Pozdrav drustvo,
Prijave ove godine krecu 4.10.2023 i traju do 7.11.2023.
Vise detalja na linku:
Sretno svima!
Pozdrav drustvo,
Prijave ove godine krecu 4.10.2023 i traju do 7.11.2023.
Vise detalja na linku:
Sretno svima!
Pozdrav svima,
prije svega sretno svima koji se odluce na lutriju.
dalje je li ko iscitao ovo ili ima nekih saznanja mjenja li se sta, kakve su prognoze, da se malo diskutuje ![]()
Promenilo se to da su pustili UK (i pridruzene teritorije) ove godine, pa ce mozda da se (vrlo) malo smanje sanse u nekoliko regiona, usled povecane konkurencije.
Počelo je, počelo je…nove prijave za Lutriju, novo iščekivanje, nova nadanja, nova stranica u našim životima, ako nas izvuku.
Igram dok ne dobijem.
Možda, nikada ne dobijem, al ej…važno je sudjelovati.
![]()
Sretno svima!!
Pozdrav ljudi, interesuje me sledece, imam radnu vizu u Nemačkoj i tu i radim sta pisem u popunjavanju…?
Pa, stvarno stanje stvari, napišeš u prijavi.
Ak’ buš izvučen, te se u tokom toga vremena tvoja situacija promeni, to nije bitno za prijavu.
Pozdrav svima, ove godine se prvi put prijavljujem ako imate neke smernice oko cega bi trebalo da vodim racuna napisite ovde ili u privatnoj poruci ![]()
Samo prati zvanicno uputstvo i ne bi trebalo da imas problema.
Ok, a dali pod tackom 8 gde pisu adrese stavljam u Srbiji ili u Nemačkoj?
Pod 9 bi trebalo Nemačka?
Srecno svima, nadam se da ce bar neko od Vas biti izvucen
8 - Adresa u Nemačkoj
9 - Nemačka
P.S. Ako budeš izvučen, bolje je da konzularni deo odradiš u domovini nego u Nemačkoj. Glavni razlog je prevod dokumenata. Bar je ranije bilo da mora da bude original dokument na jeziku zemlje u kojoj ideš u konzulat, ili prevod na engleski. A i prilika da posetiš ekipu ![]()
Srecno svima ali ja ove godine necu se prijavljivati za GC. Sobzirom da sam u Kanadi i zavravam proces oko PR-a, Amerika mi vise nije zanimljiva.
Pozz
@tripko cestitam
malo off topic, kako stize do CA?
Haj’mo opet ![]()
Srecno svima koji apliciraju ove godine!!
Srećno svima mojim kolegama!!
Amerika, stižemo!!
I, ove godine ide prijava. Upravo poslana.
Ak’ me izvuku, bit će “Što pije kafana, ja plaćam za sve…”.
![]()
USA zastavu već imam spremnu.
Evo i mene opet posle duzeg vremena.
Srecno svima ![]()
to bruda, to je taj optimisticni pogled koji je prijeko potreban. Eto izvuku nas obojicu i idemo skupa, nemoj zaboraviti zastavu.
PS: prija poslana 21.10.
Deal. Važi.
Sve je to lutrija- Rađe bi dobio na Green Cardu, nego na EuroJackpotu.
![]()
Pozdrav svima da li mi neko moze reci da li mogu da prijavim decu od 25 i 22 godine uz moju prijavu.
Moras da prijavis sve clanove porodice, ali ukoliko te izvuku deca nece dobiti zelene karte jer su punoletna.
S druge strane, imaju pravo na svoje posebne prijave