013xxx
Ne shvatim da je u pitanju 2014, dok nisam pokushao da popunim online formular za 2015.
Da li neko zna za primer da je neko ko je ovoliko kasno poslao forumare (godinu dana je proshlo od maja 2014) uspeo da dobije gc?
Da li vredi pokushavati, s obzirom da imam vrlo nizak broj?
Da, mozda je bitan podatak… Kada sam proveravao u maju, pa naknadno u julu - svaki put je pisalo was not selelected for further processing…
Vredi pokusati! Ja sam izvucena za DV 2014 u maju, mali broj 3xxx, a dokumenta sam poslala tek u novembru. Oko Nove Godine mi je promenjen status i zakazan itervju u martu koji sam ja odlozila zbog zakazanog vencanja za maj.. Danas imamo vise u pasosima. Ja verujem da svako ko je izvucen i zeli da ide, moze… Salji sto pre
Ako mozes da pojasnis ovo - proveravao si za obe godine, znaci za 2015 i nakon toga za 2014 ponovo? Pitam posto nema teorije da ubacis konfirmaciju iz prijave za 2015-tu a da dobijes podatke za 2014-tu godinu.
Ako zaboravis confirmacioni broj, a probas da proveris status, i sad fino lepo ubacis,email adresu,datum rodjenja i ono sto se trazi,imas u isto vreme opciju da odaberes za koju godinu proveravas status 2014 ili 2015.Posto je ovde nas drug verovatno to uradio, a nije promenio godinu na 2015, izbacio mu je najverovatnije sistem broj za 2014,i posle klikanja na next,izaso status da je izvucen. Ja ne bih cekala vec bi pozurila da sredim celu dokumentaciju pod hitno, i kontaktiram ambasadu i Kentaki. Srecnooo
Pozdrav ljudi evo i ja da se nadovezem na temu jer sam u slicnoj situaciji! Naime moja djevojka je izvucena u maju ove godine ali smo mi saznali za to tek krajem juna medjutim nismo bili u mogucnosti da saljemo dokumenta jer sam ja trenutno na Cruzeru i zavrsavam ugovor tek za mjesec dana.Na osnovu vasih postova ovdje mislim da i dalje imamo sanse:blink: zanima me samo ako bi neko mogao da mi kaze da li moramo da se vjencamo prije slanja prve dokumentacije ili ona moze da posalje dokumenta pa onda naknadno mene da ubaci kad se vjencamo za par mjeseci?
katrin izvini mozes li da mi objasnis situaciju u kojoj si ti prvo poslala dokumenta a vjencala se tek naknadno,zar nije pravilo da morate biti vjencani prije slanja prvih dokumenata da bi na kraju isli zajedno?Ja sam u slicnoj situaciji pa bi mo mnogo znacilo ako bi mogla da mi malo detaljnije objasnis to.Ako neko drugi ima iskustva isto moze da napise,sve informacije su od velike koristi.
Poštovani igram lutriju već godinama i nisam do sada dobijao. Sumnjajući u slučajnost izbora prijavim i svoje roditelje. E sada do zlo bude još veće, moja majka bude izvučena!!!
Pitanje bi bilo da li neko od vas zna, ili da li postoji neka mogućnost ustupka?
Znam osnovna pravila da dete ne sme biti starije od 21 god i tako to, ali možda ipak postoji nešto što bi se mogolo iskorisiti?
U kojem smislu ustupka? Da tebi majka da svoju DV vizu? Nece moci, ona je dobila i ona moze da prodje postupak (ako zadovoljava kriterije), jedino sto moze je da kad(ako) majka dobije DV vizu, da ode i dobije zelenu kartu i onda da preda za tebe. Cekanje je nekoliko godina, ali opet bolje ista nego nista.
Ja bih samo dodao da je cekanje 5+ do 10 godina… Ima negde tema o tome, i to ljudi cekaju po 10 godina u slucajevima da su im roditelji cak i drzavljani USA, a ne rezidents…