Imam jedno pitanje. Posto je sada vec izvesno da ako sve bude kako treba, moja zena i ja cemo postati roditelji 2-3 meseca pre intervjua. Da li bismo morali da “slucaj” prijavimo kentakiju ili je dovoljno samo da im kazemo na dan intervjua da nas nema vise dvoje, vec troje ?
Ha, Ha…“slucaj”… Obavezno da taj svoj “slucaj” unesete u DS-260! Trazite od KCC da Vam otkljucaju formular. Ukoliko to ne uradite, u ambasadi mogu da Vam izadju u susret, jer je dete rodjeno nakon popunjavanja inicijalne prijave, ali ce Vam to prolongirati vreme za dobijanje viza. Ukoliko eventualno, mada prakticno nemoguce, “slucaj” dodje na svet nakon sto ste dobili 2NL, onda trazite od ambasade da Vam otkljucaju DS-260.
Moja greska…uocila sam je,ali je bilo kasno…propustila sa da napisem da mi PREDPOSTAVLjAMO da smo bili diskvalifikovani zbog fotografija,koje su bile odgovarajucih velicina,ali sa senkama i nepravilnom pozicijom glave,sto smo tek kasnije utvdili tako sto smo procitali detaljno uputstvo…naravno da nam nije stiglo nikakvo ‘‘zvanicno’’ obavestenje po tom pitanju,jedina informacija koju smo dobili bila je da nismo izvuceni i to onog trenutka kada smo proveravali rezultate…
A,mozda samo to nije bila nasa godina…
Ovo se odnosi ne proslu godinu,DV-2016…A ova godina (DV-2017) je definitivno nasa…Sada smo u toj fazi cekanja i bdenja pored mail-a u nadi da ce stici svakog trenutka…
Navijamo za tebe za DV-2018!!!:;D:Bice to tvoja godina!!!
Da, hvala puno za podrsku!!! Izvini za previd za DV-2017… Sticice mail… Zavisi kada su drugi sa malim CN poslali svoje DS-ove. Samo opusteno i smireno na intervjuu. Jos par koraka pa da nam pisete svoje utiske.
Hvala!! Samo da na intervjuu prodje sve kako treba…nadam se da nema razloga za brigu!
DS obrazac sam poslala 10. maja…A svadba ce da bude 02.09.
Nakon toga zovem ambasadu da mi otkljuca obrazac, promenim status i dopisemo podatke od buduceg supruga, jel tako?
Nisam bas sigurno kako to sada ide…mi smo se vencali 18.05. (iako vec imamo 3 deteta ),pa tek ona popunili DS-260 03.06.,tako da bas bas nemam pojma kako to ide kada se vencate nakon zakazanog razgovora…verujem da ce neko odavde moci da ti da pouzdanu informaciju…:;D: