Stigao mi je mail da proverim update, medjutim ne znam koji je to 16tocifreni (16 karaktera) conformation number. Nista kao da ne radi… Pomoc?
Shvatih napokon,to je prvi broj koji smo dobili kada smo se prijavili na lutriju. Stigli dakle prvi mail-ovi za intervju.
Da li to znaci da ste dobili datum intervjua? Ako jeste, za kad su Vam zakazali?
tia koji si cn? da vidimo dali ide po visa buletin-u,jer znam jos nekoga ko je sinoc dobio mail.
Imate me na spisku…00001xxx. Ocigledno ide po buletinu…Nisam spremna jos uvek da podelim info o tacnom datumu, prosto sam u stresu…svakako cu podeliti iskustvo. Ne znam kako ostali podnose iscekivanje, nama je bas stresno. Verovatno su i ostali po buletinu dobili mail samo se ne oglasavaju jos.
Kod mene jos uvek nista 35xxx kad moze da se ocekuje?
Verovatno ne pre maja/juna. Jos ne mozemo da znamo dinamiku zakazivanja.
Da li to znaci da mogu da igram lutriju za 2019? Ako moj cn bude negde maja/juna 2018 a recimo ne pozelenim mada ne bi
Da li to znaci da mogu da igram lutriju za 2019? Ako moj cn bude negde maja/juna 2018 a ukolikonse desi da ne pozelenim
Mozete slobodno da se prijavite i za DV-2019. Zasto mislite da necete dobiti vizu?
Ne znam pitam cisto onako.Ne bi trebalo da ne dobijem jer vec 8 godina radim sa njima,nemam kriminalnu proslost ali ipak zivim na KiM pa ko bi znao?Posto u onom.mailu pise da je ogranicen broj viza pa zato.
Mislim da ne bi trebali da brinete
Svako ko je izvucen dobio je vizu. Retki su slucajevi ( bar koliko sam upucena) da nisu dobili vize. Samo pratite Visa Bulletin,brojevi idu po Bulletinu
Pozdrav vama :1081:
Pitam onako mada ne bi trebalo jer od 2009 radim sa njima.E sad imam dvojno drzavljanstvo i prebivaliste nase i kosovsko s obzirom da su priznali kosovo.Zato pitam?Inace nemam kriminalnu proslost i slicno.
Hvala. Tako sam i ja cuo raspitivao se po Nisu. Vrlo retko odbiju nekog a svako ko je imao nekakvog kontakta sa njima radio za njih i slicno obicno biva odobreno. U svakom slucaju pratimp situaciju pa sta bude bice
Cestitke i Vama. Saljem datum kad bude stigo mail.:bravo:
Nema na cemu
Svi zeljno iscekujemo datume :;D: Cestitke i vama,i pratimo Bulletin :bravo:
Drustvo,koliko razumem i ove godine je pred intervju potrebno pripremiti sledece:
- Izvode iz maticne knjige rodjenih
- Vencani list
- Slike s vencanja i sl.
- Diplome i svedocanstva zavrsene skole ili dokaz o radnom iskustvu
- Potvrde iz suda i supa
- Po dve fotografije 5x5 cm
- Pasose
- Izvestaj lekara
- Potvrdu o sluzenju vojnog roka
Nista izvestaji iz banke? Nista pisma prijatelja/rodbine iz Amerike?
Pa to ne znamo dok nam ne stigne mejl u kome nas obavestavaju o terminu intervjua, o daljim koracima I potrebnim dokumentima.
U mailu upucuju na sajt ambasade koji je dostupan svima. Citajuci tako naleteh na tekst gde proces imigracije podrazumeva da pokazemo da necemo biti na teretu drzavi…medjutim nigde u potrebnim dokumentima nisam videla da pise ista o izvodima iz banke i sl. Ako po tome budu sudili …e onda naopako.
Za aplikante iz Srbije, do sada, nisu bili potrebni izvod iz banke kao niti bilo koji drugi dokaz da necete biti na teretu drzave. U Makedoniji je druga situacija (postoji tema)
Dovoljno je da na poslednje pitanje na strani 66 (67 strana u pdf-u):
https://travel.state.gov/content/dam/visas/DS-260%20Exemplar.pdf
“Are you likely to become a public charge after you are admitted to the United States?” odgovorite sa “NO”.