Moras da shvatis jednu stvar. Svako ko ispuni formular koji se nalazi na internetu i koji je jedini je nacin da se prijavis (ako ispunjavas odredjene minimalne uslove i pravilno popunis formular i posaljes ispravne fotke) ima absolutno iste sanse. Ne vrednuje se da li znas jezik ili ne ili bilo sta drugo ako zemlja ciji si drzavljanin ima pravo da ucestvuje u lutriji.
Placaju ti avio kartu ako te izvuku…? To kao kad bi ti u vozacki ukljucili cenu auta u slucaju da polozis. Ako ne, nikom nista… Ma batali ih, to ti ja preporucujem. Sto si platio platio si, ali ne daj im vise, oni ne mogu ni u kom slucaju da ti poprave sanse. Niko ne moze (osim mozda Obama…)
Hvala ti na savjetu. Nisam im htio ni platiti ali ipak je bolje upitati jer mozda ima netko iskustva s tim. Uglavnom, nadam se da ce me izvuci 2012!!
Ha, ha! Svi se tome nadamo! Zelim ti srecu!!
Tek sad videh pitanje, nisam bio ovde par dana mada ti je Score odgovorio i rekao najbitniju stvar NE UPLACUJ taj novac! Pricam ti iz licnog iskustva jer sam se 2008 prijavio preko usafis organizacije i istu pricu su i meni pricali. Uplatis toliko ili manje, salju ti diskove, prelazi u VIP deo sa vecim sansama za dobitak, placena avionska karta itd itd. Mozda se ta avionska karta i dobija ali sigurno tek ako te izvuku i potom prihvatis usluge njihovih advokata koji bi ti pomogli da lakse prodjes prvi korak popunjavanja obrazaca iz prve koverte i kasnijeg razgovora u ambasadi.. A sve to kosta bez tih pomenutih 500$ u startu, jos “samo” 3000$. Zato ti preporucujem da ih zaobidjes i sam se prijavis.
Srecno!
Косово 134
Можда са овом бројком и није мање (ако се мисли на цео еx-Yu простор)