Izvlacenje ce biti ponovljeno 15.jula 2011.

Hajde molim te izbaci nam link gdje si nasao tu cifru od 10 000…hvala unaprijed.

Neko je okacio to ranije, evo linka http://www.travel.state.gov/pdf/TotalDVApplicantsbyCountry.pdf

Evo statistike prijavljenih za DV po zemljama 2007-2012

http://www.travel.state.gov/pdf/TotalDVApplicantsbyCountry.pdf

Evo Mirko je bio brzi,molim moderatora da izbrise moju poruku,da ne dupliramo postove

Kvota je otprilike 1: 27, da (ne)ćeš biti izvučen/a. Ako oba partnera igraju, verovatnoća se povećava za duplo, iliti 1: 13 (otprilike).

Što i nije baš mala verovatnoća, ali opet, sreća posluži nekog iz prve, a nekog neće ni iz 14 puta. :naughty:

Ja bih se radovala zaista da ova godina bude srećna Željku ,vrhunskom, i onima koji igraju dvocifreni broj puta, pošto bi red bio da dobiju :;D::bravo:

Tako je, jos prosle godine se pricalo na forumu o tim verovatnocama za Srbiju…

Sto se tice ovogodisnjih (novih) dobitnika: Ja tu nista ne bi’ dir’o…
:==D:

E daBogda dobio, kako nas narod kaze…:1081::1081::1081:

Ja sam izgubila nadu za sebe..:no::no:

Da Bogda ti se vratilo isto, opet rece narod. :==D:

Sto tako, kad je moglo jednom, moze i drugi put. Mozda stvarno na neki nacin budete “obesteceni”, videcemo. Kao sto si rekla u nekom postu, kod njih nista nije nemoguce…

Ja sam izgubila nadu za sebe..:no::no:
[/quote]

Ne,ne - to od tebe,necu vise da cujem:bigkiss:Pa,hteli smo da se igramo,zar ne?
Malko smo se obradovali :ludak: i :ziveli2:,bilo lepo dok nije onaj celavi iskocio sa video poruke:blink::trouble:,a mi :nene: i:udri:
Ne pisi po glavi gluposti,nemoj da te podsecam - igrali smo da bismo dobili:;D:

Drago mi sto vecina ovde na forumu nije previse tesko primila ovaj novi razvoj dogadjaja, jos uvek ima sanse za sve :slight_smile:

Sem onaj Makedonac koji se ozenio pa oce da tuzi sve zivo :grin::grin::grin:
A nije morao da se zeni sad, mogao je tek pred odlazak na intervju :book:
Ali … ko zna zasto je sve to dobro :a078::party::smil42d2::946185:

jao Makedonac je legenda. Zenidba, a stanje na sajtu “haos” :smiley:

ma nema ocajavanja, sto rece zeljko, kad je moglo jednom moze i drugi put!
Isabelle, vjeciti optimista, ja sam od tebe vise ocekivao!!!
Glavu gore pa da akoBogDa (a mora vise) sledece godine “manitamo” po Amerika!
:1081::1081::1081::1081::1081::1081::1081::1081::1081::1081:

Sad ostaje samo da mu “zena” neplanirano zatrudni i da upotpuni sebi veselje! :==D:

Mislim da je malo nezahvalno govoriti o tome jer se kvota svake godine menja.Za proslu godinu jeste bila oko 1:30 jer su izvukli 300 i nesto ljudi iz Srbije na 10000 prijava.Za DV2009 bilo je izvuceno 500 i kusur prijava a godinu dana kasnije je bilo izvuceno skoro 700 prijava.I jos na sve to bilo je manje prijava nego sada,tako da za sad mozemo samo da zabatalimo sva nagadjanja…:;D:

Bice ovde do 15. Jula jos mnogo teorija o tome koga ce izvuci i preracunavanja o kvotama. Cime bi ubijali vrijeme ako ne na taj nacin, dok ne dodje do zamaranja time i odlazaka na more :grin:.
Moje misljenje je kako god ameri bili nepredvidivi, samo neki od prvomajskh dobitnika ce ponovo dobiti, a nema sanse da ce svima ponovo dati vize. Mogli su da naprave ustupak dobitnicima ili onima koji su izvisili. Odluka je bila da se ucini ustupak vecini, a to su oni koji su izvisili. Razne peticije i tuzbe nece doneti nikakav rezultat za ostecene ljude, jer ipak je USA sila broj 1 u svijetu da bi je neke peticije ucjenjivale. Ne vjerujem u nove ustupke, jer su se za jedan ustupak vec opredijelili, a to je ponistavanje.
Pozdrav svima…

:==D: :==D: :==D: Makedonac je hit: Hoce da ih tuzi sto se ozenio… :wtf:

Razumem da se oseca lose, ali…ovaj razlog - NEPROCENJIVO!!!

Kada je pre stigao da se ozeni,zakaze vencanje :1072:

Nego procitah na jednom drugom forumu da je lik dao otkaz,otkazao stan,kupio avio karte za drzavu iz koje dolazi da spremi papire,uradi medicinske preglede i svasta jos nesto,zaboravila sam…mozda i malo karikira jer je poludeo zbog ponistavanja prethodnih rezultata :wtf::wtf:

Momce ne se zamaraj so mene jas imam vozaska licna karta i socialen broj sum bil 3 pati po red vo usa i isto taka stoe najbitno imam 10godisna viza do 2020god. za USA taka da ne mi e problem i denes da trgnam za USA i da si ziveam kolku sakam tamu, samo krivo mi e toa sto ni na kraj pamet nebi ocekuval deka toa ke se sluci od amerika pozzz

Ma,kako nismo?Umalo da pocrkamo od soka:blink:Al,sta vredi,zar moze nesto da se uradi:no:Idemo!-kako kaze Nole.:obrva:Mi je zelimo i dalje smo puni nade da nas mogu izvuci,sto da ne:1072:Lepse nam je tako i hocemo da verujemo:;D:
Narode,samo pozitivno:grin:

Kako ono kažu?
Kako došlo tako i otišlo.
Ništa sad… Šta je tu je.
Čekam(o) i nadam(o) se ponovo!
Srećno svima!
(=

Proverite emailove pristigle na adresu koji ste prijavili prilikom prijave za DV lottery: US Department of State je poslao emailove sa obavestenjem sta se desilo i link ka vasem Confirmation number. Svakako dobra vest za one koji ne mogu da se sete gde su i da li su sacuvali ovaj broj.