Trazim temu za lutriju 2022, ne mogu nigdje da nadjem nikakve informacije, evo blizi za za 15 tak dana pretpostavljam, ako je sve isto ostalo. Ja sam aplicirala nekada davne 2010 godine i izucena sam 2011, medjutim ko se sjeca nesretnog glitcha i ponistenja dobitnika i svog haosa koji je nastao oko toga…:woohoo:
Posto sam ispala iz fazona, molim vas infromacije za predstojece apliciranje, sta se promijenilo, datumi i sl…
Hvala :;D:
Treba ti pasoš, u samu aplikaciju sada unosiš podatke sa pasoša.
Rigorzniji su što se tiče fotografija. Ako upotrebiš fotografiju koju si ranije upotrebljavala za aplikaciju, 1/1 ide diskvalifikacija (bar tako kažu). Navodno su rigorozniji za netačne podatke. Napravili su softver senzitivniji na diskvalifikaciju ! :guns2:
Hahahaha Ništa, tačno bi čekali u redu za intervju moj broj! :bravo:
Hvala na prognozi, ja smatram da je više vreme da budem izvučen, dosta je bilo čekanja !:bravo:
Samo još ti tamo da nas dočekaš, pratimo tvoju generaciju. Sad kad sudija dosudi enac Trampu i produže još tri meseca produžetke, biće show ! ! :bravo:
Pozdrav svima. Ja sam prethodnih 3 4 godine aplicirao ali mi sad ne ide u glavu zar ne bi trebalo u 2020toj da se aplicira za 2021. A sad vidim da postoji 2022 vec. Kad mogu da apliciram secam se da je prethodnih godina to bilo u septembru otprilike?
U 2020toj se aplicira za (DV-)2022gu ciji se odabir kandidata se objavljuje negde u maju 2021ve i ciji intervjui pocinju 1og oktobra 2021ve, a zavrsavaju se 30tog septembra 2022ge.
Ovaj covid pa ćemo pokušati još jednom Ameriku, ako ne ide, onda se nadamo da će i ovaj virus proći i idemo za Kanadu … hajde, čekamo početak, Svima vama puno sreće
Da ne otvaram novu temu bez potrebe, zanima me, kako stoje Web Developeri preko. Kakva je potražnja za ciljnom skupinom, ima li neko sa foruma da se kojim slučajem bavi rečenim poslom.
Ja sam programer. Dobio sam posao 2 dana nakon sto mi je stigla zelena karta
U principu, kao i za sve, zavisi koji dio Amerike, ali posla ima i pristojno je placeno…uopste nije tesko izvuci neku $50+ satnicu za Junior pozicije…medium+senior idu na $70-100+ u zavisnosti od firme, iskustva itd.
Pa ako me pogodi ta luda sreća onda bi vjerovatno za početak išao u Phoenix ili Seattle, zbog porodice koju tamo imam. Svaka čast na pronalsku posla u zapanjujućem roku haha
Istina, ja sam još uvijek na školovanju, i do kraja godine bi trebao imati diplomu u ruci. Te se na vrijeme informišem, šta mogu, gdje i kako mogu. Iako već sa strane radim.
“Da si pametan” otisao bi na neki drugi vid vize, dok jos studiras, i ostao tamo i rjesio status… lutrija je…lutrija. U svakom smislu te rijeci. Ja sam trebao to uraditi, ali nisam nazalost, zbog privatnih problema.