Dv-2019

Dali neko zna kada pocinje prijave za DV-2019.Hvala jos jednom na odlicnom Forumu

Do sada je bilo u oktobru mesecu, verujem da će i ove godine biti tako. Možda od 2. oktobra, to je prvi radni dan u mesecu. No, biće već objavljeno na zvaničnom sajtu.

Bilo je nekih priča oko ukidanja lutrije,nadam se da do toga neće doći. Što se tiče DV 2019 mislim da tu više ne može doći do komplikacija i da će je izvjesno biti.

Moze li neko da mi da informaciju dali je pocelo prijavljivanje za lutriju 2019 i na kom sajtu se moze popuniti prijava? Pitam zavpravi sajt gde je prijava besplatna ne za agencije.? Hvala puno unapred

Pocetkom sledexeg meseca pocinje, sigurno ce moderatori foruma objaviti kad bude zvanicnog datuma

Prijave počinju početkom oktobra (ne zna se još tačan datum).
https://www.dvlottery.state.gov/
Sve ide preko ove stranice, nema potrebe da plaćate agenciju.

Pozdrav društvo. Prijava za lutriju DV-2019 počinje od 3. oktobra i traje do 7. novembra. Uputsvo za prijavu možete pogledati na sledećem linku. Srećno svima!

Dugo cekana vijest i najzad docekana :slight_smile: Hvala i nadam se, da ce svi koji zele, biti izvuceni :slight_smile:

Zdravo ja imam 18 godina , i trenutno sam u cetvrtoj godini gimnazije , zeleo bih nakon cetvrte godine da odem po svaku cenu u ameriku da zivim tamo , e sad da li ja mogu da se prijavim sam za zelenu kartu i ako trenutno zavrsavam cetvrtu godinu ,ako ne , da li mogu da se prijavim zajedno sa mamom

još jedna prilika mislim da će ovo biti zadnji pokušaj

http://www.zelenalutrija.com/prijava-na-lutriju/uputstvo.php

Srecno!

Vi ne mozete, jer nezadovoljavate uslov lutrije, da u trenutku prijave imate zavrsenih 12 godina redovnog skolovanja. Vasa majka, naravno, ako zadovoljava uslove, moze da se prijavi i u obavezi je da prilikom prijave navede svoju decu.

Ovi podatci za pocetak lutruje nisu jos na sajtu, pretpostavljamo svi da ce tad poceti ali kako vidim na zvanicnom sajtu jos nije objavljeno

Niste dobro videli. Informaciju kao i instrukcije mozete pogledati ovde.

Moje izvinjenje, gledao sam na linku sa prethodne strane… Kak god, sa srecom svima u novom pokusaju…

Znači DV lottery za 2019 godinu počinje u utorak 3.10. Čini m i se da nema izmjena u odnosu na ranije aplikacije

Najveca izmena je bila prosle godine u vezi fotografija, odnosno da je zabranjeno da se nose naocare.

Moja supruga nosi naočare za vid znači mora ih skinuti kad se slika jel to to !!! :open_mouth: :open_mouth: nisam znao jbt ???:wtf::wtf::wtf:

pozdrav forumasi…imam jedno pitanje…pre nedelju dana sam postao otac po drugi put i sad me zanima u vezi prijave za 2019 da li je potrebna slika bebice kao i za ostale clanove porodice…hvala

Naravno da treba i slika bebe. Cestitke na novom clanu porodice.