Zdravo drugari, registrovan sam ovde na forumu pa bih vas pitao za malenu pomoc da ne jurim po drugim mestima…
Sutra mi je razgovor u ambasadi za **turisticku ** vizu, i malopre mi stize mail da ne smem da nosim telefon u ambasadu a posto dolazim taksijem (nisam iz Beograda) nemam ideju gde da ga ostavim i da li ce biti problem?
Ima li jos sta na sta bih trebao da obratim paznju?
kad budes ulazio u ambasadu, telefon, laptop i slicne stvari , kljucevi itd se ostavljaju kod sluzbenima ambasade i posle ti ih vrste kad zavrsis intervju, opusteno oko toga
Evo da se javim sa losim vestima… Odbijen po clanu 214b, ne dajem dovoljno cvrst razlog za povratak u zemlju… Firma na moje ime, motor, puske, 200.000 din na racunu…
Nisam pametan…
Hvala vama na pomoci, nadam se da cu biti izvucen u maju na lottery pa da im se rugam posle tamo
E jbg.
I mog oca su odbili prvi put kao potencijalnog imigranta, pa ga sledeci put pustili, a imao identicna dokumenta kao i prethodnog puta.
Tako da.. je taj koji te odbio verovatno ustao na levu nogu :nene:
Imate na Forumu u ovoj temi mnogo toga napisanog sto se odnosi na Turisticku vizu
/t/turisticka-viza/907/1
Nemojte da razgranjujute forum. Imate jako puno toga i moj vam je savet da svako pitanje koje imate,pronadjete u odgovarajucoj temi na forumu. Samo je potrebno da iscitate forum. Pozdrav i Srecno