Pozdrav! Confirmation number mozete saznati ukoliko se vratite na zvanicni sajt lutrije i kliknete na ‘forgot confirmation number’ onim malim plavim slovima gde vam pise,zatim unesete svoju email adresu pa ce vam tako stici taj konfirmacioni broj da mozete proveriti.
Sto Vam je jos jedan dokaz da niste prijavljeni. Nikakav mail se ne dobija prilikom prijave na lutriju
Sasvim sigurno se nisi prijavio na link koji si ostavio inace niko od nas ne bi cekao oktobar. Proveri jos jednom ako mozes gde si se logovao i prijavio, proveri e-mail adresu sa koje si dobio mail… Niti odgovaraju mailom niti je prijava aktivna februara, samo oktobar…
Neznam sta ostali misle, ali ja sam misljenja da se ti lepo sam prijavis, ako bude kao prosle godine dupla prijava nece biti izvodljiva, ako uspes da se prijavis znaci da te oni nece moci prijaviti ili obnuto, ako te oni prijave neces moci ti da se prijavis, onda ostaje problem sto neznam kako ces do svog broja doci…
Imam osecaj da ce te oni zaista i prijaviti a onda ce ti traziti da uplatis neki novac za number…
https://imgur.com/a/wRaTz evo sta mi pise. sad vi meni recite jesam li se prijavio ili nisam.
Ja tvrdim da u ovom trenutku sigurno nisi prijavljen jer je neizvodivo da se prijavi bilo ko pre 3.oktobra (tako valjda bese pocetak DV2019), dali ce te prijaviti to ne mogu da znam…Najbolje sa sacekas i odgovor nekog iskusnijeg sta sad da radis posto neznam hoce li te prijaviti oni pa ti poslati conformation number na mail…
Koliko vidim na ovoj fotografiji koju ste postavili, Vi ste usli u vas profil i onaj dio na pocetnoj strani, gdje stoji Moja prijava · Moja imigracija · Moj nalog · Odjava, usli ste u Moja prijava i popunili tu stranu i to ste popunili 02.12.2016. u 16:32:31. Tu stoji i tekst: “Popunite ovaj formular ukoliko želite da proverimo Vaše podatke i saznate da li aplikacija zadovoljava kriterijume na zvaničnom sajtu.
U nekim slučajevima, možemo Vas i mi prijaviti - besplatno.”
Tako da niste prijavljeni…
hvala puno,hoce li oni mene prijaviti ili se ja sam prijavljujem?
DV2018 - Has not been selected
Moje misljenje je da Vas nece prijaviti, vec Vi morate sami. Mozda moze neko od clanova foruma da kaze, ako sam Vas pogresno informisala.
Nema na cemu i drugi put i srecu Vam zelim, da vas ovog puta izvuku.
Pozdrav svima… ove godine se prvi put prijavljujemo na Lutriju, Suprug i ja sa malom bebom. Nadam se da cemo imati srece
…
htedoh da pitam… prvi korak je popunjavanje formulara..dakle samo onih 15 ak polja…maltene osnovne stvari o nama i cekamo izvlacenje? nikakva mudrost jel?
vodimo racuna o slici, o obrazovanju koliko sam skapirala to su 2 stavke sa najvise paznje…?
dosta se pise o zanimanju:blink: ja ne nadjoh nigde to polje u formularu :ohman:
pozdrav svima:grin:
samo stavite sve podatke koji se traze i budite tacni i bice sve ok, prijavljivanje je najlakse, ispostujte te kriterijume koje traze i sve cool :), zapisite posle kod ili sifru koju vam daju i negde je sacuvajte da posle kad budu izvlacili mozete da proverite jeste li izvuceni ili ne.Mnogi zature taj broj pa se posle muce kako da ga nadju i provere.Sretno i ne odustajte, to je dobra prilika ![]()
Veliki pozdrav svima sa foruma, i svi koji igraju ove sezone zelim puno srece !!!
Prosle godine sam se sam prijavijo na lutriju i nista, a ove godine imam dil sa drugaricom da se prijavimo zajedno i ako nas nekim slucajem izvuku (nju ili mene nbt) palimo zajedno. E sad me zanima da li u prijavama stavnjamo da smo nevencani ili vencani, i kako ide ta procedura za na dalje ?!:wtf:
Veliki Pozdrav
Vi se mozete i pojedinacno prijaviti na lutriju (i ona i vi posebno) pa koga izvuku,lako se mozete vencati posle Maja meseca tj nakon izvlacenja,samo da vas izvuku
:1072:
Puno Srece vam zelim i Da vas izvuku na lutriji
:1072::1072::1072:
Oboje se prijavljujete kao single, odnosno svako od nas mora da se prijavi sa onim statusom koji ima u trenutku prijave.
A sto se tice “dila”, ukoliko neko od vas bude izvucen, pa se naknadno vencate da bi otisli zajedno, moracete da dokazujete svoju “vezu” i postoji mogucnost da budete odbijeni.
Citajte Forum, videcete da svi clanovi savetuju da se bude iskren u svakom koraku procesa.
Bravo za stare forumase koji nas savetuju. Imam dve pat pozicije. Prva, sta bi trebalo stiklirati u pitanju 12 ako imas zavrsenu Visu skolu-koji je to nivo obrazovanja. I druga, dali mi Srbija gde zivim i cije drzavljanstvi imam moze biti zemlja kvalifikacije ako sam rodjen u Hrvatskoj… preko tvitera iz ambasade mi odgovorili da moze a na forumu sam procitao da zemlja rodjenja ima prioritet…
Mislim da je ovo veoma izvodljivo i da ako se odradi kako treba, nemaju osnova da ih odbiju! A ako se bolje razmisli, zasto je nemoguce, da se neko prijavi sada na lutriju, upozna zenu svog zivota u narednim mesecima, izvuku ga u maju, u junu se vencaju i stavi status ozenjen i zavrseno. Da li smeju da posumnjaju u njihovu “ljubav”?
Skoro sam prosao ovu proceduru, ali ne za USA nego za UK.
Mi smo stvarno bili u duzoj vezi pre braka, sto smo i dokazali slikama, dopisivanjem preko vibera, skajpa, objave na facebook-u i naravno vencani list. Dok smo pripremali dokaze konstatovali smo da je vrlo lako da se izvede i da neko nije u vezi.
Tako da odradite prijavu single, slikajte se u narednom periodu zajedno, kacite neke slike na facebook, dopisujte se preko vibera i ostalih stvari, poneko srce razmenite u porukama
i ako dobije neko od vas dvoje, odmah vencanje, internacionalni vencani list izvadite, slike i sve ostalo se odstampa kao dokaz i nema greske (Ima tu jos dokaza kao npr, zajednicka putovanja, kupljene karte, i druge stvari, sto moze da se sredi bez problema, ali o tome otom potom!) ![]()
Sad kad ozivi forum…
Ako u rodnom listu piše kao mjesto rođenja Hrvatska onda ide YES na pitanje “Are you claiming eligibility based on the country where you were born?”
Je li neko već predao aplikaciju? Baguje li stranica?Ima li neko loše iskustvo da browserima?
Ja kako sam shvatio, tek danas oko 6 popodne se moze poslati aplikacija?
Ispravite me ako grijesim.
tako je. u podne po istočnom vremenu, što je kod nas 18:00h