Verovatno da ce se ta statistika pojaviti nakon izlacenja, pa ce se tacno znati koliko je prijavljeno, izvuceno i koliko je viza odobreno. Ja mislim da ce ove godine debelo poostriti izdavanje viza za muslimanske zemlje i izdati znacajno manje viza, zbog svega sto se dogadjalo, negde sam citao da taj Uzbekistan dobije preko 1500 viza godisnje, a ove godine to sigurno nece biti slucaj..pa mozda se tu mi iz istocne evrope ogrebemo za vizu vise…ne znam, neka neko od iskusnijih clanova kaze rec dve o ovome
Daaaa, neka bude koja stotina više
, neka nama malo skoči postotak za dobijanje vize.
Dako se i nama na Balkanu posreci ![]()
Treca prijava, treca sreca ![]()
Izvlacenje je 15 Maja,i mislim da nakon mesec dana mogu da se nadju i statisticki podaci na travel.state.gov
Neka me neko iskusniji ispravi. Ja sam mogla statistiku da pogledam nekih mozda 20-25 dana (ako ne i odmah) na sajtu State Departmenta.
Misliim da cim se obavi izvlacenje,oni odmah okace na offical sajt.
Na sajtu state depertment citam statistike za 2015 godinu, mada je to vec objavljivano ovde…Uzbekistan izdato 4.368, Albania 2.946, Moldavija 2.089, Rusija 4.103, Ukrajina 4.679 i Turska 3.688 a mi samo 399:smrc:
Ubiše nam šanse braća rusi, ukrajinci, moldavci i ostali komšiluk :smrc:
‘The lottery aims to diversify the immigrant population in the United States, by selecting applicants mostly from countries with low numbers of immigrants to the United States in the previous five years.’ Eto ga razlog :smrc: Ali nikad se ne zna,lutrija je ovo :;D: 2015 je bilo 399 viza,ove godine tj 2018 su povecali na 560
Mozda dogodine predjemo i mi na neku vecu brojku :;D:
Videćemo koliko će viza biti ove godine. Jeste izvučeno 560, ali nažalost neće svi stići na red tj. verovatno neće.
Nisam dugo bio na forumu, nisam ni znao da je pomereno izvlačenje na 15 maj. Srećno na izvlačenju 15-og Maja ![]()
Lep pozdrav svima. Prva poruka :asadpokloniseipočni: ![]()
Prvi put sam se prijavio za sledeću godinu, DV2019.
Čitao sam malo forum, videh da je bilo i ljudi koji se nisu predavali i uspeli iz 13. pokušaja. :bravo: Nadam se da ima zabeleženih slučajeva i da se dobija iz prve, jer se meni, ljudi, JAKO IDE u Ameriku u januaru. Ma, što pre! :==D:
Srećno svima!
Moja druga poruka!
Prijavljujem se drugi put, ovaj put x2
Aj da nam se posreći pa u januaru zajedno da putujemo
I meni se ide, sve sam ovde završila što sam imala (taj neki osećaj) :)))
Jel oni salju mail dobitnicima bas tada, oko 15.5.ili treba neko vrijeme da prodje? Sta kazu vasa iskustva?
Jane, isto se osećamo. ![]()
Držim fige svima, ako je prošle godine bilo 560 karti za Srbiju, nadajmo se da će povećati i ove godine za par stotina, pa da nam svima šanse budu veće. :inluv:
Još malo smo u single digits… Još 10 dana :inluv:
zuke, ne šalju mejlove. Čitao sam, a i tako su nas obavestili po kompletiranju aplikacije, da onaj broj koji ste dobili prilikom prijave treba da sačuvamo i sami proverimo rezultate 15.maja.
Pozdrav, slično se osjećam. Toliko mi nekako adrenalin raste kako se priblizava taj dan. Dvije prijave imam, supruga i ja. Ja sam aplicirao iz RS-BIH, ne znam koliko je bilo prosle godine dobitnika, nadam se da ce nas biti vise ove godine. Imam dvoje male djece a u Americi nemam nikog svog, medjutim mislim da je to manji problem ukoliko dobijem kartu, pozzz svima.
Ja imam neku blisku porodicu, ali otuđeni smo skroz, tako da kao da ih i nemam
Ne verujem da mi pomogli ni oko adrese - niti bi ih pitala za bilo kakvu uslugu, tako da ću za to, ako bude, morati da se snađem drugačije…
Ljudi nemojte se previse nadati jer sto se vise nadate vise cete se razocarati
Bravo!!! Ali moraš razumeti i ljude koji prvi put idu, tj prijavljuju se. Odavno sam prestao da mislim o GC. Ako me izvuku super, ako ne, život ide dalje. Meni je bitno da poznajem lično ljude koji su dobili, tako da mi to daje nadu da DVL nije obična priča, nego realna šansa za dobitak!
A šanse su mi verovatno, 1:30000…
Nisu to loše šanse, realno sve je moguće. Isto tako, nije prvi put, ali nada umire poslednja, a i oktobar je blizu, pa opet, kažu kolo sreće se okreće :;D:
Mom drugu i meni se desila slična stvar. Njega je sestra nagovorila da igra još jednom, pa ako ne prođe, da odustane. Rezultat: dobio GC
Kada sam ja hteo da odustanem, on me je nagovorio, navodeći svoj slučaj. Rezultat vidite u potpisu. ![]()
Kažu da je pred zoru noć najtamnija. Ne gubite nadu.
^joj kako ja volim takve price, bas su mi lepe :1072:
pa pokusam ja sa sobom racionalno ali ne vredi :==D: i uopste nema veze sto me nisu izvukli 7+ puta. svako izvlacenje se radujem kao da ce me bas taj put izvuci :1081: