DV 2016 Formulari: Online DS-260 Immigrant Visa Electronic Application

Da li neko moze da m pojasni kako funkcionise visa bulletin? Ne mogu da skontam gde ispisuju ko je kada zakazan za intervju tj. gde je limit…

Moj case number je 25XXX pretpostavljam da ce intervju biti feb-mart po iskustvima drugih sa ovog foruma..

Ovde imas preko sto strana:
/t/visa-bulletin/170/1

Pozdrav.

Pozdrav svima i naravno cestitam onima koji su izvuceni.

imala bih jedno pitanje vezano za posao. navela sam u ds 260 sva mjesta gdje sam radila i bila prijavljena ali sam navela i da radim na kruzeru, ugovori su nam inace po 6 mjeseci i zastupa nas firma iz kipra gdje se i vodimo i sa njihovim radnim ugovorima i certifikatima se mozemo zaposliti i vani u evropskim zemljama, na zalost ne vodimo se kod nas a ja sam stavila da sam zaposlena, jer trenutno sam na duzem godisnjem i trebala bih da se vratim na brod u juli mjesecu.

eh da li ce to sada predstavljati problem sto sam stavila da radim a ne vodim se kod nas, ja sam dala sve potrebne podatke firme i da ih kontaktiraju.

a najgore poslala sam vec ds 260 :smrc::smrc::no:

Amra,

copy/paste na vise tema nije dozvoljen. Hvala na razumevanju.

Sup.Mod.

Dajte mi pomoci oko ovo ds 260 molim vas,
Radim vec 5 godina i promenio vise mesta.Kako da nabroim kad sam poceo i zavrsio u firme sta sam bio preje 3-4 godina kad se nemogu setiti.Ima li neka ustanova gde mogu izvaditi ove podatke,Isto me zanima i za sadasnu firmu sta radim.Radim na terenu po 3 meseca i jedan sam kuci ali kad sam kuci gazda me odjavi a posle kad odem opet me prijavi.Kako da napisem i za ovo,Hvala ljepa

Bio sam isto 3 puta u Usa sa turisticna-biznis visa.Na emigracija kad udjem mi udare pecat gde pise datum ulaska u Usa ali kad izadjem nista ne pise,U ds 260 trazi datume kad si bio i kad si izlazio a jas se nemogu setiti kad sam izlazio,pogotovo na datume.Kako mogu resiti i ovo ako neko zna

Čestitam Damire i sretno.

Ja sam dobitnik iz prošle godine, i moj broj je 25xxx. Ako posmatraš proteklih nekoliko godina, vaš interview će biti u aprilu ili maju. Moj konkretno je zakazan za 15. maj (s tim da sam ga ja pomjerio za juni).

Amra, čestitam vam i sretno u daljnjem postupku. Ja sam prošlogodišnji dobitnik iz Sarajeva, i uskoro bi trebalo da imamo razgovor.

S obzirom da si već poslala DS260, moj savjet je da u slijedećih 3 mjeseca ne radiš ništa drugo osim pripremanja za interview i eventualno iseljenje. Razloga za paniku nemaš, jer ćeš poslije moći odključati ds260 i izmjeniti šta bude trebalo - npr. ja sam to nedavno uradio i promijenio brojeve pasoša jer su supruga i sin dobili nove. A promijenio sam i datum interview-a.

Koliko vidim, tvoj broj je 2xxxx - slobodno dodaj još jedan broj (ili 2) iza 2, npr. moj je 25xxx, i interview je prvobitno zakazan za 15. maj, pa sam ga ja pomjerio za 15. juni. Čqk i da ti je broj 29999, šanse da ne dobiješ poziv na interview su jako male, da ne kažem nikakve, tako da nema potrebe za žurbom.

Moj savjet je da za sada čitaš o ovoj tematici. Imaš more informacija na ovom forumu, kao i na visa journey, brit simon says itd.

Ako te bude nešto konkretno zanimalo, javi se na pp, s tim da ti za to treba 10 postova.

Postoji posebna tema posvecena Visa bulletin-u. S obzirom da ima dosta strana mozete da krenete s kraja da citate da bi imali najsvezije informacije. Molim da ubuduce pitanja postavljate na odgovarajucoj temi.
Zvanicna stranica na kojoj se proveravaju cut-off brojevi je ova.

Pozdrav svima,

izvucen sam na ovogodisnjoj lutriji. Zanima me da li je problem ako pod prethodnim zaposlenjem ne navedem da sam radio u USA kao J1 na Work and Travel programu. Naime, pokusao sam da navedem to i nisam mogao sacuvati jer mi je pisalo da je greska sa datumima, a sve sam datume tacno naveo?

Hvala.

ljudi kako da prevedem društveno-jezički smer ( u gimnaziji) ? :book:

Proverite lepo u pasosu, ja imam pecate kad sam sletela na Surcin - nas pecat sa datumom. Ja takodje cuvam avionske karte, eventualno neki mail ako mozete po tome datum da odredite…

Ovdje imate informacije o tacnim vremenima ulaska/izlaska iz US:
https://i94.cbp.dhs.gov/I94/#/recent-search

Molim pomoc:kako da napisem kcerki ime Nađa u ds260 u pasosu je bas ovako sa srednjom crtom da li je ok da na engleskom napisem Nada na native Nađa a pod other name Nadja

Pa zar nemate u pasose I na angliski. Kod nas u makedoniji ima I makedonski I angliski. Kako ste je pisali u prijavi na lutriji?

Napisite NADA, kao na dnu pasosa, gdje je ispisano ime i prezime i broj u nizu

popunio sam DS-260 sta sledi??? treba da sacekam neki kovert?

Nema nikakvih koverti vise, sve ide online, nakon sto ste popunili DS 260 cekate e-mail putem koga ce vam biti zakazan intervju,kada cete dobiti mail zavisi od vaseg Case Number-a

Pozdrav svima,nova sam na forumu.Imam jednu nedoumicu.Posto sam menjala faks,spetljala sam se sa godinom upisa na novom faksu,i stavila sam da sam ga pohadjala od 2012-2015,a trebalo je od 2011.Da li moram da trazim da mi otkjucaju ds da to sad ispravim,ili mogu na intervjuu da to kazem.?

Dobro dosli! Koji je Vas CN? Napisite sa xxx umesto​ poslednje tri cifre, taman da Vas uvrstimo u tabelu izvucenih za ovu godinu. U principu, mozete i sada da trazite otkljucavanje formulara jer promena koju bi uneli ne bi trebalo da dovede do prolongiranja provere podataka. Ali, ipak, mozda je bolje da sacekate da dobijete datum intervjua pa da od ambasade zatrazite da Vam otkljucaju DS-260 i da izmenite sta treba. A mozete i kada dodjete na intervju to da ucinite jer, ponavljam, izmena koju bi Vi uneli, ne bi trebalo da unese nikakvu zbrku.